| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
tomo Usadlík

Založený: 26 Mar 2006 Príspevky: 100 Bydlisko: Nitra
|
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1428 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: februára 29, 2008, 4:33 pm Predmet: |
|
|
...velmi dobre  |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 948 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: februára 29, 2008, 5:44 pm Predmet: dead man |
|
|
| viacej ludi na pódiu ako pod pódiom,neviem aj či to nieje tak problém alebo na škodu tieto revivalove kapely,môj názor je že súci muzikanti a bavia sa alebo lepšie povedané strácajú čas prehrávaním skladieb niekoho iného,to bola vždy doména starších pánov a nie mladých čo majú tvoriť vlastne skladby a tvoriť domácu scénu,asi sa tu nikomu nechce patriť pod takzvanú garážovú scénu,mam dojem ako keby v dnešnej dobe to bolo tak,buď s toho mam niečo,,prachy slávu,, alebo to nerobím.je to fajn si zahrať nejaké prevzaté ale ked idem na slovensku na kapelu tak stále smoke on the water alebo tie jazzové štandardy no proste nuda nič nove,keby sa tu radšej tvorilo však o tom to je či zlé alebo dobre len ku predu!!!!!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomo Usadlík

|
Zaslal: februára 29, 2008, 10:53 pm Predmet: |
|
|
| newies co bolo za tym, tam sa musela hrat metla atd., agonia hrava aj vlastne,takze sa neboj. ludi tam bolo malo, to bolo, heh. ja som si to uzival, keby tam boli ludia tak dopohody festik. momentalne som na skole, s kapelou uz nekoncertujem, lebo na slovensku mozes robit aj vlastne, no musis riadne makat alebo mat stastie, aby si sa ako tak uzivil. takze tak...moj nazor (ako vzdy pesimisticky co sa tyka slovenska) |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 948 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: marca 1, 2008, 9:49 am Predmet: drums undeground |
|
|
| tomo napísal: | | newies co bolo za tym, tam sa musela hrat metla atd., agonia hrava aj vlastne,takze sa neboj. ludi tam bolo malo, to bolo, heh. ja som si to uzival, keby tam boli ludia tak dopohody festik. momentalne som na skole, s kapelou uz nekoncertujem, lebo na slovensku mozes robit aj vlastne, no musis riadne makat alebo mat stastie, aby si sa ako tak uzivil. takze tak...moj nazor (ako vzdy pesimisticky co sa tyka slovenska) | tomo to je ono,niečo pohrať aj prevzaté ale sústrediť sa na vlastné veci to je jedno či sa to oplatí alebo nie,naposledy ja čo rádio nepočúvam som počúval smotanovú,však tá vyslovene neladí tak toto chceme počúvať do nekonečna?samozrejme radio som okamžite vypol na ďalších 5 rokov  |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomo Usadlík

|
Zaslal: marca 1, 2008, 4:36 pm Predmet: |
|
|
| mne sa tato slovak scena moc nelubi :P |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dänillo Usadlík

Založený: 05 Feb 2008 Príspevky: 135 Bydlisko: Martin (konkrétne diera menom Valča)
|
Zaslal: marca 1, 2008, 5:43 pm Predmet: |
|
|
| dobre videko......v poho......sa mi pačia tie bicie...tak dobre su naladene....ja tie moje tak nenaladim..asi. |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomo Usadlík

|
Zaslal: marca 2, 2008, 8:25 pm Predmet: |
|
|
| heh, dikes, no to boli uplne rozbite shity, ani to tak nevypada, kazdy tom bol hadam z inej sady a boli tam povodne blany este :D:D som ich trocha poladil, rytmicak bol jedine moj. fuj, nna prd boli tie bubny, ale vysledok je nastastie oukej :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

Založený: 29 Nov 2007 Príspevky: 333 Bydlisko: Humenné, SR
|
Zaslal: marca 2, 2008, 8:40 pm Predmet: |
|
|
| bicie sú fakt dobré .. zaujímlo by a odkiaľ ich máš?:D |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kakavec Prisťahovalec

Založený: 12 Máj 2007 Príspevky: 88
|
Zaslal: marca 2, 2008, 8:42 pm Predmet: |
|
|
Tomo musim ti dat pochvalu , hras podobne ako Lars :) miestami som citil ako by tam sedel fakt on  |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomo Usadlík

|
Zaslal: marca 3, 2008, 4:59 pm Predmet: |
|
|
| wau :D dikes, mne sa lubi jeho styl velmi :)) a bicie mam takmer tak isto, nie preto ze lars ale preto ze mi to tak vyhovuje, je to v pohode :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1428 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: marca 4, 2008, 3:35 pm Predmet: |
|
|
este si sa aj xychtil jako on akurat ze mi pripadas o nieco vacsi od neho  |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomo Usadlík

|
Zaslal: marca 4, 2008, 11:51 pm Predmet: |
|
|
| no hej hej, troska som vyssii, Lars papal malo Chopapicu :D:D |
|
| Návrat hore |
|
 |
Apocalyptico Prisťahovalec

Založený: 23 Feb 2008 Príspevky: 84
|
Zaslal: marca 5, 2008, 11:33 am Predmet: tomkovi |
|
|
tomko neberiem radsej do uvahy, ze sa citis ako maly Boh, s Larsom nemas vela spolocneho, to je fakt, s tym sa zmier.
K videu, spevak absolutne nema co robit za mikrofonom, ale ego ma v poriadku, to je hlavne! Samozrejme aj ty! Ked chces robit hudbu, musis byt pokorny! Odkaz to aj ostatnym clenom skupiny. Obycajna poza to video, druhe som uz ani nemal chut pozerat. Maj sa. |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomo Usadlík

|
Zaslal: marca 5, 2008, 6:03 pm Predmet: |
|
|
| heh, no hravali sme aj Metallicu tak sa mi to dobre hralo, to je vse. Cele je to pre srandu, teraz studujem na vysokej skole, neboj sa :) ja som nepovedal ze som Lars :D mozem vidiet tvoje video? |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirco Usadlík
Založený: 26 Mar 2006 Príspevky: 104 Bydlisko: Handlova
|
|
| Návrat hore |
|
 |
mufty Usadlík

Založený: 30 Nov 2007 Príspevky: 102 Bydlisko: Martin
|
Zaslal: marca 29, 2008, 8:09 pm Predmet: |
|
|
| dosť bohovsky upečené sústo pre fanúšikov metallicy...fakt je to super...tu v martine bývajú koncerty kapely Reform...ktorí hraju tiež len metallicu..a sú tiež úchvatní...a spevák má velmi velmi podobný hlas ako james.dávam 7,5/10 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 388 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: marca 30, 2008, 2:18 am Predmet: Re: tomkovi |
|
|
| Podla mna celkom slusne, neviem co sa apocalypticovi nepacilo na spevakovi, podla mna mu to ide aj farbu hlasu ma dobru aj dobre vyzera na podiu. Obcas mu to uletelo co sa tyka ladenia, ale v ramci live hrania to nebolo take spatne. V seek n destroy su trochu rozladene gitary, ale sak to sa na koncerte stava. No a trochu to plava, na par miestach to strati slapavost, ale inac moj nazor> slusne zahrate. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kakavec Prisťahovalec

Založený: 12 Máj 2007 Príspevky: 88
|
Zaslal: marca 30, 2008, 12:19 pm Predmet: |
|
|
| Nikto nezaspieva Metallicu ako James Hetfield ........ ale pacil sa mi tento cover , skoda , ze neni ENTER THE SANDMAN alebo Master , to by som si kuknul ..... |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomo Usadlík

|
Zaslal: apríla 3, 2008, 12:39 am Predmet: |
|
|
| chlapi dikes, Metallica nebol hlavny zaber kapely. Ja uz s nimi nehram a metlu nehraju moc, ale bola to sranda, raz to video ukazem mojim detom :) music 4 fun and good feeling |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|