Obsah fóra bubenici.com

Drum Shop 2.časť
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: februára 26, 2008, 6:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

EF napísal:
2MrM: Istanbul Mehmet je iná firma, tú sem vozí MADA.. Ludwig v portfóliu na 99% bohužiaľ nebude (aspoň zatiaĺ)
2DrBambus: RMV by som rád (iba bubny, ktoré sú fakt výborné, HW je čiastočne z plastu :( takže sa bude skladať na objednávku -Gibraltar, Yamaha, atď..), je tam ale drobný "problém", kt. sa musí vyriešiť..

jj, ja som sice videl z hw len tomholdery, ale moc to moju doveru nevzbudzozvalo icon_neutral.gif len uz chytro zacni, az mozem dojst pobuchat icon_lol.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
EF
Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: februára 26, 2008, 8:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2MrM: budem rád! ;)
2DrBambus: dúfam, že budete hlavne (!) kupovať a nie len okukávať. Som inak dosť zvedavý! :) HW od RMV, kt. sa dodáva k bubnom nestojí za nič...
Celá tá koncepcia je postavená hlavne na strednej triede bubnov (do okolo 1.000-1.300€), kde vo svete existuje fúra úžasne hrajúcich typov a značiek so "šľachtickým" backgroundom, kt. tu akoby všetci ignorujú..(Ayotte- Taye, DW-PDP atď..) Ďalej to bude široká ponuka snare-ov (hlavne 10", 12" 13")...
čo sa týka Aheadu, neviem nakoľko to má pri tej cene a "nezničiteľnosti" zmysel.. ;) Pochybujem totiž o tom, že sa toho na Slovensku predá viac, ako 5-6 párov ročne..
Ak sa mi podarí presvedčiť partnera, budú sa produkovať "custom" paličky, ktoré bude vyrábať renomovaný výrobca a ako v hickorovej, tak hrabovej verzii budú smelo konkurovať cenám Slov. producentov.. dúfam.. ;) Druhý stupeň "customizingu" budú snare-y a keď to bude mať úspech, aj sady. To je ale hudba budúcnosti a záleží hlavne na vás, či k tomu niekedy príde.. :)
Tá "vec" kt. sa chystá má niekoľko levelov, všetko čo je na pláne nebude možné spustiť naraz a hneď.. Nedá sa to hlavne z organizačného hľadiska, nikde inde problém nieje. Makám ale na tom, aby to celé bežalo na plné obrátky čo najskôr.. Po Frankfurte budem zas "múdrejší"..
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
weckluf
Psychopat

Založený: 07 Apr 2007

PríspevokZaslal: februára 26, 2008, 9:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

do nejakeho pol roka by to uz malo frcat naplno???a chcem sa spytat, budete mat z cinelov aj po viac kusov z jednotlivych rád na sklade???a co gitary a aparaty pre gitaristov???ze ak by sme dobehli cela kapela:D
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: februára 26, 2008, 9:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nechaj sa prekvapiť!! ;) :)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: februára 27, 2008, 1:05 am    Predmet: Odpovedať s citátom

:D:Dinac sranda je, ze si najprv nechcel absolutne nic k tomu povedat a uz vieme co to bude, kde to bude a ake zhruba znacky tam budu :D skratka, zlomili sme ta :D
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: februára 27, 2008, 1:13 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Mýliš (te) sa.. ;), o značkách sa môžme baviť v pohodičke, s tým nemám problém rovnako, ako s "lokáciou" shopov.. Na tom nič nieje.. Ten najväčši "šok" ešte len príde!! :D
Návrat hore
MrMetronome
Psychopat

Založený: 01 Sep 2007

PríspevokZaslal: februára 27, 2008, 9:13 am    Predmet: Odpovedať s citátom

EF napísal:
2MrM: budem rád! ;)
2DrBambus: dúfam, že budete hlavne (!) kupovať a nie len okukávať. Som inak dosť zvedavý! :) HW od RMV, kt. sa dodáva k bubnom nestojí za nič...
Celá tá koncepcia je postavená hlavne na strednej triede bubnov (do okolo 1.000-1.300€), kde vo svete existuje fúra úžasne hrajúcich typov a značiek so "šľachtickým" backgroundom, kt. tu akoby všetci ignorujú..(Ayotte- Taye, DW-PDP atď..) Ďalej to bude široká ponuka snare-ov (hlavne 10", 12" 13")...
čo sa týka Aheadu, neviem nakoľko to má pri tej cene a "nezničiteľnosti" zmysel.. ;) Pochybujem totiž o tom, že sa toho na Slovensku predá viac, ako 5-6 párov ročne..
Ak sa mi podarí presvedčiť partnera, budú sa produkovať "custom" paličky, ktoré bude vyrábať renomovaný výrobca a ako v hickorovej, tak hrabovej verzii budú smelo konkurovať cenám Slov. producentov.. dúfam.. ;) Druhý stupeň "customizingu" budú snare-y a keď to bude mať úspech, aj sady. To je ale hudba budúcnosti a záleží hlavne na vás, či k tomu niekedy príde.. :)
Tá "vec" kt. sa chystá má niekoľko levelov, všetko čo je na pláne nebude možné spustiť naraz a hneď.. Nedá sa to hlavne z organizačného hľadiska, nikde inde problém nieje. Makám ale na tom, aby to celé bežalo na plné obrátky čo najskôr.. Po Frankfurte budem zas "múdrejší"..

SNARE customizing ????? !!!!! , potes ma a povedz ze aj Keller Shells !""
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: februára 27, 2008, 9:50 am    Predmet: Odpovedať s citátom

:) uvidíme, je to -ako som písal- "hudba budúcnosti"..
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: februára 29, 2008, 9:14 pm    Predmet: drums undeground Odpovedať s citátom

foo fighter,že vás to ešte baví nakupovať na slovensku mňa to už dávno omrzelo česť výnimkám,takže teším sa na ten shop asi bude v ba kde inde ne,zostava veriť že ten shop bude na úrovni snáď to nebude ďalšia hypernova na bicie icon_mrgreen.gif určite nie!!!!!
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: februára 29, 2008, 9:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

vies, no ja by som si kludne vysiel do rakuska alebo do nemecka, len si uvedom, ze mam 16 a nedostavam plat, ale vreckove..cize akosi to nie je mozne..vodicak tiez este nemam, nie sme v USA...
na ten novy shop by som si urcite pockal, kebyze mam cas cakat, ale musim si cim skorej kupit bicie, kedze gitaristi s basakom chcu cim skorej skusat a uz zajtra si davaju prvu skusku bez bicich
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: februára 29, 2008, 9:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2animal: :D bude aj hypernova, lenže tá bude situovaná úplne mimo "shopu pre muzikantov".. Nástroje low end triedy nebudú spoločne s "fajnovosťami".
2FF: ak mám byť úprimný, na jednej strane chápem muzikantskú "nadržanosť" na hranie, na druhej strane mám trošku pocit, že si zo strany kapely pod tlakom.. a to nieje celkom v poriadku.. Čo ak by si nemal peniaze na bubny? Vymenili by bubeníka? Nenechaj sa do ničoho tlačiť, zariaď si tie veci podľa seba tak, aby si bol v pohode HLAVNE Ty.. :)
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: februára 29, 2008, 10:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

lenze nadrzana (:D) nie je len kapela, ale aj ja..skusobnu mame vybavenu od zaciatku marca..keby to tak nebolo, tak by som rad pockal tych 7-8 tyzdnov, ale nejde to proste..
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: februára 29, 2008, 10:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Jasné, rozumiem! :D Nuž, tak už len trpezlivosť a dúfať, že tie bubny čoskoro dorazia.. ;)
Návrat hore
Dr.Phil
Šialenec

Založený: 02 Feb 2007

PríspevokZaslal: marca 1, 2008, 12:10 am    Predmet: Odpovedať s citátom

EF napísal:
2FF: budem rád, keď si prídeš kúpiť činely (Istanbul Agop, Alchemy, Anatolian, Meinl,), príp. nejaký drobný HW od Gibraltaru, obaly (softcase, hardcase) a tak.. a za rok, 2007ky, alebo Delite, alebo PDP, DW, RMV, TAYE, KIRCHHOFF alebo tak... :) ;)

icon_arrowu.gif ÓÓÓ
vkladam do toho shopu velike nadeje. podla mnovanych znaciek a priorít ktoré si týčite by to mala byt naplast na diery v slovenskom hudobninovom trhu.
fakt sa neviem dočkať kedy si pojdem naživo vyskúšat a skor či neskor určite kúpiť cinelky...
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: marca 1, 2008, 9:42 am    Predmet: drums undeground Odpovedať s citátom

Foo Fighter napísal:
vies, no ja by som si kludne vysiel do rakuska alebo do nemecka, len si uvedom, ze mam 16 a nedostavam plat, ale vreckove..cize akosi to nie je mozne..vodicak tiez este nemam, nie sme v USA...
na ten novy shop by som si urcite pockal, kebyze mam cas cakat, ale musim si cim skorej kupit bicie, kedze gitaristi s basakom chcu cim skorej skusat a uz zajtra si davaju prvu skusku bez bicich
kde je vôla tam je aj cesta,asi v tvojom veku som bral v lete brigády a zarobil si na prve ozajstne bicie,doba je iná to je pravda ale rozhodne nie beznádejná,vždy si môžeš vybrať
Návrat hore
sasa
Nováčik

Založený: 13 Feb 2007

PríspevokZaslal: marca 5, 2008, 5:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no ja sa hlavne tesim na DW,PDP a dufam ze aj Zildjian, Promark,Vicfirt.Drzim palce
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: marca 5, 2008, 10:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Zildjian na 99% v portfóliu nebude.. Čo je zatiaľ isté: Istanbul Agop, Alchemy, Meinl, v jednaní je Anatolian.. Po 15.3 budem vedieť viac, tých oslovených značiek je veľa. Všetci majú teraz prioritu veľtrh vo Frankfurte, takže tam sa ten "zbytok" dojedná osobne..
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: marca 5, 2008, 11:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

preco nie Zildjian? nie je to skoda?
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: marca 6, 2008, 12:12 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Nie, nieje.. :) Dovozca už na Slovensku existuje.. Čo sa týka Istanbulu, Meinlu (a ak sa podarí, tak aj Anatolianu) je možnosť prísť do fabriky a vyberať činely osobne.. Referenčné kusy tam ostanú a podľa nich sa zostavujú zásielky. Táto možnosť u Z. nieje .. Chcel by som totiž maximálnou mierou obmedziť prísun menej znelých činelov a zabezpečiť prísun len (zvukovo) "top" produkcie, hlavne čo sa týka vyššich tried.. Okrem Frantu H. to široko ďaleko nerobí nikto.. tak budem "druhý"..
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: marca 6, 2008, 12:31 am    Predmet: behemoth 1 Odpovedať s citátom

EF napísal:
Nie, nieje.. :) Dovozca už na Slovensku existuje.. Čo sa týka Istanbulu, Meinlu (a ak sa podarí, tak aj Anatolianu) je možnosť prísť do fabriky a vyberať činely osobne.. Referenčné kusy tam ostanú a podľa nich sa zostavujú zásielky. Táto možnosť u Z. nieje .. Chcel by som totiž maximálnou mierou obmedziť prísun menej znelých činelov a zabezpečiť prísun len (zvukovo) "top" produkcie, hlavne čo sa týka vyššich tried.. Okrem Frantu H. to široko ďaleko nerobí nikto.. tak budem "druhý"..
existuje ale na prd,takže ako užívateľ zildjianov u vás asi tržbu neurobím ale aj tak sa teším na ten shop
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 3 z 9

Prejdi na: