| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
BJač Prisťahovalec

Založený: 07 Dec 2006 Príspevky: 93 Bydlisko: Banská Bystrica
|
Zaslal: marca 6, 2008, 1:49 am Predmet: |
|
|
2EF:Ake to bude velke?Mam si doniest bycikel aby som sa neunavil xodenim pri stene s cinelmi ?Tesim sa strasne na to.Musim si od radosti kupit aspon palicky zajtra.Xel by som cinely ale neviem ci to vydrzim do vtedy.Mam len jeden .Tie zildjiany mrzia aj mna,ale len kvoli tomu,ze by som kcel mat vsade okolo seba iba zildjiany .Maju pekne logo .Predpokladam ze v tomto projekte ma prsty viacero ludi... Nexystate dake slavnostne otvorenie,ze by sme tam stretli vo velkom aj "postavicky" s fora?Moja kapela tam pojde povinne so mnou :D Co sa tyka strunovych hracov,budu v ponuke aj znacky ako napr edge hartke,alebo ltd esp,...??? Kedy si vravel ten datum ze to otvorite?potes ma este  |
|
| Návrat hore |
|
 |
frenzy Prieskumník

Založený: 16 Máj 2007 Príspevky: 21
|
Zaslal: marca 6, 2008, 11:52 am Predmet: |
|
|
to EF: no super som fakt zvedavý a určite prídem na návštevu. držím palce v práci. asi je jej dosť |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 635
|
Zaslal: marca 6, 2008, 8:56 pm Predmet: |
|
|
| Fakt sa nechajte prekvapiť..!! :) Všetky informácie sa včas dozviete. ;) |
|
| Návrat hore |
|
 |
lommbardo Prisťahovalec

Založený: 09 Jan 2007 Príspevky: 73 Bydlisko: Považská Bystrica
|
Zaslal: marca 11, 2008, 10:37 am Predmet: |
|
|
Ak mi casom zozenies DDRUM tak ta budem rok na rukach nosit do roboty z roboty a na skusku a zo skusky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
BJač Prisťahovalec

Založený: 07 Dec 2006 Príspevky: 93 Bydlisko: Banská Bystrica
|
Zaslal: marca 12, 2008, 12:27 am Predmet: |
|
|
EF,ale tak aspon orientacny datum by si mohol daky napisat.Kcem si pokupit veci,ale ani neviem,ze do kedy budem cakat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 268 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: marca 12, 2008, 12:58 am Predmet: |
|
|
| Neviem preco ste vsetci taki zatazeni na zildjiany..ano su to super cinely, ale ja mam napr aj cinel znacky orion za 2000 Sk /je to china 18"/ a som s nim spokojny tak isto ako so sabiankami a zildjiankami a meinlou co mam. A myslim si, ze ked EF bude chodit vyberat cinely do skladov osobne, tak budu v jeho shope urcite same dobre kusy a kazdy najde daco dobre pre seba. Vyberajte podla usi a nie podla toho, ci je to na znama, alebo menej znama znacka. 2EF prosim bude moznost zaplatit zalohu a zobrat si cinel, maly bubon atd na odskusanie do skusobne...? |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 669 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: marca 12, 2008, 1:55 am Predmet: superchrist |
|
|
| prečo zildjian lebo!!!tak isto sa môžem opýtať prečo práve sonor tiež sú tu na tuto značku zaťažení,ale nepozastavujem sa na tým hádam asi vedia prečo!!nebudem predsa vyhadzovať peniaze na experimenty a kupovať niečo len preto aby som bol momentálne in,keď si spokojný s činelom za 2000 je to absolútne fajn,ale niekto si kupuje kvalitu a chce kvalitu a myslim že každá firma či sabian a istabul alebo zildjian ponuka skvelé produkty,a zaťažení na zildjian?!nieje sa čomu čudovať hrá na tom celý svet,a donedávna aj váš ef,ale samozrejme nech si vyberie kto chce, čo chce |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
|
Zaslal: marca 12, 2008, 12:53 pm Predmet: |
|
|
| v pohode, ja nemam nic proti zildjianom, sam ich tiez pouzivam. Mne sa len zda ze vela ludi tu hovori o tom ze chce mat zildjiany len preto, ze je to vychytena znacka, casto bez toho, ze by si isli poskusat aj ine, popocuvali a vyberali kvoli zvuku. btw EF nie je moj ani nikoho ineho. a to ze som v predoslom prispevku napisal, ze ked bude chodit vyberat do skladu cinely, tak tam budu urcite dobre kusky, je o tom, ze sa mi paci ako hra a myslim, za ma dost skusenosti, aby vybral dobre cinely. Nechapem preco ti vadi, ze my mladsi si radi vypocujeme jeho nazor a vazime si ho, myslim si ze je to namieste vzhladom k tomu aky je to hrac aj vzhladom k tomu, ze je ochotny poradit a podelit sa o svoje skusenosti. |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 669 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: marca 12, 2008, 2:38 pm Predmet: darkajtak |
|
|
| Dzaaro napísal: | | v pohode, ja nemam nic proti zildjianom, sam ich tiez pouzivam. Mne sa len zda ze vela ludi tu hovori o tom ze chce mat zildjiany len preto, ze je to vychytena znacka, casto bez toho, ze by si isli poskusat aj ine, popocuvali a vyberali kvoli zvuku. btw EF nie je moj ani nikoho ineho. a to ze som v predoslom prispevku napisal, ze ked bude chodit vyberat do skladu cinely, tak tam budu urcite dobre kusky, je o tom, ze sa mi paci ako hra a myslim, za ma dost skusenosti, aby vybral dobre cinely. Nechapem preco ti vadi, ze my mladsi si radi vypocujeme jeho nazor a vazime si ho, myslim si ze je to namieste vzhladom k tomu aky je to hrac aj vzhladom k tomu, ze je ochotny poradit a podelit sa o svoje skusenosti. | však nik aspoň čo ja viem nikomu ef nevadí skôr na opak, nikto mu jeho kvality a zásluhy skúsenosti neberie,tak neviem o čom píšeš.to že sa ľudia upierajú k jedne značke a neskúšajú aj iné bude aj tým že niet kde porovnať vyskúšať otestovať,situácia sa mení a udajne drum shop bude na slovensku realitou,aj tak nechápem prečo sa čuduješ že zildjian je vychytená značka,však má prečo, čuduješ sa že vidíš na ulici mercedes alebo bmw?ja už ani nie ale je tu ešte stále ferrari tak teraz čo nekúpiť si bmw??  |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: marca 14, 2008, 1:24 am Predmet: |
|
|
Čafte chalaniská nezbedné!
Pár dní som tu nebol a pekne sa to tu "rozbehlo"! :D
@Zildjian: môj odchod od tejto firmy nebol založený na nespokojnosti s výrobkami, ale na nefunkčnosti a nevyváženosti obchodného vzťahu.. To len na okraj.. ;)
@Shop: zmena ktorá sa chystá na trhu bude spustená v momente, keď budú naplnené sklady tovarom, kt. sa bude predávať, a nejedná sa len o bubny a činely. Celá tá vec má širšiu súvislosť, netýka sa len SK a preto podrobnosti nemôžem prezrádzať. Myslím, že každý chce prísť do 100%ne zásobeného obchodu, vybranú vec odniesť domov a nie 3 mesiace čakať na zásielku. Tým, že časť portfólia je v jednaní, časť objednaná, časť na ceste, zvolili sme stratégiu počkať na všetky značky, produkty atď a až potom spustiť kampaň a predaj..
Čo sa týka skúšania vecí "doma", táto možnosť nebude, nieje to totiž technicky a organizačne možné. Nehovoriac o možných rizikách trestno-právnych (krádež, poškodenie, zničenie atď.). Pracuje sa na tom, aby sa produkty dali odskúšať na mieste, nerušene a v kľude.
Čo sa týka e shopu, Slov. legislatíva umožňuje vrátiť kúpený a zaplatený tovar cez internet do 7. dní bez udanania dôvodu v pôvodnom nepoškodenom stave..to sa týka rovnako DVD, telky, kníh, ako dvojšlapky a malého bubna..
Je to beh na dlhú trať s veľkým nákladom a osobne nerád robím veci polovičato..
Preto zopakujem to, čo som už písal. Trpezlivosť, všetko sa včas dozviete.. Do mesiaca-dvoch to ale nečakajte.. ;) :)
e. |
|
| Návrat hore |
|
 |
weckluf Psychopat

Založený: 07 Apr 2007 Príspevky: 600 Bydlisko: Polomka
|
Zaslal: marca 14, 2008, 4:37 pm Predmet: |
|
|
| ako bolo vo frankfurte???:D |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Usadlík

Založený: 12 Mar 2008 Príspevky: 171 Bydlisko: Trstená
|
Zaslal: marca 14, 2008, 5:36 pm Predmet: |
|
|
| EF a kde mas hudobniny? |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

Založený: 29 Nov 2007 Príspevky: 327 Bydlisko: Humenné, SR
|
Zaslal: marca 14, 2008, 6:05 pm Predmet: |
|
|
| ešte len budú v BA a v Prahe |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: marca 14, 2008, 9:48 pm Predmet: |
|
|
Nebudú to "moje" hudobniny, na to som "malý pán" neoplývajúci desiatkami miliónov euro, aby som si mohol lajstnúť vlastný musik produktiv :)..
K Frankfurtu napíšem extra príspevok, musím to ale spracovať a vytriediť, je toho kvantum a časť vecí je pre náš trh nezaujímavá.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Usadlík

Založený: 12 Mar 2008 Príspevky: 171 Bydlisko: Trstená
|
Zaslal: marca 14, 2008, 11:16 pm Predmet: |
|
|
| aha tak to potom bude nejaka radna akcia |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: marca 15, 2008, 12:19 am Predmet: |
|
|
| weckluf napísal: | | ako bolo vo frankfurte???:D |
Pozri tríd Všeob. diskusia/ výstavy-workshopy... ;) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
|
Zaslal: marca 15, 2008, 1:27 am Predmet: Re: darkajtak |
|
|
| animal666palermo napísal: | však nik aspoň čo ja viem nikomu ef nevadí skôr na opak, nikto mu jeho kvality a zásluhy skúsenosti neberie,tak neviem o čom píšeš.to že sa ľudia upierajú k jedne značke a neskúšajú aj iné bude aj tým že niet kde porovnať vyskúšať otestovať,situácia sa mení a udajne drum shop bude na slovensku realitou,aj tak nechápem prečo sa čuduješ že zildjian je vychytená značka,však má prečo, čuduješ sa že vidíš na ulici mercedes alebo bmw?ja už ani nie ale je tu ešte stále ferrari tak teraz čo nekúpiť si bmw??  |
po prve> ja sa vychytenosti zildjianu necudujem, ja sa cudujem tomu, ze chlapci, ktori chcu prejst z cinelov solar atd. k niecomu kvalitnemu, maju utkvelu predstavu, ze jedine cinely zildjian su pre nich to najlepsie, bez toho, ze by skusili nieco ine.po druhe>da sa tu vyskusat toho pomerne dost a ked mas vazne chut nieco skusat, staci si spravit 1dnovy vylet do Viedne a mozes ho cely stravit skusanim. To, ze ludia sa upieraju k jednej znacke je tym, ze tuto problematiku riesia podla modelu " budem hrat na to na co hra vacsina ludi alebo co ma brutalny marketing" /co ma urcity logicky zaklad/ a nie podla modelu "skusim aj ine znacky, mozno najdem nieco, co mi bude vyhovovat viac". Btw podla nemeckych odbornikov v oblasti aut je momentalne najkvalitnejsia znacka aut Mazda /sora za OT/
2 EF> bolo by to oskusanie doma problematicke aj v pripade zlozenia zalohy v plnej hodnote tovaru a nechal v obchode osobne udaje?
Naposledy upravil Dzaaro dňa marca 15, 2008, 1:03 pm, celkom upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: marca 15, 2008, 2:06 am Predmet: |
|
|
| @skúšanie a plná záloha: To by myslím za určitých podmienok šlo... aj bez osob. údajov.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
|
Zaslal: marca 15, 2008, 2:51 am Predmet: |
|
|
| EF napísal: | | @skúšanie a plná záloha: To by myslím za určitých podmienok šlo... aj bez osob. údajov.. |
to by bolo fajn...tesim sa na ten obchod, dufam, ze bude dost zakaznikov, aby mohol obchod dobre fungovat. A dufam, ze to bude konecne obchod, ktory reflektuje potreby bubenikov... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Greezmen Usadlík

Založený: 07 Apr 2006 Príspevky: 148 Bydlisko: Šurany
|
Zaslal: marca 17, 2008, 1:32 am Predmet: |
|
|
| sorry ale nechcelo sa mi čitat celu diskusiu momentalne ale taka mala otazočka: budu dostupne skladom aj blany všetkých typov aspon od značiek remo a evans. velký problém mam napriklad z CScoated 14" mojou oblubenou na rytmik a vždy ju musim kupovať až v nemecku. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|