Obsah fóra bubenici.com

tomo live
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Vlastná produkcia
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
tomo
Usadlík

Založený: 26 Mar 2006

PríspevokZaslal: februára 29, 2008, 2:43 am    Predmet: tomo live Odpovedať s citátom

dorazilo mi dvd, z koncertu z pred roka, kde som hral s agoniou metlu, tak ak chcete vidiet, zabery su good aj zvuk celkom hadam.

Harvester of Sorrow
http://www.youtube.com/watch?v=Bene2rqBqVg

Seek n destroy:
http://www.youtube.com/watch?v=--0NWGK2694
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: februára 29, 2008, 4:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

...velmi dobre icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: februára 29, 2008, 5:44 pm    Predmet: dead man Odpovedať s citátom

viacej ludi na pódiu ako pod pódiom,neviem aj či to nieje tak problém alebo na škodu tieto revivalove kapely,môj názor je že súci muzikanti a bavia sa alebo lepšie povedané strácajú čas prehrávaním skladieb niekoho iného,to bola vždy doména starších pánov a nie mladých čo majú tvoriť vlastne skladby a tvoriť domácu scénu,asi sa tu nikomu nechce patriť pod takzvanú garážovú scénu,mam dojem ako keby v dnešnej dobe to bolo tak,buď s toho mam niečo,,prachy slávu,, alebo to nerobím.je to fajn si zahrať nejaké prevzaté ale ked idem na slovensku na kapelu tak stále smoke on the water alebo tie jazzové štandardy no proste nuda nič nove,keby sa tu radšej tvorilo však o tom to je či zlé alebo dobre len ku predu!!!!!!!
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
tomo
Usadlík

PríspevokZaslal: februára 29, 2008, 10:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

newies co bolo za tym, tam sa musela hrat metla atd., agonia hrava aj vlastne,takze sa neboj. ludi tam bolo malo, to bolo, heh. ja som si to uzival, keby tam boli ludia tak dopohody festik. momentalne som na skole, s kapelou uz nekoncertujem, lebo na slovensku mozes robit aj vlastne, no musis riadne makat alebo mat stastie, aby si sa ako tak uzivil. takze tak...moj nazor (ako vzdy pesimisticky co sa tyka slovenska)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: marca 1, 2008, 9:49 am    Predmet: drums undeground Odpovedať s citátom

tomo napísal:
newies co bolo za tym, tam sa musela hrat metla atd., agonia hrava aj vlastne,takze sa neboj. ludi tam bolo malo, to bolo, heh. ja som si to uzival, keby tam boli ludia tak dopohody festik. momentalne som na skole, s kapelou uz nekoncertujem, lebo na slovensku mozes robit aj vlastne, no musis riadne makat alebo mat stastie, aby si sa ako tak uzivil. takze tak...moj nazor (ako vzdy pesimisticky co sa tyka slovenska)
tomo to je ono,niečo pohrať aj prevzaté ale sústrediť sa na vlastné veci to je jedno či sa to oplatí alebo nie,naposledy ja čo rádio nepočúvam som počúval smotanovú,však tá vyslovene neladí tak toto chceme počúvať do nekonečna?samozrejme radio som okamžite vypol na ďalších 5 rokov icon_mrgreen.gif
Návrat hore
tomo
Usadlík

PríspevokZaslal: marca 1, 2008, 4:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mne sa tato slovak scena moc nelubi :P
Návrat hore
Dänillo
Usadlík

Založený: 05 Feb 2008

PríspevokZaslal: marca 1, 2008, 5:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

dobre videko......v poho......sa mi pačia tie bicie...tak dobre su naladene....ja tie moje tak nenaladim..asi.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
tomo
Usadlík

PríspevokZaslal: marca 2, 2008, 8:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

heh, dikes, no to boli uplne rozbite shity, ani to tak nevypada, kazdy tom bol hadam z inej sady a boli tam povodne blany este :D:D som ich trocha poladil, rytmicak bol jedine moj. fuj, nna prd boli tie bubny, ale vysledok je nastastie oukej :)
Návrat hore
ska-mo
Šialenec

Založený: 29 Nov 2007

PríspevokZaslal: marca 2, 2008, 8:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

bicie sú fakt dobré .. zaujímlo by a odkiaľ ich máš?:D
Návrat hore
Kakavec
Prisťahovalec

Založený: 12 Máj 2007

PríspevokZaslal: marca 2, 2008, 8:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Tomo musim ti dat pochvalu , hras podobne ako Lars :) miestami som citil ako by tam sedel fakt on icon_eek.gif
Návrat hore
tomo
Usadlík

PríspevokZaslal: marca 3, 2008, 4:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

wau :D dikes, mne sa lubi jeho styl velmi :)) a bicie mam takmer tak isto, nie preto ze lars ale preto ze mi to tak vyhovuje, je to v pohode :)
Návrat hore
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: marca 4, 2008, 3:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

este si sa aj xychtil jako on icon_biggrin.gif akurat ze mi pripadas o nieco vacsi od neho icon_lol.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
tomo
Usadlík

PríspevokZaslal: marca 4, 2008, 11:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no hej hej, troska som vyssii, Lars papal malo Chopapicu :D:D
Návrat hore
Apocalyptico
Prisťahovalec

Založený: 23 Feb 2008

PríspevokZaslal: marca 5, 2008, 11:33 am    Predmet: tomkovi Odpovedať s citátom

tomko neberiem radsej do uvahy, ze sa citis ako maly Boh, s Larsom nemas vela spolocneho, to je fakt, s tym sa zmier.
K videu, spevak absolutne nema co robit za mikrofonom, ale ego ma v poriadku, to je hlavne! Samozrejme aj ty! Ked chces robit hudbu, musis byt pokorny! Odkaz to aj ostatnym clenom skupiny. Obycajna poza to video, druhe som uz ani nemal chut pozerat. Maj sa.
Návrat hore
tomo
Usadlík

PríspevokZaslal: marca 5, 2008, 6:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

heh, no hravali sme aj Metallicu tak sa mi to dobre hralo, to je vse. Cele je to pre srandu, teraz studujem na vysokej skole, neboj sa :) ja som nepovedal ze som Lars :D mozem vidiet tvoje video?
Návrat hore
mirco
Usadlík

PríspevokZaslal: marca 29, 2008, 12:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

http://www.youtube.com/watch?v=kTvuBN836lY
toto je video asi spred roka a pol..mal som este tamam swingstar...ale je to pekne :-))
Návrat hore
mufty
Usadlík

Založený: 30 Nov 2007

PríspevokZaslal: marca 29, 2008, 8:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

dosť bohovsky upečené sústo pre fanúšikov metallicy...fakt je to super...tu v martine bývajú koncerty kapely Reform...ktorí hraju tiež len metallicu..a sú tiež úchvatní...a spevák má velmi velmi podobný hlas ako james.dávam 7,5/10
Návrat hore
Dzaaro
Šialenec

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: marca 30, 2008, 2:18 am    Predmet: Re: tomkovi Odpovedať s citátom

Podla mna celkom slusne, neviem co sa apocalypticovi nepacilo na spevakovi, podla mna mu to ide aj farbu hlasu ma dobru aj dobre vyzera na podiu. Obcas mu to uletelo co sa tyka ladenia, ale v ramci live hrania to nebolo take spatne. V seek n destroy su trochu rozladene gitary, ale sak to sa na koncerte stava. No a trochu to plava, na par miestach to strati slapavost, ale inac moj nazor> slusne zahrate.
Návrat hore
Kakavec
Prisťahovalec

Založený: 12 Máj 2007

PríspevokZaslal: marca 30, 2008, 12:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nikto nezaspieva Metallicu ako James Hetfield ........ ale pacil sa mi tento cover , skoda , ze neni ENTER THE SANDMAN alebo Master , to by som si kuknul .....
Návrat hore
tomo
Usadlík

PríspevokZaslal: apríla 3, 2008, 12:39 am    Predmet: Odpovedať s citátom

chlapi dikes, Metallica nebol hlavny zaber kapely. Ja uz s nimi nehram a metlu nehraju moc, ale bola to sranda, raz to video ukazem mojim detom :) music 4 fun and good feeling
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Vlastná produkcia Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 1 z 2

Prejdi na: