| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
gondorcan Usadlík

Založený: 05 Mar 2007 Príspevky: 245 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: marca 14, 2008, 4:33 pm Predmet: Lars Ulrich (MetallicA) |
|
|
No nemohol som si pomoct a musel som sem hodit aj tohto bubenika :) .... som si vedomy toho ze tie hadky o nom budu zrejme velmi dlhe ( urcite sa tu opat najde niekto kto o nom bude tvrdit ze je to najlepsi bubenik a vsetci ho za to na troch stranach zvezu :) <teda mozno sa to nesplni a bude mat aj debata o nom aspon trochu normalny charakter :) >) ale napriek tomu to sprravim . predpokladam ze kazdy uz raz pocul o tomto bubenikovi . tak by som si rad vypocul vase nazory nanho
co sa tyka toho mojho nazoru ... myslim si ze je to v celku normalny priemerny bubenik ktory urcite nevynika rychlostou alebo technikou lebo oboje veci su unho skutocne len okolo priemeru a aj to skor pod ...ale podla mne neexistuje bubenik vdaka ktoremu sa dostalo tolko mladych a mozno aj starsich ludi k bubnom ... a okrem toho jeho posobenie v metallice ... pokial viem tak spolupracoval na vsetkych textoch ( okrem jedneho ak ma pamat neklame) a som si isty ze velmi vela melodii a riffov je taktiez z jeho hlavy a preto som nesmierne rad ze v metallice je bubenik on a nie niekto iny ... tot asi vse o mojom najoblubenejsom bubenikovi |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kakavec Prisťahovalec

Založený: 12 Máj 2007 Príspevky: 78
|
Zaslal: marca 14, 2008, 5:25 pm Predmet: |
|
|
Nexces o nom napisat slohovu pracu ???
Ale k veci , proste Lars aj Metla boli na vrchole slavy a ta slava sa pomaly znizuje .... niektore pesnicky fakt musim povedat , ze klobuk dole ale uz to neni stara dobra Metla Nechajme sa prekvapit tento rok novym CD od Metly... a vlastne keby nebolo Larsa tak tu nepisem a neviem ani co su to bicie .. som mu za to velmo vdacny... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sehnsucht Jazykový korektor

Založený: 23 Apr 2007 Príspevky: 256 Bydlisko: Bratislava, Hodruša Hámre
|
Zaslal: marca 14, 2008, 6:10 pm Predmet: |
|
|
| No ja viem akurát, že je z Metallici, vlasne len ten názov kapely poznám, pesničiek som moc nepočul a aj tie čo som počul mi boli straašne nudné. Proste Metallica ma nezaujíma. |
|
| Návrat hore |
|
 |
gondorcan Usadlík

Založený: 05 Mar 2007 Príspevky: 245 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: marca 14, 2008, 8:36 pm Predmet: |
|
|
| nj .. neviem ktore pesnicky si pocul ale Larsove bubny pre mna neboli nikdy nudne ... co sa tyka studioviek myslim si ze v studiu je Lars dobry bubenik ( co som pocul [a videl vo videach] tak na stage je to kapinek horsie ) ... velmi sa mi pacia jeho bubny v studiu ( mozno okrem zvuku kopaka v albumoch ...and justice for all a black album ... na mna moc malskave :) ) a napr. albumy Load a Reload su totalne premakane ... to co tam hra sa mi strasne paci a niekedy este aj teraz ,ked uz mam Metallicu dobry rok napocuvanu, pocuvam tie bicie so zatajenym dychom |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

Založený: 15 Júl 2007 Príspevky: 385
|
Zaslal: marca 15, 2008, 12:13 am Predmet: |
|
|
Lars nepatri medzi mojich fanuskov ale to mu dokazem odpustit .Tak podla mna je to dobry bubenik,ktory si tu muziku poriadne emocionalne uziva a dava to pri hrani dost najavo,co si pri jeho jednoduchych rytmoch moze dovolit.Ale zato ked hra nieco komplikovanejsie tak sedi ako pribity  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

Založený: 27 Mar 2006 Príspevky: 859 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
Zaslal: marca 15, 2008, 12:37 am Predmet: |
|
|
taaak Lars Ulrich...keby niet jeho tak k bicím určite tak skoro nezablúdim...ako už bolo spomenuté je to priemerný rockový bubeník od ktoreho je kopa iných - lepších...ale ako muzikant v Metallice si zasluzi velke uznanie...on stoji za vznikom Metallicy a všetkého čo vyprodukovala...k tej "starej dobrej" Metallice: žiadna stará a nová neexistuje, je to proste stale ta ista kapela len ktorá si može dovolit a neboji sa experimentovat a nehladí na to ze 20 albumov - 20 takych istych albumov (nechcem narazat na ziadnu kapelu ale neda mi to priklad: Iron Maiden) kazdy z albumov ma co do seba.
ale naspat k Ulrichovi...už mu to nejde tak ako za "mladi" je to určite zapríčínené starnutím a jeho necvičením, ale aj tak som zvedavy na novy album a tesim sa nan...ako kazdy fanusik Metallicy (i ked to cakanie je otravne) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1257 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: marca 15, 2008, 12:50 am Predmet: |
|
|
| ked som este nebubnoval a ani o tom nejak nerozmyslal, tak ako vecsina ludi som si vsimal v pesnickach gitary...ked som pocul St. Anger (pesnicku) tak som to pocuval fakt kvoli bicim, ktore sa mi tam fakt pacia, inac si myslim ze je to normalny bubenik, nemam k nemu nejaky specialny vztah |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

Založený: 15 Júl 2007 Príspevky: 385
|
Zaslal: marca 16, 2008, 1:17 am Predmet: |
|
|
| Misho napísal: | | ...už mu to nejde tak ako za "mladi" je to určite zapríčínené starnutím a jeho necvičením, ale aj tak som zvedavy na novy album a tesim sa nan...ako kazdy fanusik Metallicy (i ked to cakanie je otravne) |
nemyslim si ze Lars je vo veku,kde je starnutie pricinou straty schopnosti a zhorsovania sa on je vo veku,ked bubenik ktory sa tomu venuje nabera nove schopnosti a zlepsuje svoje kvality...to vsetko hovori o kvalitach |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 776 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: marca 16, 2008, 1:57 am Predmet: jihad |
|
|
| normálny určite nieje,minimálne nieje obyčajný,vytvoril novy štyl hry na bicie v metalovej hudbe dakedy trashova undegroundova kapela metallica spolu s exodus a slayer metal church tvorili niečo absolútne nové,a to vyžadovalo skvelého šialeného bubeníka lars takým určite bol teraz je to otec rodiny a podla mna toho času na cvičenie nemá až toľko,škoda je to počuť a vidieť že sa už iba trápi,na rockovú hviezdu takého formátu a pri takých ziskoch sa mne zdá ne fér voči fanúšikom že na to evidentne už kašle,zato obdivujem slayer sú čim ďalej lepši,nič si nedarujú, žiadne ulievanie vždy na plno a to už ťahajú na 50siatku,BLOOD |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

|
Zaslal: marca 16, 2008, 11:39 am Predmet: |
|
|
| vAlve napísal: | | Misho napísal: | | ...už mu to nejde tak ako za "mladi" je to určite zapríčínené starnutím a jeho necvičením, ale aj tak som zvedavy na novy album a tesim sa nan...ako kazdy fanusik Metallicy (i ked to cakanie je otravne) |
nemyslim si ze Lars je vo veku,kde je starnutie pricinou straty schopnosti a zhorsovania sa on je vo veku,ked bubenik ktory sa tomu venuje nabera nove schopnosti a zlepsuje svoje kvality...to vsetko hovori o kvalitach |
jasne som napisal ze je to zapricinene starnutím (tam som myslel to co pisal animal666 ze uz ma rodinu) a necvicenim cize je to zapricinene tym |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 887 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: marca 16, 2008, 11:59 am Predmet: |
|
|
Je aj dalsich par bubenikov co maju rodinu A casto maju tych projektov a veci viac. |
|
| Návrat hore |
|
 |
corcs Nováčik
Založený: 04 Jan 2008 Príspevky: 31
|
Zaslal: marca 17, 2008, 10:51 pm Predmet: |
|
|
| Misho napísal: | taaak Lars Ulrich...keby niet jeho tak k bicím určite tak skoro nezablúdim...ako už bolo spomenuté je to priemerný rockový bubeník od ktoreho je kopa iných - lepších...ale ako muzikant v Metallice si zasluzi velke uznanie...on stoji za vznikom Metallicy a všetkého čo vyprodukovala...k tej "starej dobrej" Metallice: žiadna stará a nová neexistuje, je to proste stale ta ista kapela len ktorá si može dovolit a neboji sa experimentovat a nehladí na to ze 20 albumov - 20 takych istych albumov (nechcem narazat na ziadnu kapelu ale neda mi to priklad: Iron Maiden) kazdy z albumov ma co do seba.
ale naspat k Ulrichovi...už mu to nejde tak ako za "mladi" je to určite zapríčínené starnutím a jeho necvičením, ale aj tak som zvedavy na novy album a tesim sa nan...ako kazdy fanusik Metallicy (i ked to cakanie je otravne) |
ako to myslíš s tým Ironom ?? chceš povedať , že kažrý album je rovnaký alebo čo ? :/// |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

|
Zaslal: marca 17, 2008, 11:29 pm Predmet: |
|
|
| no v konecnom dosledku ano...rovnaky...neviem co by spravilo s Ironom keby spravili taky skok ako Metla (príklad odklon z Justice a Black album na Load a ReLoad) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Anger

Založený: 25 Mar 2008 Príspevky: 3
|
Zaslal: marca 25, 2008, 5:39 pm Predmet: |
|
|
| Cawte mne je 14 rokov a zacal som hrat na bicie vdaka albumu St Anger a je to moj oblubenec podla mna hra totalne brutalne dobre tesim sa na new album a na koncert do prahy 3.6.2008 \../ metal v dusi |
|
| Návrat hore |
|
 |
algor Nováčik

Založený: 12 Apr 2008 Príspevky: 36 Bydlisko: Nová Dubnica
|
Zaslal: apríla 14, 2008, 11:11 am Predmet: |
|
|
"Ťahá mi na 16" a som čerstvý "bubeník" :D. Ja som nezačínal na žiadnom bubeníkovi ja som začal bubnovať pretože ma to láka a baví.
Ale dá sa povedať, že sa mi páči ako bubeník a obdivujem ho :).
Myslím si, že nieje najlepší ale za to je dobrý a má špecifický typ hry a hlavne originálny. Každému sa predsa páči niečo iné.
Myslím si, že aj ostane mojim obľúbencom aj keď spoznám neskôr ďalších, o ktorých teraz neviem :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
kvasha Usadlík

Založený: 19 Feb 2008 Príspevky: 208 Bydlisko: Tovarné
|
Zaslal: apríla 14, 2008, 3:13 pm Predmet: |
|
|
| algor napísal: | "Ťahá mi na 16" a som čerstvý "bubeník" :D. Ja som nezačínal na žiadnom bubeníkovi ja som začal bubnovať pretože ma to láka a baví.
|
Mne tiež ťahá na 16, tiež som čerstvý drummer a keď sa to tak vezme tak som tiež nezačínal na nejakom bubeníkovi. Možno na mňa zapôsobil "Doom" Schneider, ale len trochu .
Čo sa týka Larsa, tak neviem, Metlu veľmi nepočúvam. Je dobrý, ale je mnoho lepších ale aj mnoho horších. |
|
| Návrat hore |
|
 |
algor Nováčik

|
Zaslal: apríla 14, 2008, 9:48 pm Predmet: |
|
|
Tak v tom prípade Ti prajem všetko dobre, nech sa Ti darí :).
Btw. prajem veľa rýchlich, tvrdých a orig. rytmov :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Šialenec
Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 374 Bydlisko: Lucenec
|
Zaslal: apríla 14, 2008, 9:50 pm Predmet: |
|
|
ake su tvrde rytmi
Naposledy upravil Malcolm dňa apríla 14, 2008, 9:51 pm, celkom upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Šialenec
Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 374 Bydlisko: Lucenec
|
Zaslal: apríla 14, 2008, 9:50 pm Predmet: |
|
|
| Malcolm napísal: | | ake su tvrde rytmi | ??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
algor Nováčik

|
Zaslal: apríla 14, 2008, 9:53 pm Predmet: |
|
|
| Neviem, to som napísal len tak zo špásu.... Ale najskôr to budú silné údery :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|