Obsah fóra bubenici.com
Šmikaju sa mi paličky :P
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bubnovanie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
lommbardo
Prisťahovalec

Založený: 09 Jan 2007

PríspevokZaslal: marca 11, 2008, 10:42 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Hraj s nelakovanymi palickami a smykata sa ti nebudu ved velkosti paliciek su defaultne dane pri vsetkych znackach tak ti to moze byt jedno fi_lone_ranger.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Dzaaro
Šialenec

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: marca 11, 2008, 5:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

este je tu taka moznost zo sudka extremnejsieho. Botulotoxinom sa okrem vyhladzovania vrasok daju aj paralyzovat potne zlazy a normalne sa aj vykonava takyto zakrok na specializovanych pracoviskach lekarskej kozmetiky. neviem kolko to stoji ale vraj to funguje natrvalo...ta koza si zvykne a potom aj po tom ako botox prestane fungovat je cinnost potnych zliaz ovela slabsia, cize nebudu sa ti potit ruky.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Martyn
Usadlík

Založený: 12 Mar 2008

PríspevokZaslal: marca 20, 2008, 3:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak ja mam bicie v miestnosti kde je trochu chladnejsie a ruky sa mi nepotia vobec a ked hram v skole tak ano.Ked hrate skuste otvorit okno aby nebolo dnu moc teplo
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
mayo
Prieskumník

Založený: 28 Feb 2008

PríspevokZaslal: marca 20, 2008, 3:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

skus vosk...celkom to pomaha
Návrat hore
PAISTE2002
Nováčik

PríspevokZaslal: júna 13, 2008, 11:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mayo napísal:
skus vosk...celkom to pomaha

nepomáha, je to "sajrajt", skôr používať nelakované palice
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: júna 13, 2008, 11:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

jemný samolepiaci šmirgel (pre gore metalistov hrubý šmirgel) je super vec, videl som to na upravenom samopale vz.58 a skúsil to aj na paličky a je to super
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Python
Usadlík

Založený: 03 Máj 2007

PríspevokZaslal: júna 13, 2008, 11:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

citácia:
skôr používať nelakované palice

tiez som mal problem...lakovane som si vsimol ze byvaju csibi sticks...u inych znaciek som to nevidel ale urite su...
ked som ich znicil a kupil nove nelakovane problem bol vyrieseny icon_cheesygrin.gif ...a este drzanie paliciek no icon_cool.gif
Návrat hore
drummer23
Prieskumník

Založený: 07 Máj 2008

PríspevokZaslal: júna 14, 2008, 10:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

proti smykaniu paliciek je velmi dobre pouzit detský puder alebo je taka vec co sa vola magnezium myslim to je dostat v obchodoch pre horolezcov alebo pre takych zdvihacov tazkej vahy ta tak ale puder v pohode postaci pekne vysusi ruky
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
PAISTE2002
Nováčik

PríspevokZaslal: júna 16, 2008, 12:10 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Nightwolf_08 napísal:
jemný samolepiaci šmirgel (pre gore metalistov hrubý šmirgel) je super vec, videl som to na upravenom samopale vz.58 a skúsil to aj na paličky a je to super

hmm,ten šmirgel nie je zlý nápad ale za pár minút intenzívneho hrania sa to vyšúcha jak hovado icon_cheesygrin.gif Hrubší až megahrubší šmirgel by som ja nedoporučoval, iba ak by niekto nemal rád svoje ruky a chcel si ich dočervena vyšmirglovať icon_mrgreen.gif Fakt to trochu "odfajčuje" kožu - ten jemnejší...Magnezium som neskúšal, uvidíme čo to dá icon_cool.gif
Návrat hore
dusan
Moderátor

Založený: 27 Dec 2006

PríspevokZaslal: júna 16, 2008, 1:30 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Naucit sa drzat palicky tak aby sa nesmykali je jedine spravne riesenie, inak nezajdete velmi daleko. Vyplyva to zo zleho drzania... zle drzanie, obmedzenie pohybu, pruznosti, presnosti, rezonacie... dlhodobe hranie so zlym drzanim moze viest taktiez k urazu.
Návrat hore
Python
Usadlík

Založený: 03 Máj 2007

PríspevokZaslal: júna 16, 2008, 7:47 am    Predmet: Odpovedať s citátom

citácia:
dlhodobe hranie so zlym drzanim moze viest taktiez k urazu

napriklad od toho smirgla icon_cheesygrin.gif
ale je to pravda, je to o spravnom drzani...
Návrat hore
PAISTE2002
Nováčik

PríspevokZaslal: júna 16, 2008, 10:15 am    Predmet: Odpovedať s citátom

dovolím si nesúhlasiť ža to je len zlým držaním.tu posielam príklad ako potenie výrazne zabraňuje pohodlnému bubnovaniu a ide o Travisa Barkera, ktorý si myslím že za takmer 30 rokov bubnovania drží paličky 100%-ne.http://www.youtube.com/watch?v=dg1HCwekTAw&feature=related.Na konci si všimnite ako si "krieduje" ruky.to je asi to magnézium.Mne sobne sa ruky nepotia iba dovtedy, pokial nie som v nejakej uzavretej miestnosti kde je totálne teplo.A to je zrovna naša skúšobňa icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
MrMetronome
Psychopat

Založený: 01 Sep 2007

PríspevokZaslal: júna 16, 2008, 10:29 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Dzaaro napísal:
este je tu taka moznost zo sudka extremnejsieho. Botulotoxinom sa okrem vyhladzovania vrasok daju aj paralyzovat potne zlazy a normalne sa aj vykonava takyto zakrok na specializovanych pracoviskach lekarskej kozmetiky. neviem kolko to stoji ale vraj to funguje natrvalo...ta koza si zvykne a potom aj po tom ako botox prestane fungovat je cinnost potnych zliaz ovela slabsia, cize nebudu sa ti potit ruky.
a ja dokonca poznam jedneho blazniveho metalistu, ktory si to dal spravit, aby sa mu nezanasali jeho Paiste Pst5 a 502...ked ich chyta do ruk... magor
Návrat hore
MrMetronome
Psychopat

PríspevokZaslal: júna 16, 2008, 10:31 am    Predmet: Odpovedať s citátom

dusan napísal:
Naucit sa drzat palicky tak aby sa nesmykali je jedine spravne riesenie, inak nezajdete velmi daleko. Vyplyva to zo zleho drzania... zle drzanie, obmedzenie pohybu, pruznosti, presnosti, rezonacie... dlhodobe hranie so zlym drzanim moze viest taktiez k urazu.
tak tak
Návrat hore
MrMetronome
Psychopat

PríspevokZaslal: júna 16, 2008, 10:38 am    Predmet: Odpovedať s citátom

PAISTE2002 napísal:
dovolím si nesúhlasiť ža to je len zlým držaním.tu posielam príklad ako potenie výrazne zabraňuje pohodlnému bubnovaniu a ide o Travisa Barkera, ktorý si myslím že za takmer 30 rokov bubnovania drží paličky 100%-ne.http://www.youtube.com/watch?v=dg1HCwekTAw&feature=related.Na konci si všimnite ako si "krieduje" ruky.to je asi to magnézium.Mne sobne sa ruky nepotia iba dovtedy, pokial nie som v nejakej uzavretej miestnosti kde je totálne teplo.A to je zrovna naša skúšobňa icon_cheesygrin.gif
myslim ze u takychto bubenikov-jozefov Makov, je uplne jedno ci drzia palicky spravne... ,ked nic nehraju...,ale zato poriadne SILNO!!!! AAAAARGH!!!))

pozrite ho, tiez sa poti jak prasa... a aj hra nieco ale nestazuje sa...,cim to bude...

http://www.youtube.com/watch?v=1uDZBIBfOeY
Návrat hore
dusan
Moderátor

PríspevokZaslal: júna 16, 2008, 11:10 am    Predmet: Odpovedať s citátom

PAISTE2002 napísal:

Tak Travis Barker potrebuje magnezium aby udrzal poriadne palicky. To ma dalsich 15 bodov dole. icon_cheesygrin.gif

Ide o to, ze ked drzi bubenik palicku styl zverak, alebo rovnako ako kombinacky pri praci, tak ani magnezium nema velmi valny efekt. Navyse si neviem predstavit pocas koncertu ked neexistuje nic len hudba mat v hlave myslienkovy pochod, ze sa mi smykaju palicky a medzi skladbami si musim davat na ruky magnezium. Mimochodom ziadneho bubenika co si dava na ruky magnezium som v zivote nevidel. Ani na koncertoch, kde hrali vacsinou pani ktori maju drzanie zmaknute o par tried inak ako Travis Barker a aj osobne poznam par vybornych a velmi dobrych bubenikov ktori by mohli Travisa Barkera o drzani poucit a magnezium by povazovali za nevydareny vtip.
Návrat hore
Dzaaro
Šialenec

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: júna 16, 2008, 12:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

MrMetronome napísal:
a ja dokonca poznam jedneho blazniveho metalistu, ktory si to dal spravit, aby sa mu nezanasali jeho Paiste Pst5 a 502...ked ich chyta do ruk... magor
Haha, tak kvoli zanasaniu strednotriedovych cinelov by som si to nedal robit...A ked som o tom pisal, vobec som netusil, ze existuje bubenik, ktory si to dal spravit. To je fakt supa. icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
MrMetronome
Psychopat

PríspevokZaslal: júna 16, 2008, 12:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Dzaaro napísal:
MrMetronome napísal:
Haha, tak kvoli zanasaniu strednotriedovych cinelov by som si to nedal robit...A ked som o tom pisal, vobec som netusil, ze existuje bubenik, ktory si to dal spravit. To je fakt supa. icon_cheesygrin.gif
hej veru... , sam som nechapal...
Návrat hore
atiles
Usadlík

Založený: 01 Okt 2006

PríspevokZaslal: júna 16, 2008, 12:17 pm    Predmet: magnézium Odpovedať s citátom

Možno potreboval magnézium na ukľudnenie, možno mal len depku. Ja som používal paličky bez povrch. úpravy, šmýkali sa mi práve vtedy ked som sa nepotil a nebol som rozohriaty/rozcvičený.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
dusan
Moderátor

PríspevokZaslal: júna 16, 2008, 12:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Dzaaro napísal:
MrMetronome napísal:

Nemam rad prispevky do vetra ktore nic nove nepovedia, ale jeden musim. Neda mi tiez nenapisat, ze je to absolutna bomba a vrchol vsetkeho icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bubnovanie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 2 z 4

Prejdi na: