| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 794 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: februára 4, 2008, 10:11 am Predmet: |
|
|
| Tiez mam stale svoje prve amatky, su v dezolatnom stave, ale sluzia mi na to, aby som predisiel najvaznejsim abstinencnym priznakom ked pridem raz za cas domov do Polomky. Celkom hraju. Celkovo mam k amatkam pozitivny vztah, casto je to zvukovo osviezujuce a inspirativne si zahrat na niecom menej dokonalom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kvasha Usadlík

Založený: 19 Feb 2008 Príspevky: 127 Bydlisko: Tovarné
|
Zaslal: februára 25, 2008, 5:58 pm Predmet: |
|
|
| Bicie AMATI sú ako Škodovky, takmer každý na nich začína, a každý do nich len dáva cash :D :D .. česť výnimkám |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sehnsucht Jazykový korektor

Založený: 23 Apr 2007 Príspevky: 251 Bydlisko: Bratislava, Hodruša Hámre
|
Zaslal: februára 27, 2008, 2:07 pm Predmet: |
|
|
| Jeee, už tu niesom sám R+ fan. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kvasha Usadlík

Založený: 19 Feb 2008 Príspevky: 127 Bydlisko: Tovarné
|
Zaslal: februára 27, 2008, 3:53 pm Predmet: |
|
|
| jj, R+ je moja srdcovka ... sry za off-topic |
|
| Návrat hore |
|
 |
pilgrim Prieskumník

Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 11 Bydlisko: vysoke tatry
|
Zaslal: marca 8, 2008, 9:19 pm Predmet: |
|
|
| no ja mam tiez amatki, 7mi mesiac, kupoval som od kamosa a on vymenil rytmicak za novy-ten ma dobry zvuk, prechody mam osadene perl blanami, a na kotli mam perl/remo-to som nechapal co je...na kopaku mam remo a evans, casom ked budu peniaze chcem celu zostavu preblanit na remo ambasador, cinely mam amati, dokupil som crash- paiste 201 bronze 16-cakal som ze to nebude nic moc ale som velmi milo prekvapeny, ma pekny zvuk. no a po brigade by som rad kupil novu zostavu a amatki by som si asi nechal |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2541 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: marca 8, 2008, 11:48 pm Predmet: |
|
|
na amatky ambassador?
Tak to sú asi posledné blany ktoré by som na amati dal |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 281 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: marca 8, 2008, 11:54 pm Predmet: |
|
|
| Karky napísal: | | Sehnsucht napísal: | | Ja rozmýšľam, že strhnem fólie a namorím ich. |
ja mám so svojími Amatkami dobrý nápad ako ich spraviť bicími....
lebo Amatky hrajú dobre, ale vyzerajú nahovno, takže strhnem dole tu lepenku, zahladím drevo a natriem perleťovou farbou a obruče nastriekam načiernoa celú mechaniku čo tam mám načierno..a preblaním :)
a ešte mám jednu vychytávku prichystanú, dúfam, že sa mi ju podarí zrealizovať :)
P.S: dúfam, že sa so všetkým zmestím do 2500 dúfam, čo najlacnejšie, ale tie Amatky potom budú určite ináč vyzerať... :)
P.S.2: asi si pomyslíte...načo vrážať prachy do Amatiek ? ale to je asi ako keď niekto tuninguje 120-ku Škodovku :) |
Ja si tiez tunujem amatky...chcem ich mat ako cvicne bubny. Tiez som z nich strhol tu foliu, ale neriesil som to tapetou, ale novinami. Potom som to namoril tmavozelenym moridlom a nalakoval transparentnym lakom. Vyzera to fakt luxusne. Uz ich mam takmer hotove, len musim zohnat nejake hranate musle a sroby na kopak aby som mohol osadit aj rezonancnu blanu a rafik na 13" tom, aj na tom mi chyba spodny rafik. Ked ich budem mat hotove dam vediet ako som spokojny.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1094 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: marca 9, 2008, 1:17 am Predmet: |
|
|
| Dzaaro potom sem hod fotky ;) |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

Založený: 29 Nov 2007 Príspevky: 329 Bydlisko: Humenné, SR
|
Zaslal: marca 9, 2008, 1:25 am Predmet: |
|
|
jj aj j som na to zvedavý na ten výsledok.....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hviezduch Usadlík
Založený: 26 Máj 2007 Príspevky: 132 Bydlisko: Humenné
|
Zaslal: marca 9, 2008, 12:42 pm Predmet: |
|
|
| aj ja by som bol zvedavý na výsledok.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

Založený: 15 Júl 2007 Príspevky: 381
|
Zaslal: marca 9, 2008, 1:02 pm Predmet: |
|
|
ja som premyslal na tym,ci nezalozime veteran klub a tam by majitelia amatov mohli umiestnit fotky svojich veteranov.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 281 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: marca 10, 2008, 4:21 pm Predmet: JJ |
|
|
| urcite dam fotky a skusim aj nahrat zvukovu ukazku, ze ako po renovacii hraju, lebo riesil som aj zbrusenie hran, aj musle a ine kovove suciastky izolujem od dreva linoleom. Co sa tyka veteran klubu, som jednoznacne za...nedavno som videl krasne zrenovovane amatky na muzikerbazari. BTW ak by niekto mal nejake hranate musle na kopak amati 10 kusov za slusnu cenu sem s nimi. Dakujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
dado Prieskumník
Založený: 07 Jan 2008 Príspevky: 10 Bydlisko: Šaľa
|
Zaslal: apríla 3, 2008, 5:25 pm Predmet: |
|
|
Ja mam amatky uz asi 14rokov a su celkom v dobrom stave(relativne) na skusanie v pohode. Zatial som na nich vymenil kompletne šroby a tiez som pridal mušle a obruce na rezonancne blany na tomoch ale sa tiez chystam na nejaky tuning. Momentalne riešim hlavne rytmičák bo ho potrebujem na koncert. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mischo4077 Šialenec

Založený: 15 Dec 2006 Príspevky: 405 Bydlisko: Michalovce vs. Kosice
|
Zaslal: apríla 3, 2008, 9:37 pm Predmet: |
|
|
jeeeej uz som dlho nehral na amatki, ... chvala bohu :-P
ale rad by som si zaspominal na stare casi ...
minule som si so spoluziakmi v triede robil srandu ze ... Tamati,
(neberte to ako urazku tamy prosiiim, :)) |
|
| Návrat hore |
|
 |
pilgrim Prieskumník

|
Zaslal: apríla 5, 2008, 10:26 am Predmet: |
|
|
| nemate niekto nahodou na predaj dve puzdra na uchytenie noziciek na kopak??ja tam mam jeden zavit uplne zniceny a druhy je strhany a nedrzi mi to vobec, tak mate niekto ozvite sa, popripade aj s nozikami |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: apríla 6, 2008, 11:04 am Predmet: |
|
|
| no tak to máš celkom problém, ale myslím že v drumcenter.cz majú nožky pearl |
|
| Návrat hore |
|
 |
pilgrim Prieskumník

|
Zaslal: apríla 15, 2008, 3:05 pm Predmet: |
|
|
| radsej by som bral amati, nechcem do toho davat zbitocne naviac, fakt to len aby to drzalo, v lete chcem kupovat novu zostavu aj tak... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1094 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: apríla 15, 2008, 3:14 pm Predmet: |
|
|
| pilgrim napísal: | | radsej by som bral amati, nechcem do toho davat zbitocne naviac, fakt to len aby to drzalo, v lete chcem kupovat novu zostavu aj tak... |
tak improvizuj, pouzi nieco z domacich zdrojov a ked tak nech si to tam dokupi dalsi majitel |
|
| Návrat hore |
|
 |
martin111111 Prisťahovalec
Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 63 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: apríla 15, 2008, 10:25 pm Predmet: |
|
|
| Mam tyk maly dotaz k tomu tuningu. Ja mam tiez amatky a ucim sa na nich ... podarilo sa mi to kupit aj s v celku solidnimi cinelmi a podla mna a aj podla inych ludi zneju celkovo dobre.Chcel by som im ale vdychnut novy zivot, aspon co sa zovnajsku tyka a ako tak citam ze ich tu morite a lakujete, tak sa chcem spytat, ci to nema nejaky vplyv na zvuk potom, ak by som ich namoril a nalakoval.Dik za odpoved |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: apríla 15, 2008, 11:24 pm Predmet: |
|
|
| Môže to mierne zlapšiť rezonanciu korpusov, ale u amatiek si nie som istý či sa to pri kvalite ich spracovania prejaví |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|