Obsah fóra bubenici.com

Jarné Bratislavské jazzové dni

Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Akcie, koncerty
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
EF
Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: februára 26, 2008, 11:49 pm    Predmet: Jarné Bratislavské jazzové dni Odpovedať s citátom

Podľa novej koncepcie sa budú BJD konať aj v apríli. V rámci toho budeme hrať v zostave Marián Čekovský (keys), Henry Tóth (guit) a moja maličkosť v týchto mestách:
11.4. Žilina (Holiday Inn)
12.4. Košice (Infinity Aréna)
13.4. Bratislava (PKO)
Viac info na www.bjd.sk
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
mmimoman
Šialenec

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: februára 26, 2008, 11:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

hmmm nevies ci sa daco taketo nebude konat aj v NZ lebo doteraz vzdy bol NZ jazzfest pocas BJD tak mi napadlo ze ci aj teraz daco nebude...akosi som nenasiel nic na nete
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: februára 27, 2008, 12:14 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Netuším.. Pozri na webovky jazzákov, ak tam nieje nič, tak asi NZ vypustili...čo je podľa mňa škoda!!
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
mufty
Usadlík

Založený: 30 Nov 2007

PríspevokZaslal: marca 8, 2008, 10:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no do ZA by som šiel mrknúť ako vám to ide...Majo Čekovský to je perfektný hudobník..samozrejme aj ty a Henry Tóth.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
satano
Usadlík

Založený: 13 Mar 2008

PríspevokZaslal: apríla 8, 2008, 2:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

takze lupeny uz mam davnejsie kupene a teraz uz len cakam na piatok =) ...odporucam vsetkym...nie len jazzmanom (ja nim nie som... icon_lol.gif )

EF icon_arrow.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Hviezduch
Usadlík

Založený: 26 Máj 2007

PríspevokZaslal: apríla 8, 2008, 2:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

nemá možnosť tam íst, takže by som to rád videl niekde na videu... bolo by to možné??? :D diik
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: apríla 8, 2008, 2:22 pm    Predmet: otázočka Odpovedať s citátom

pravdepodobne sa tejto udalosti nezúčastním,ale určite to bude zaujímave snáď stv odvysiela záznam z koncertu,alebo to nebude len jednorázová záležitosť a toto trio bude spolupracovať a koncertovať aj naďalej?
Návrat hore
Qu!r!@5h
Šialenec

Založený: 18 Nov 2006

PríspevokZaslal: apríla 13, 2008, 3:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Este som sa ani poriadne nevyspal (kedze to koncilo dnes cca o 01:30) a musim povedat ze to bol riadny "narez".
Ako prve zacalo nase skvele trio Cekovsky-Toth-Fratrik. Aj ked nedostali vela casu, velmi milo ma prekvapili. Vynikajuce vystupenie, super chlapci!
Potom prisla Lygia Campos, trochu typickeho brazilskeho latino jazzu, ktory velmi nemusim ale vykon vsetkych muzikantov nadpriemerny.
Tretim na rade bolo zoskupenie Peter Lipa st. (spev), Ruggero Robin (gitara), Mino Cinelu (bicie, perkusie), Martin Gaspar (basa), Peter Lipa ml. (klavesy) a Michal Zacek (trubka). Vysoko kvalitny jazz, sice som Lipu este ani raz nevidel live, no vcera ma dojali. Zahranicni muzikanti to vypiekli tak ako sa to ma, Gaspar tiez nezaostaval svojim mini slap solom. Takisto super.
No a po asi 1,5 hodinovej pauze (prestavovanie podia a dlhe nazvucovanie sa) prisla hlavna hviezda vecera-Rhonda Smith. Na nu som sa velmi tesil a moje dlhe cakanie sa teda vyplatilo. Spolu s kapelou tvorenou z ciernych muzikantov zahrali poriadne R´n´B. Bubenik so skevlym groovom (velmi pripominajuci Aarona Spearsa), 2 klavesakovia, ktorych sola nemali chybu, takisto aj "funky" gitarista a siesty clen (basa/klavesy) ukazali, ze aj cierni sa hudbe rozumeju a bezpochyby to bolo najlepsie vystupenie vecera.
Co dodat na zaver. Skvele, premakane vystupenie, so super obsadenim. Tesim sa na oktober na dalsi rocnik.
Návrat hore
weckluf
Psychopat

Založený: 07 Apr 2007

PríspevokZaslal: apríla 13, 2008, 6:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tak čierny hudobníci sa hudbe ku..a rozumejú... icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
mischo4077
Šialenec

Založený: 15 Dec 2006

PríspevokZaslal: apríla 13, 2008, 6:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja som tam bohuzial nebol, ... mam co lutovat, a tak som sa na to vystupko tesil, ... no nemal som sa ako dostat do KE :( ..
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: apríla 27, 2008, 12:14 am    Predmet: Odpovedať s citátom

momentalne ide na STV2 zaznam z BJD 2006
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Akcie, koncerty Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na: