Obsah fóra bubenici.com
Sonor club
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
EF
Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: februára 29, 2008, 9:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ak by si zavolal priamo sonoristom, povedali by Ti dátum výroby tohto setu (ak ho náhodu nemajú na sklade). Ak by si (hypoteticky) zavolal mne, spýtal by som sa Ťa, kedy si ho prídeš prevziať.. :D...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: februára 29, 2008, 10:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

..no a kedze som napisal do muzikeru tak musim proste cakat... icon_mad.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
weckluf
Psychopat

Založený: 07 Apr 2007

PríspevokZaslal: marca 2, 2008, 2:45 am    Predmet: Odpovedať s citátom

ja som ties najskôr objednal z muzikeru ale tam by som sa asi nacakal kym by mi prisli , tak som zrusil objednavku a objednal som si ich z big music v BB do tyzna som ich tam mal a jedinou nevihodou bolo to ze som si musel ist pone ale BB zas tak daleko nieje...dokonca som ich dostal este lacnejsie ako v muzikeri....
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: marca 2, 2008, 4:49 am    Predmet: Odpovedať s citátom

daj link prosim ta na ich web (teda ked maju)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
OondroO
Usadlík

Založený: 24 Apr 2007

PríspevokZaslal: marca 2, 2008, 9:59 am    Predmet: Odpovedať s citátom

hhh, . no newim ci je to tazke trosku pogooglit , ale tu to mas icon_cheesygrin.gif
http://www.bigmusic.sk/
je tam skype , dokonca i ICQ icon_eek.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Čečy
Usadlík

Založený: 07 Aug 2007

PríspevokZaslal: marca 3, 2008, 12:14 am    Predmet: Odpovedať s citátom

EF napísal:
www.sonorista.cz ;) ako sa vraví, všetko je na webe.. :)

ja som si to našiel a tam je napísané že je kovový a v muzikeri majú napísaný drevenný preto som sa to spítal
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: marca 3, 2008, 11:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Na Muzikeri nemajú pravdu.. ;)1007 je len v kovovej verzii..
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: marca 3, 2008, 11:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

a okrem plechoveho rytmicaku su 1007ky z akeho dreva? :)
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: marca 4, 2008, 12:35 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Who knows?? :D
.. oficiálne označenie je "basswood", čo vyjadruje "preglejku".. Obsahovo to pravdepodobne bude mix lipa, jaseň a bohviečo... Už som to s niekým riešil cez SS.. Ale pokúsim sa zistiť to bud. týždeň priamo "u zdroja".. Ak priznajú farbu, dám vedieť.. ;)
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: marca 4, 2008, 12:49 am    Predmet: acdc Odpovedať s citátom

phill rudd ACDC používa nejakí symfonicky snare čo je na tom pravdy a o aký model sa jedná,doposiaľ som žiadne informácie nenašiel na nete.prečo sonor aj pri eq2 nedodáva takzvané liate ráfy a robia to iba pri snare bubnoch,je to škoda prípadne ak si to u výrobcu zákazník vyžiada bude mu vyhovené a liate ráfy dodané??
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: marca 4, 2008, 1:09 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Sonor pri sérii SQ2 (btw nie EQ-to si mýliš s Evansom ;) ) dodáva ráfy podľa objednávky.. Pozri si konfigurátor a zistíš, že napr. môžeš mať horný liaty strieborný a spodný black chrome ohýbaný. SQ2 sú custom bubny = urobia Ti to, čo si objednáš. Tých alternatív sú tisíce..
@Phill Rudd: kukni na jeho webovky, príp. ak je, tak na majspejsi, tam nájdeš aktuálny setup. Čo sa symphony snare-ov týka, tie sa vyrábali do roku 2002(?), v dvoch verziách a 4 typoch ako súčasť "štandardného programu". Dnes sa robia v pozmenenej verzii spolu s tympánmi a ďaľšími symfonicko-marchingovými nástrojmi mimo hlavný program (ako Orffove nástroje, xylofóny, marimby atď atď..)
viac o symphony sérii na www.sonormuseum.com (len anglická verzia)
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: marca 4, 2008, 4:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

EF napísal:
Who knows?? :D
.. oficiálne označenie je "basswood", čo vyjadruje "preglejku".. Obsahovo to pravdepodobne bude mix lipa, jaseň a bohviečo... Už som to s niekým riešil cez SS.. Ale pokúsim sa zistiť to bud. týždeň priamo "u zdroja".. Ak priznajú farbu, dám vedieť.. ;)

dakujem :)
inac kedy asi otvaras ten shop? z muzikeru mi stale neodpisuju :D
Návrat hore
Čečy
Usadlík

PríspevokZaslal: marca 4, 2008, 7:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ešte by som mal jednu otázku možno bude dosť blbá ale stretol som sa z označením sonor force 1005 a 1007 je to to isté alebo je medzi tým nejaký rozdiel
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: marca 4, 2008, 9:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

inac je velky rozdiel medzi sadami 507 a 1007?
Návrat hore
Pajas
Prieskumník

Založený: 10 Feb 2008

PríspevokZaslal: marca 4, 2008, 9:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

EF napísal:
Na Muzikeri nemajú pravdu.. ;)1007 je len v kovovej verzii..

http://www.sonor.com/pbas/Sonor_FE/sonor/english/detail.html?a-quicklink-n_katid=918&a-quicklink-n_artikelid=4506&bepb-id=nc
je zajímavé,že u řady 1005 Sonor nabízel jak dřevěný tak ocelový
snare.Se vší úctou jsem Emile o Tvé odpovědi zapochyboval,protože je to podle mě krok zpět,ale jak je vidět z výše uvedeného odkazu,měl jsi pravdu. icon_wink.gif

to Čečy:řady force se vyrábějí od r.2001 a každé dva roky jsou vylepšovány,tudíž poslední číslo znamená rok uvedení na trh-1005 se vyráběly v roce 2005-06,1007 v r.2007-08.Na jaře příštího roku příbydou
1009.To samé platí i u řad 50x,200x a 300x.
1007 jsou tím pádem to nejlepší,co se dá v kategorii 100x koupit.viz stránky sonorista.cz

Foo Fighter:rozdíl tam určitě je,též mrkni na stránky http://www.sonorista.cz/html/nabidka.htm#
Návrat hore
Čečy
Usadlík

PríspevokZaslal: marca 4, 2008, 11:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

dik konečne mam v tom jasno... rozmíšlal som aj nad možnostou že kúpim Premier Cabria PK viem že tu je sonorácky klub ale chcel by som vedet váš názor na ne
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: marca 4, 2008, 11:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

myslel som rozdiel v dreve, ci preglejke ci co to je:D v jej zlozeni
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: marca 5, 2008, 7:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2Čečy: Premier NIEEE! :) Je to zomierajúca firma a nižšia trieda nestojí za nič (v porovnaní s Mapex atď)
2FF: Rozdiel v materiáli nebude zásadný, ide o inú konštrukciu, features a širšiu škálu u 1007iek
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: marca 7, 2008, 6:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no vidim to tak, ze tie bicie zoberiem radsej asi z bigmusic, vyjde ma to lacnejsie nez v made a asi aj nez by ma to vyslo v muzikeri
uz som im pisal a ich pristup je 100000000x lepsi nez v muzikeri a maju ich, este sa bavime o stojanoch a blanach, len neviem ci pinstripe alebo emperor :( emperor som nepocul este nikdy
Návrat hore
weckluf
Psychopat

Založený: 07 Apr 2007

PríspevokZaslal: marca 7, 2008, 7:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

na 1007 zneju perfektne pinstripe coated a aj g2 evans ktore mam teras ...na kopak urcite emad:D...a minule mi franto gasperik nieco vravel ze maju aj blany aqarian nejake extra lacne tak treba len skusat nic viac ti k tomu nepoviem...ked odrvis jedny blany vyskusaj zase ine a tak najdes aj zvuk aky sa ti paci a ziskas troska aj prehlad...neobmedzuj sa len na 2-3rady od jednej alebo dvoch znaciek... icon_lol.gif
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 5 z 10

Prejdi na: