| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 652
|
Zaslal: marca 10, 2008, 6:06 pm Predmet: |
|
|
| frenzy napísal: | http://youtube.com/watch?v=m55vToHFPd4
Nathaniel Townsley tiež stojí za kuknutie. A ten zvuk bubnov.. nádhera. Sú to ale asi dáke custom made. Z tej desiny tomu nemôžem | co ze)))) ,nadherny zvuk...)) okrem kopaku je to ten zvuk co hladam...)) |
|
| Návrat hore |
|
 |
misho47 Nováčik
Založený: 05 Nov 2007 Príspevky: 38 Bydlisko: Martin
|
Zaslal: marca 10, 2008, 6:56 pm Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | | drBambus napísal: | ...ja som tiez neni moc na groovy, skor som na bigbajz
...groovovat moc neviem a bodka...sa nezabijem
...ale inak mu to ide chalanovi.. |
co su to groovy?  |
Vráťme sa k tejto otázke...aj ja som už veľa krát počul toto slovo,ale tiež mi jeho význam zatiaľ zostáva neznámi...hmm vysvetlí to tu niekto pls?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 652
|
Zaslal: marca 10, 2008, 6:57 pm Predmet: Re: drumstar... |
|
|
| drumstar napísal: | | zarny1 napísal: | | Mily admin, to ze sa ti metal nepaci laskavo nedavaj tak okato najavo, nikto neznevazuje tvoju hudbu ani tvoje ,,vzory,, ak to tak mozem nazvat {neni v tom nic osobne :)), kazdy bubenik ma svoj muzikalny vyraz :), ci je to ,,neger,, alebo beloch |
mily zarny...to ze sa mi metal nepaci je riadna kravina za prve a aj keby sa mi nepacil a dam to tu okato najavo tak teba je do toho prd...je to moj nazor...a ako si mohol z mojho topicu vycitit islo mi hlavne o to ukazat tu aj nieco ine ako vyklepavanie reznov na blane basoveho bubna ...  | I Like ure style...))) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|