Obsah fóra bubenici.com

Y A M A H A club
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: februára 19, 2008, 11:17 pm    Predmet: drums undeground Odpovedať s citátom

pravda je že dizajn yahahy je hlavne pri nových sériach bicích nástrojoch otrasný,skvelá značka a takto to do....ť
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
MrMetronome
Psychopat

Založený: 01 Sep 2007

PríspevokZaslal: februára 25, 2008, 1:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

EF napísal:
MrMetronome napísal:
na SC Noveau /Ive got/ je odizolovanie nahodou celkom fajn... , kedze su pouzite musle Noveau /len su vyhotovene z toho ćierneho bakelitu namiesto kovu/ a ak poznas uchytenie Noveau , nemozes tvrdit , ze to nieje odizolovane...

Tak.. včera som si bol "doplniť rozhľad" v Muzikeri, kde zhodou okolností tieto "ríly nivó" Yamahy čakajú na kupcu.. Omlúvam sa, nechcem nikoho uraziť, ale tie bakelitové mušle sú naozaj hanba.. Nijak inak sa to nazvať nedá. Okrem toho, že tie 2 náhrady čo sú súčasťou balenia údajne nestačia a podľa predavača ľudia často doobjednávajjú nové (prečo asi?) je to pre firmu kt. sa hrdí HW "ako z motorky" faux pais".. Okrem iného, nožičky na floor tome sú milý MrM "natvrdo" na dreve, žiadna podložka, nič. (alebo že by ich naschvál niekto odmontoval?) Takže asi máme iné kritériá na pojem odizolovanosť a jej komplexnosť.. Pokiaľ si dobre pamätám, tá cena sa hýbe niekde okolo 30-35tis, za čo by som si radšej kúpil po troške došetrenia Recordingy z druhej ruky bez HW a snare-u. Nič proti nikomu, ale táto "novinka" vo mne nevzbudzuje dôveru.. a nech aj hrá dobre. Zlaté staré SC!!
...., no drahy EF... , ja mam vsetky 3 tomy mounted , takze nozicky ani netusim ako su... , nepouzivam )) , ja som nemal s tymi muslami doteraz ziadny problem...,ked nejaky bude , urcite ti o nom poviem.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 25, 2008, 11:19 pm    Predmet: drums undeground Odpovedať s citátom

nahodil som dnes na yahahy recording.c remo powerstroke 4,od výrobcu doporučené pin stripe ale mám pocit a to hlavne pri menších priemeroch ako keby powerstroke 4 ich dusili proste nedýchajú znejú tak tlmene a dávať na malé priemery ambassador a na floor tomy pin stripe sa zdá mne nemuzikálne zvukovo odlišné a tak trocha neestetické,čo odporúča klub yahaha kde nájdem kompromis,aké blany? icon_neutral.gif
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: februára 26, 2008, 12:04 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Emperor Coated/G2 Coated, alebo pre "znelší a otvorenejší" zvuk Ambassador Coated/G1 Coated. (na Recordingy je toto moja favorizovaná voľba). ;)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 26, 2008, 12:21 am    Predmet: drums undeground Odpovedať s citátom

predpokladám evans aj remo ok,ďakujem!!!vyskúšam podám spravu
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: februára 26, 2008, 12:48 am    Predmet: Odpovedať s citátom

animal kolko ty mas vlastne bicich? zda sa mi to alebo mas aj pearly aj yamahy?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 26, 2008, 3:23 pm    Predmet: drums undeground Odpovedať s citátom

icon_mrgreen.gif aj to aj to, a nikdy som sa neuchyľoval k nejakým stredným triedam podla mňa zbytočne vyhodené peniaze,kupoval som v danej značke to najlepšie,však aj ty más tuším exporty alebo si presedlal na yahahy??
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: februára 26, 2008, 3:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no ja este ani jedno x) ale budu to asi sonory a bude to snad tento tyzden
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 26, 2008, 6:29 pm    Predmet: drums undeground Odpovedať s citátom

fajn ja na nových sonoroch až tak moc toho nevidím ale ak si mam ešte niekedy niečo kúpim tak sonor designer,fantasticky dizajn a ten agresívny vzhľad tejto serie a to ešte v čiernej farbe hm,no asi budeš mat niečo ako sonor force tie su tu dosť populárne ale snáď možno budeš rúbať vyššie ako delite alebo eq2,to sa už berie inač aj sa inač hrá aj musí hrať,môžeš mat dw za 5000 euro ale ked budeš hrať ako na moravskej svadbe 2,vysmejú ta,ale to určite nebude náš prípad,že icon_mrgreen.gif
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: februára 26, 2008, 6:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no budu to force 1007 (nove) alebo 2007 (hrane) ale este sa uvidi
Návrat hore
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: februára 26, 2008, 6:43 pm    Predmet: Re: drums undeground Odpovedať s citátom

animal666palermo napísal:
fajn ja na nových sonoroch až tak moc toho nevidím ale ak si mam ešte niekedy niečo kúpim tak sonor designer,fantasticky dizajn a ten agresívny vzhľad tejto serie a to ešte v čiernej farbe hm,no asi budeš mat niečo ako sonor force tie su tu dosť populárne ale snáď možno budeš rúbať vyššie ako delite alebo eq2,to sa už berie inač aj sa inač hrá aj musí hrať,môžeš mat dw za 5000 euro ale ked budeš hrať ako na moravskej svadbe 2,vysmejú ta,ale to určite nebude náš prípad,že icon_mrgreen.gif

...ale moj anohttp://www.upnito.sk/imggal.php?viewImage=bdceeed0282b9ff9580c43f52f08bc16 icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
...tie rockstary teda nebudes chciet???
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 26, 2008, 6:51 pm    Predmet: drums undeground Odpovedať s citátom

icon_mrgreen.gif ha,fešák!!!!
Návrat hore
lucashko
Prieskumník

Založený: 06 Feb 2007

PríspevokZaslal: februára 28, 2008, 10:12 am    Predmet: Odpovedať s citátom

tak:)...teraz sa už aj môžem hrdo hlásiť k členom veľkej rodiny Yamaha:) Včera som si kúpil Birch Custom Absolute Nouveau icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
mmimoman
Šialenec

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: februára 28, 2008, 10:37 am    Predmet: Odpovedať s citátom

fiha tak to gratulujem...hod nejake fotky do sekcie galeria clenov ;)
Návrat hore
MrMetronome
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 28, 2008, 10:49 am    Predmet: Odpovedať s citátom

porposim admina o vymazanie vsetkych OT toto je yamaha club , nie chat..., vdaka.
Návrat hore
lucashko
Prieskumník

PríspevokZaslal: februára 28, 2008, 11:11 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Jasne hned tam nejake hodim...Hned jak mi pridu tom holdery:)
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: marca 1, 2008, 9:06 pm    Predmet: drums undeground Odpovedať s citátom

lucashko napísal:
Jasne hned tam nejake hodim...Hned jak mi pridu tom holdery:)
farba rozmery aký snare??
Návrat hore
lucashko
Prieskumník

PríspevokZaslal: marca 2, 2008, 2:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak farba je cherry wood...:)...krasna.......rozmery su 20x16 10x8 a 14x12
snare k tomu mam ale od inej znacky..;)..tada ak sa neurazite:)...tak snare je DW 14x6
Návrat hore
Martyn
Šialenec

Založený: 12 Mar 2008

PríspevokZaslal: marca 13, 2008, 4:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Kto mi neco povie o Yamaha Gig Maker
Návrat hore
MrMetronome
Psychopat

PríspevokZaslal: marca 18, 2008, 10:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Martyn napísal:
Kto mi neco povie o Yamaha Gig Maker
yamaha Gig maker je najnizsia serie bicich nastrojov znacky yamaha s poetickym nazvom...))
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 4 z 8

Prejdi na: