| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
ska-mo Šialenec

Založený: 29 Nov 2007 Príspevky: 287 Bydlisko: Humenné, SR
|
Zaslal: marca 2, 2008, 7:01 pm Predmet: Power Shifter |
|
|
tak!.. túto funkciu majú šľapky(resp.dvoj-) zn. Pearl.. funkcia spočíva v posunutí päty do troch polôh: light, normal a heavy
chcel by som o tom vedieť viac.. skúsenosti atď..všeobecne si túto šľapku pochvaľujú aj za jej prípustnú cenu asi na ňu mám zálusk..(P-122TW) |
|
| Návrat hore |
|
 |
mufty Nováčik

Založený: 30 Nov 2007 Príspevky: 46 Bydlisko: Martin
|
Zaslal: marca 2, 2008, 8:23 pm Predmet: |
|
|
| ja mám single Pearl 120P..pochvaľujem si funkciu PowerShifter...v prvej polohe je šlapka vhodná na tvrdšie sťýly ale aj ako komu vyhovuje ja hrám na light že šlapka ide úplne lahúčko a rýchlo..túto polohu používam v rock-metale..takže tieto pedále sa určite vyplatia..a majú dobrú cenu! |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

|
Zaslal: marca 2, 2008, 8:31 pm Predmet: |
|
|
mne ide o to aby sa mi tam moja laba (veľ.45) zmestil; myslím ale že sa nebude dotýkať päty šľapky.(na heel toe)
a taktoež by som si chcel aj zadriblovať .. akú veľkú nohu máš ty? |
|
| Návrat hore |
|
 |
mufty Nováčik

|
Zaslal: marca 3, 2008, 10:15 am Predmet: |
|
|
| ja mám 40...mám maličké nohy a vysoký tiež nie som...no myslím že 45 to by v pohode sa ti zmestí noha na driblovanie..no neviem však si ju vyskúšaj v nejakom obchode |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

|
Zaslal: marca 3, 2008, 1:03 pm Predmet: |
|
|
| to budeasi najväčší problém vyskúšať si to:D . nemám kde a do BA tak skoro (vôbec) nepôjdem..nemám tu možnosť.a nepoznám osobne nikoho kto ju má. |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 570 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: marca 3, 2008, 1:47 pm Predmet: dead man |
|
|
| ska-mo napísal: | tak!.. túto funkciu majú šľapky(resp.dvoj-) zn. Pearl.. funkcia spočíva v posunutí päty do troch polôh: light, normal a heavy
chcel by som o tom vedieť viac.. skúsenosti atď..všeobecne si túto šľapku pochvaľujú aj za jej prípustnú cenu asi na ňu mám zálusk..(P-122TW) | nastav do polohy normál,máš pokoj,prípadne vyskúšaj heavy |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

|
Zaslal: marca 3, 2008, 1:53 pm Predmet: |
|
|
lenže ja mám dosť veľkú nohu a chcel by som hrať aj heel toe; potrebujem mať pätu za pätou šľapky tak ktoré nastavenie by mi seklo? (toto chcem vedieť)
...
a co spociva v nastavovaní? uhol pedálu alebo pedál ostáva a posúva sa päta?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mufty Nováčik

|
Zaslal: marca 3, 2008, 2:59 pm Predmet: |
|
|
| nastavenie spočiva v posunutí patky spolu s pedálom tá sa posúva dopredu a dozadu..nenastavíš tak dĺžku pedála iba patku spolu s pedálom posuváš dopredu a dozadu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

|
Zaslal: marca 6, 2008, 8:20 pm Predmet: |
|
|
to, že sa posúva s pätou aj pedál šľapky má nejaký rozdiel na polohe mojej päty pri hraní?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

Založený: 15 Júl 2007 Príspevky: 346
|
Zaslal: marca 6, 2008, 10:13 pm Predmet: |
|
|
| samozrejme.Päta je pantom spojena s pedalom,takze ked ich posunies dozadu,vzdialia sa od hriadele beatra. |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

|
Zaslal: marca 7, 2008, 1:50 pm Predmet: |
|
|
jaaj tak tým pádom sa reťaz tiež trochu posunie (aj beatrami - blizsie k blane)
ja mám teraz starú rozpadnutú amati šľapku a keď chcem hrať heel toe musím skrčiť prsty alebo dať nohu šikmo. dosť nepríjemné.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
bubnista Prieskumník
Založený: 04 Apr 2008 Príspevky: 21
|
Zaslal: Máj 9, 2008, 2:10 pm Predmet: |
|
|
| ska-mo napísal: | jaaj tak tým pádom sa reťaz tiež trochu posunie (aj beatrami - blizsie k blane)
ja mám teraz starú rozpadnutú amati šľapku a keď chcem hrať heel toe musím skrčiť prsty alebo dať nohu šikmo. dosť nepríjemné.. |
ehm, polozenie paty priamo na pedaly nie je nevyhnutnou podmienkou hrania heel-toe...v jednom videu to vysvetluje tim waterson (a celkovo je toho dost na youtube, akurat sa mi to teraz nexce hladat)...
toto som nasiel tak narychlo (patu rozhodne nema na pedaly, pretoze nema longboard a spicku ma polozenu dobre ze nie v polke pedalu)...checkni to, je to len o technike hrania :
http://www.youtube.com/watch?v=8axCnfnE_BA&feature=related |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

|
Zaslal: Máj 9, 2008, 5:16 pm Predmet: |
|
|
hm tak mne sa toto nepodarí  |