| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1424 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: februára 26, 2008, 6:32 pm Predmet: |
|
|
| EF napísal: | 2MrM: Istanbul Mehmet je iná firma, tú sem vozí MADA.. Ludwig v portfóliu na 99% bohužiaľ nebude (aspoň zatiaĺ)
2DrBambus: RMV by som rád (iba bubny, ktoré sú fakt výborné, HW je čiastočne z plastu :( takže sa bude skladať na objednávku -Gibraltar, Yamaha, atď..), je tam ale drobný "problém", kt. sa musí vyriešiť.. |
jj, ja som sice videl z hw len tomholdery, ale moc to moju doveru nevzbudzozvalo len uz chytro zacni, az mozem dojst pobuchat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 873
|
Zaslal: februára 26, 2008, 8:21 pm Predmet: |
|
|
2MrM: budem rád! ;)
2DrBambus: dúfam, že budete hlavne (!) kupovať a nie len okukávať. Som inak dosť zvedavý! :) HW od RMV, kt. sa dodáva k bubnom nestojí za nič...
Celá tá koncepcia je postavená hlavne na strednej triede bubnov (do okolo 1.000-1.300€), kde vo svete existuje fúra úžasne hrajúcich typov a značiek so "šľachtickým" backgroundom, kt. tu akoby všetci ignorujú..(Ayotte- Taye, DW-PDP atď..) Ďalej to bude široká ponuka snare-ov (hlavne 10", 12" 13")...
čo sa týka Aheadu, neviem nakoľko to má pri tej cene a "nezničiteľnosti" zmysel.. ;) Pochybujem totiž o tom, že sa toho na Slovensku predá viac, ako 5-6 párov ročne..
Ak sa mi podarí presvedčiť partnera, budú sa produkovať "custom" paličky, ktoré bude vyrábať renomovaný výrobca a ako v hickorovej, tak hrabovej verzii budú smelo konkurovať cenám Slov. producentov.. dúfam.. ;) Druhý stupeň "customizingu" budú snare-y a keď to bude mať úspech, aj sady. To je ale hudba budúcnosti a záleží hlavne na vás, či k tomu niekedy príde.. :)
Tá "vec" kt. sa chystá má niekoľko levelov, všetko čo je na pláne nebude možné spustiť naraz a hneď.. Nedá sa to hlavne z organizačného hľadiska, nikde inde problém nieje. Makám ale na tom, aby to celé bežalo na plné obrátky čo najskôr.. Po Frankfurte budem zas "múdrejší".. |
|
| Návrat hore |
|
 |
weckluf Psychopat

Založený: 07 Apr 2007 Príspevky: 631 Bydlisko: Polomka
|
Zaslal: februára 26, 2008, 9:16 pm Predmet: |
|
|
| do nejakeho pol roka by to uz malo frcat naplno???a chcem sa spytat, budete mat z cinelov aj po viac kusov z jednotlivych rád na sklade???a co gitary a aparaty pre gitaristov???ze ak by sme dobehli cela kapela:D |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: februára 26, 2008, 9:49 pm Predmet: |
|
|
| Nechaj sa prekvapiť!! ;) :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1257 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: februára 27, 2008, 1:05 am Predmet: |
|
|
| :D:Dinac sranda je, ze si najprv nechcel absolutne nic k tomu povedat a uz vieme co to bude, kde to bude a ake zhruba znacky tam budu :D skratka, zlomili sme ta :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: februára 27, 2008, 1:13 am Predmet: |
|
|
| Mýliš (te) sa.. ;), o značkách sa môžme baviť v pohodičke, s tým nemám problém rovnako, ako s "lokáciou" shopov.. Na tom nič nieje.. Ten najväčši "šok" ešte len príde!! :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 652
|
Zaslal: februára 27, 2008, 9:13 am Predmet: |
|
|
| EF napísal: | 2MrM: budem rád! ;)
2DrBambus: dúfam, že budete hlavne (!) kupovať a nie len okukávať. Som inak dosť zvedavý! :) HW od RMV, kt. sa dodáva k bubnom nestojí za nič...
Celá tá koncepcia je postavená hlavne na strednej triede bubnov (do okolo 1.000-1.300€), kde vo svete existuje fúra úžasne hrajúcich typov a značiek so "šľachtickým" backgroundom, kt. tu akoby všetci ignorujú..(Ayotte- Taye, DW-PDP atď..) Ďalej to bude široká ponuka snare-ov (hlavne 10", 12" 13")...
čo sa týka Aheadu, neviem nakoľko to má pri tej cene a "nezničiteľnosti" zmysel.. ;) Pochybujem totiž o tom, že sa toho na Slovensku predá viac, ako 5-6 párov ročne..
Ak sa mi podarí presvedčiť partnera, budú sa produkovať "custom" paličky, ktoré bude vyrábať renomovaný výrobca a ako v hickorovej, tak hrabovej verzii budú smelo konkurovať cenám Slov. producentov.. dúfam.. ;) Druhý stupeň "customizingu" budú snare-y a keď to bude mať úspech, aj sady. To je ale hudba budúcnosti a záleží hlavne na vás, či k tomu niekedy príde.. :)
Tá "vec" kt. sa chystá má niekoľko levelov, všetko čo je na pláne nebude možné spustiť naraz a hneď.. Nedá sa to hlavne z organizačného hľadiska, nikde inde problém nieje. Makám ale na tom, aby to celé bežalo na plné obrátky čo najskôr.. Po Frankfurte budem zas "múdrejší".. |
SNARE customizing ????? !!!!! , potes ma a povedz ze aj Keller Shells !"" |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: februára 27, 2008, 9:50 am Predmet: |
|
|
| :) uvidíme, je to -ako som písal- "hudba budúcnosti".. |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 776 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: februára 29, 2008, 9:14 pm Predmet: drums undeground |
|
|
foo fighter,že vás to ešte baví nakupovať na slovensku mňa to už dávno omrzelo česť výnimkám,takže teším sa na ten shop asi bude v ba kde inde ne,zostava veriť že ten shop bude na úrovni snáď to nebude ďalšia hypernova na bicie určite nie!!!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: februára 29, 2008, 9:21 pm Predmet: |
|
|
vies, no ja by som si kludne vysiel do rakuska alebo do nemecka, len si uvedom, ze mam 16 a nedostavam plat, ale vreckove..cize akosi to nie je mozne..vodicak tiez este nemam, nie sme v USA...
na ten novy shop by som si urcite pockal, kebyze mam cas cakat, ale musim si cim skorej kupit bicie, kedze gitaristi s basakom chcu cim skorej skusat a uz zajtra si davaju prvu skusku bez bicich |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: februára 29, 2008, 9:37 pm Predmet: |
|
|
2animal: :D bude aj hypernova, lenže tá bude situovaná úplne mimo "shopu pre muzikantov".. Nástroje low end triedy nebudú spoločne s "fajnovosťami".
2FF: ak mám byť úprimný, na jednej strane chápem muzikantskú "nadržanosť" na hranie, na druhej strane mám trošku pocit, že si zo strany kapely pod tlakom.. a to nieje celkom v poriadku.. Čo ak by si nemal peniaze na bubny? Vymenili by bubeníka? Nenechaj sa do ničoho tlačiť, zariaď si tie veci podľa seba tak, aby si bol v pohode HLAVNE Ty.. :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: februára 29, 2008, 10:38 pm Predmet: |
|
|
| lenze nadrzana (:D) nie je len kapela, ale aj ja..skusobnu mame vybavenu od zaciatku marca..keby to tak nebolo, tak by som rad pockal tych 7-8 tyzdnov, ale nejde to proste.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: februára 29, 2008, 10:43 pm Predmet: |
|
|
| Jasné, rozumiem! :D Nuž, tak už len trpezlivosť a dúfať, že tie bubny čoskoro dorazia.. ;) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dr.Phil Šialenec

Založený: 02 Feb 2007 Príspevky: 419 Bydlisko: Piestany
|
Zaslal: marca 1, 2008, 12:10 am Predmet: |
|
|
| EF napísal: | | 2FF: budem rád, keď si prídeš kúpiť činely (Istanbul Agop, Alchemy, Anatolian, Meinl,), príp. nejaký drobný HW od Gibraltaru, obaly (softcase, hardcase) a tak.. a za rok, 2007ky, alebo Delite, alebo PDP, DW, RMV, TAYE, KIRCHHOFF alebo tak... :) ;) |
ÓÓÓ
vkladam do toho shopu velike nadeje. podla mnovanych znaciek a priorít ktoré si týčite by to mala byt naplast na diery v slovenskom hudobninovom trhu.
fakt sa neviem dočkať kedy si pojdem naživo vyskúšat a skor či neskor určite kúpiť cinelky... |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: marca 1, 2008, 9:42 am Predmet: drums undeground |
|
|
| Foo Fighter napísal: | vies, no ja by som si kludne vysiel do rakuska alebo do nemecka, len si uvedom, ze mam 16 a nedostavam plat, ale vreckove..cize akosi to nie je mozne..vodicak tiez este nemam, nie sme v USA...
na ten novy shop by som si urcite pockal, kebyze mam cas cakat, ale musim si cim skorej kupit bicie, kedze gitaristi s basakom chcu cim skorej skusat a uz zajtra si davaju prvu skusku bez bicich | kde je vôla tam je aj cesta,asi v tvojom veku som bral v lete brigády a zarobil si na prve ozajstne bicie,doba je iná to je pravda ale rozhodne nie beznádejná,vždy si môžeš vybrať |
|
| Návrat hore |
|
 |
sasa Nováčik

Založený: 13 Feb 2007 Príspevky: 34
|
Zaslal: marca 5, 2008, 5:03 pm Predmet: |
|
|
| no ja sa hlavne tesim na DW,PDP a dufam ze aj Zildjian, Promark,Vicfirt.Drzim palce |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: marca 5, 2008, 10:39 pm Predmet: |
|
|
| Zildjian na 99% v portfóliu nebude.. Čo je zatiaľ isté: Istanbul Agop, Alchemy, Meinl, v jednaní je Anatolian.. Po 15.3 budem vedieť viac, tých oslovených značiek je veľa. Všetci majú teraz prioritu veľtrh vo Frankfurte, takže tam sa ten "zbytok" dojedná osobne.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: marca 5, 2008, 11:30 pm Predmet: |
|
|
| preco nie Zildjian? nie je to skoda? |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: marca 6, 2008, 12:12 am Predmet: |
|
|
| Nie, nieje.. :) Dovozca už na Slovensku existuje.. Čo sa týka Istanbulu, Meinlu (a ak sa podarí, tak aj Anatolianu) je možnosť prísť do fabriky a vyberať činely osobne.. Referenčné kusy tam ostanú a podľa nich sa zostavujú zásielky. Táto možnosť u Z. nieje .. Chcel by som totiž maximálnou mierou obmedziť prísun menej znelých činelov a zabezpečiť prísun len (zvukovo) "top" produkcie, hlavne čo sa týka vyššich tried.. Okrem Frantu H. to široko ďaleko nerobí nikto.. tak budem "druhý".. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: marca 6, 2008, 12:31 am Predmet: behemoth 1 |
|
|
| EF napísal: | | Nie, nieje.. :) Dovozca už na Slovensku existuje.. Čo sa týka Istanbulu, Meinlu (a ak sa podarí, tak aj Anatolianu) je možnosť prísť do fabriky a vyberať činely osobne.. Referenčné kusy tam ostanú a podľa nich sa zostavujú zásielky. Táto možnosť u Z. nieje .. Chcel by som totiž maximálnou mierou obmedziť prísun menej znelých činelov a zabezpečiť prísun len (zvukovo) "top" produkcie, hlavne čo sa týka vyššich tried.. Okrem Frantu H. to široko ďaleko nerobí nikto.. tak budem "druhý".. | existuje ale na prd,takže ako užívateľ zildjianov u vás asi tržbu neurobím ale aj tak sa teším na ten shop |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|