| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
BJač Prisťahovalec

Založený: 07 Dec 2006 Príspevky: 93 Bydlisko: Banská Bystrica
|
Zaslal: februára 28, 2008, 12:58 am Predmet: Niečo pre drevorubača |
|
|
"Čo nejde silou,pojde ešte väčšou!"
Čo by ste odporučily do tvrdšej muziky?Black Death Metal.Xcel by som nieco poloprofi.Vydrzia to napr PST 5?Mam teraz zakladnu zostavu Zildjian scimitar,čo si o nich myslite?Kupil som macku vo vreci, lebo ma ocarili.Co je to zac?Do cinelov sa nevyznam.Kde by som nasiel vasu terminologiu co pouzivate na cinely?Dost vela veciam som nerozumel co som cital tieto fora o cineloch.Rozmyslam este nad PST5 effects pack.Mate s tymi cinelmi dake skusenosti?Ci radsej daku drahsiu crashku?18 napr... mam vela otazok,lebo chcem vela vediet... 
Naposledy upravil BJač dňa februára 28, 2008, 1:08 am, celkom upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 819 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: februára 28, 2008, 1:06 am Predmet: superchrist |
|
|
| BJač napísal: | | "Čo nejde silou,pojde ešte väčšou!" | NO PAIN NO GAIN? |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1426 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: februára 28, 2008, 2:07 pm Predmet: |
|
|
...v prvom rade - kupovat cinely s tym, ze cim lepsie kupim tym budem moct viac rezat je scestne podla mna...ak rozmyslas takymto stylom setri na rudes crashride...lepsie by si spravil, keby si si vybral podla zvuku a choval sa k nim tak, aby ti aj daco vydrzali...
...no a teraz bez moralizovania: pst5 rock by ti mali vydrzat, ale pocitaj s masakralnym nekonecnym dozvukom a u 18 by som radsej zvolil crash ride ako rock crash, pre o nieco malo kulturnejsi prejav, ak sa tu da o niecom takom hovorit...china z tejto rady ma tiez bezhranicny dozvuk, ale mozno to bude pre teba dobre...neber stagg, nemusi to rubenie vydrzat... |
|
| Návrat hore |
|
 |
lommbardo Prisťahovalec

Založený: 09 Jan 2007 Príspevky: 73 Bydlisko: Považská Bystrica
|
Zaslal: marca 5, 2008, 11:08 am Predmet: |
|
|
Pre drevorubacov nieco brutalne lacne coho ti nebude luto ked to roztrieskas... Nebolo by lepsie obmedzit to drevorubacstvo .... lebo ziaden cinel nie je nesmrtelny .... a z vlastnej skusenosti ti poviem ze aj take meno ako napr Paiste 2002 nie su nesmrtelne .... No a na zaklade tohop som aj zistil ze chyba nie je v cineloch ale vo mne rubanie sa obmedzilo a teraz stacia aj cinely s oznacenim napr Thin Crash  |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1426 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: marca 5, 2008, 7:38 pm Predmet: |
|
|
...tak tak, teb 2002 ride si rozsekal slusne
...uz som to pisal aj ja, ze je lepsie hrat s citom, lepsie je hrat tichsie a v pripade potreby pridat na dynamike ako hrat naplno a poruceno bohu...ver mi, viem o com rozpravam, este len nedavno som tak hral aj ja aj teraz mi to obcas este ujde... |
|
| Návrat hore |
|
 |
lommbardo Prisťahovalec

|
Zaslal: marca 5, 2008, 9:19 pm Predmet: |
|
|
Nuz ale k tym cinelom ak chces kup si stagg zvuk dost slusny no a ked ho rozlomis tak ti ho aspon nebude luto  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2819 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: marca 5, 2008, 11:48 pm Predmet: |
|
|
| Nie som si istý tým zvukom. Ak chceš hrajúci stagg tak musíš pekne hladať a skúšať |
|
| Návrat hore |
|
 |
BJač Prisťahovalec

|
Zaslal: marca 6, 2008, 12:41 am Predmet: |
|
|
staggy som pozeral dakedy davnejsie,ale napriek tomu,ze sa v cineloch len teraz zacinam aspon orientovat,tak uz vtedy mi pripadaly skor ako pokrievky od zepteru (uslachtily kov ale hrat sa na tom neda ,dobre da,ale treba xciet ) Kamos ma napr. zildjiany avedis a zacali mu praskat po 10tych rokoch ak sa nemylim.A on teda co to porube. S tym drevorubacstvom som to nemyslel smrtelne vazne.Je mi jasne,ze to nie su len plechy ale hudobny nastroj.Hram sedem rokov na gitare,takze viem byt aj citlivy .Myslim,ze styl aky hrame si to vyzaduje(metal).Ucim sa uz 10 mesiacov na bicie,takze sa pomaly prepracuvam k technike,ze viem aj ovladat silu .Co by ste mi poradili ak nie pst5? Myslite ze dlhy dozvuk sa nehodi do metalu?Xcel by som taky prierazny cinel ktory da o sebe vediet,ked ho zapojim do hry.Vdaka za odpovede.Vazim si to  |
|
| Návrat hore |
|
 |
BJač Prisťahovalec

|
Zaslal: marca 6, 2008, 1:57 am Predmet: |
|
|
Mate niekto skusenosti s CHINA BOY 20' ANATOLIAN
Asi ma vsetci odhovorite od inzeratu,vsak?
Rozmyslam nad kupou paliciek zo sklenenych vlakien,nemyslite ze pri nich trpia viac cinely ako pri dreve? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: marca 6, 2008, 8:20 am Predmet: |
|
|
| Paličky zo sklenených vlákien? Čo viem tak sa tento materiál použíav na vystuženie |
|
| Návrat hore |
|
 |
lommbardo Prisťahovalec

|
Zaslal: marca 6, 2008, 9:18 am Predmet: |
|
|
No za prve co citam tvoj prispevok absolutne ziadny styl si nevyzaduje aby bol z teba drevorubac dokonca aj metal znie lepsie ked ho zahras ako clovek ako ked budes do toho rubat ako bez rozumu...
2. K tym Staggom kym si nevyskusas tie cinely tak by som ich hned tak nekritizoval a neodpisoval. Toto ja mam strasne rad na vsetkych ludoch vidia nejaku nie slavnu znacku a hned je to onicom ??? Napis alebo znacka ti ale zvuk nespravi ani nebude za teba hrat. Mal som moznost si urobit test da sa povedat v tej najnizsej cenovej kategorii a kto byva blizko Ziliny si ho tam moze ist urobit tiez. Postavil som si vedla seba chinu Zildijan ZXT 16", Paiste PST5 16", Sabian B8PRO 16" , moju Paiste 502 18", a Stagg DH 16" ked som ich za radom presiel uz po prvom raze vyhral jednoznacne ten Stagg. HNed ako pojdem teraz do Ziliny si tu Chinu beriem lebo tak ma podla mna China zniet to len take male zistenie ze kto hlada najde aj dobry kus  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: marca 6, 2008, 11:50 am Predmet: |
|
|
Môžem potvrdiť že chiny a splashe sa u staggu dajú poriešiť, len treba skúšať. Ja mám so staggom silne negatívne skúsenosti. No u niekolkých bubeníkov som našiel aj dobré kusy práve efektových činelov. Sám som stagg mal a pokrievky na hrce hrali krajšie ako ten plech.
Stretol som stagg chinu vedla K custom činelov, ale taký kus treba skutočne hladať |
|
| Návrat hore |
|
 |
BJač Prisťahovalec

|
Zaslal: marca 7, 2008, 12:20 am Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | | Paličky zo sklenených vlákien? Čo viem tak sa tento materiál použíav na vystuženie |
moj ucitel ma take... 7A. su mi sympatickejsie ako tie ahead. |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 664
|
Zaslal: marca 7, 2008, 12:25 am Predmet: |
|
|
| BJač napísal: | | Nightwolf_08 napísal: | | Paličky zo sklenených vlákien? Čo viem tak sa tento materiál použíav na vystuženie |
moj ucitel ma take... 7A. su mi sympatickejsie ako tie ahead. | kolko stoja , ako dlho vydrzia , kde sa daju kupit a v akych rozmeroch... btw u koho sa vzdelavas ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 819 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: marca 7, 2008, 12:30 am Predmet: black rain |
|
|
| dobrá otázka konečne sa tu niekto zaoberá aj niečim podstatnejším ako sú paličky z uhlíkových vlákien,tak kde vzdelávaš sa,samouk?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
BJač Prisťahovalec

|
Zaslal: marca 7, 2008, 1:35 am Predmet: |
|
|
| MrMetronome napísal: | | BJač napísal: | | Nightwolf_08 napísal: | | Paličky zo sklenených vlákien? Čo viem tak sa tento materiál použíav na vystuženie |
moj ucitel ma take... 7A. su mi sympatickejsie ako tie ahead. | kolko stoja , ako dlho vydrzia , kde sa daju kupit a v akych rozmeroch... btw u koho sa vzdelavas ? |
okolo 6kil,veeeeelmi dlho (podla stylu ),kde?to este musim zistit.Co sa tyka rozmerov,urcite ix je viac.Paci sa mi ze su lahsie ako ahead.
Vzdelavam sa v sukr. ZUŠ BB,druhy polrok.Ucima vynikajuci clovek a Bubenik Pavol Spišiak.Ucil som sa sam od maja 07 do septembra 07...
Heh,neni to troxu off-t?Sak su tu dake topicy z palickami a vzdelanim,ni? |
|
| Návrat hore |
|
 |
BJač Prisťahovalec

|
Zaslal: marca 7, 2008, 1:54 am Predmet: |
|
|
| lommbardo napísal: | No za prve co citam tvoj prispevok absolutne ziadny styl si nevyzaduje aby bol z teba drevorubac dokonca aj metal znie lepsie ked ho zahras ako clovek ako ked budes do toho rubat ako bez rozumu...
2. K tym Staggom kym si nevyskusas tie cinely tak by som ich hned tak nekritizoval a neodpisoval. Toto ja mam strasne rad na vsetkych ludoch vidia nejaku nie slavnu znacku a hned je to onicom ??? Napis alebo znacka ti ale zvuk nespravi ani nebude za teba hrat. Mal som moznost si urobit test da sa povedat v tej najnizsej cenovej kategorii a kto byva blizko Ziliny si ho tam moze ist urobit tiez. Postavil som si vedla seba chinu Zildijan ZXT 16", Paiste PST5 16", Sabian B8PRO 16" , moju Paiste 502 18", a Stagg DH 16" ked som ich za radom presiel uz po prvom raze vyhral jednoznacne ten Stagg. HNed ako pojdem teraz do Ziliny si tu Chinu beriem lebo tak ma podla mna China zniet to len take male zistenie ze kto hlada najde aj dobry kus  |
myslim ze je vec nazoru a chute ci rubat ci nie.Oproti tomu ako hram v skole to je rubanie.(Inak casto sa vam stava ze sa pri hrani dokalicite?Prsty,oci,lebka...Ci je to iba zaciatocnicky problem?Obcas sa mi stane,ze sa dobre trafim ).Obcas mam take xvilky,ze rubem poriadne(bez rozumu),ale nie furt.V konecnom dosledku neviem si predstavit ze by niekto dokazal riadne rubat okolo tempa 200bpm...
Staggy,dovolim si ich kritizovat.Mal som pred nedavnom moznost zamrvit na Staggox black metal a boli fakt o nicom.Mozno trosililinku lepsie ako moje stare amati cinely.Vobec si nepotrpim na znacke.Od dnes budem skusat kazdu stagg cinu ktoru uvidim.
Aj tie cajny a splashe praskaju ako ostatne cinely od staggu? |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: marca 7, 2008, 9:22 am Predmet: |
|
|
| BJač napísal: | | lommbardo napísal: | No za prve co citam tvoj prispevok absolutne ziadny styl si nevyzaduje aby bol z teba drevorubac dokonca aj metal znie lepsie ked ho zahras ako clovek ako ked budes do toho rubat ako bez rozumu...
myslim ze je vec nazoru a chute ci rubat ci nie.Oproti tomu ako hram v skole to je rubanie.(Inak casto sa vam stava ze sa pri hrani dokalicite?Prsty,oci,lebka...Ci je to iba zaciatocnicky problem?Obcas sa mi stane,ze sa dobre trafim ).Obcas mam take xvilky,ze rubem poriadne(bez rozumu),ale nie furt.V konecnom dosledku neviem si predstavit ze by niekto dokazal riadne rubat okolo tempa 200bpm...
Staggy,dovolim si ich kritizovat.Mal som pred nedavnom moznost zamrvit na Staggox black metal a boli fakt o nicom.Mozno trosililinku lepsie ako moje stare amati cinely.Vobec si nepotrpim na znacke.Od dnes budem skusat kazdu stagg cinu ktoru uvidim.
Aj tie cajny a splashe praskaju ako ostatne cinely od staggu? |
1.Rubat bez rozumu ? sa mi zda ako o nicom hranie...nemyslis ?)) 2. Neviem ci toto je uz akoze rubanie , ale tento clovek-byvaly bubenik z the MARS VOLTA zvlada technicky dost zlozite veci pri dost vtipnych tempach... : http://www.youtube.com/watch?v=YxHGWgPhXaY __________pozri si to od 2:30 a ked si zaciatocnik , bude sa ti pacit najma od 5:30 ___ 3. Kazdy cinel raz praskne "! to ze je to Stagg neznamena ze praskne po prvom udere... ked si vyberies dobry stagg, vydrzi ti , ovsem vsak pri sposobe hrania "RUBEM DO BUBIENKOVBEZ ROZUMU" by sa ti azi zisli nejake velmi hrube Z customy
Naposledy upravil MrMetronome dňa marca 7, 2008, 9:56 am, celkom upravené 2 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
lommbardo Prisťahovalec

|
Zaslal: marca 7, 2008, 9:34 am Predmet: |
|
|
Vies co ako kazdy cinel ti moze prasknut a ja neviem kto prisiel s tou teoriu ze ti Stagg vydrzi jednu skusku ja som napr vcera nafotil moje Paiste cinely ktore idem popredavat a doplnit niektore kusy Staggom ( Inak len tak pre zaujimavost nehovorim tu o vsetkych moznych Staggoch, ale o ich najvyssej serii oznacenej ako DH ) Takze tak cinel si treba najskor vyskusat a potom kupit a nie kupit podla mena ja to tak robim vzdy a som spokojny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: marca 7, 2008, 9:38 am Predmet: |
|
|
| lommbardo napísal: | Vies co ako kazdy cinel ti moze prasknut a ja neviem kto prisiel s tou teoriu ze ti Stagg vydrzi jednu skusku ja som napr vcera nafotil moje Paiste cinely ktore idem popredavat a doplnit niektore kusy Staggom ( Inak len tak pre zaujimavost nehovorim tu o vsetkych moznych Staggoch, ale o ich najvyssej serii oznacenej ako DH ) Takze tak cinel si treba najskor vyskusat a potom kupit a nie kupit podla mena ja to tak robim vzdy a som spokojny  | ___ stotznujem sa stymto nazorom... , ako inak , som tu dost znamy svojim nazorom na Stagg DH)) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|