| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
mmimoman Šialenec

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 271 Bydlisko: Hurbanovo
|
Zaslal: marca 14, 2008, 7:34 pm Predmet: Navrh |
|
|
mam taky napad...co keby sa spravila specialna tema (alebo rovno sekcia) kde by mohli ludia davat otazky typu "co je podla vas lepsie? X alebo Y?...keby niekto dal takuto otazku inde, dalo by sa mu upozornenie (keby to nestacilo tak po 3. 5. alebo neviem kolkaty krat ban na par dni) a otazka by sa presunula na spravne miesto....ide mi o to ze je tu urcite jadro fora ktore ma tieto veci uz poriadne davno poriesene a ked sa stale niekto miesa do tem s tymito vecami myslim ze je to dost otravne...najlepsie je ze vyriesi sa jeden zaciatocnik a objavi sa dalsi dokonca niekedy s tou istou otazkou ohladne tych istych bubnov alebo cinel...aby ste to nepochopili zle...nejde mi o to ze ja som nejaky "sef" a mozem sa pozerta zhora ale ako pravidleny navstevnik a prispievatel chcem aby to tu bolo co najlepsie...tiez aj rad pomozem zacinajucim a som rad ze je kopa ludi ktori zacinaju hrat a ze nas je stale viac ale poriadok musi byt....
tak mi napada ze najlepsie by bolo taka sekcia lebo by sa tam dala spravit tema s upozornenim a s pravidlami co a ako treba robit a tiez by sa tam mohlo spomenut ze existuje funkcia search a tak isto tam napisat nejake linky na obchody a stranky vyrobcov aby nebolo treba odpovedat na otazky ako "kolko mozu asi tak stat Paiste 201?" kedze je to z tych obchodov uplne jasne... |
|
| Návrat hore |
|
 |
gondorcan Usadlík

Založený: 05 Mar 2007 Príspevky: 243 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: marca 14, 2008, 8:38 pm Predmet: |
|
|
| nj to je vyborny napad ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2485 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: marca 16, 2008, 11:01 pm Predmet: |
|
|
| good idea |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 667 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: marca 16, 2008, 11:15 pm Predmet: jesus |
|
|
| šéfko to treba navrhnúť vrchnosti čiže napísať na Olymp adminovy,stane sa že už niektorá otázka bola x krát zodpovedaná ale nikto si neprečíta 10 strán textu či sa náhodou o tom už v téme o tom nepísalo,neviem či je to vôbec možné takémuto niečomu sa vyhnúť,stava sa!!!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dr.Phil Šialenec

Založený: 02 Feb 2007 Príspevky: 412 Bydlisko: Piestany
|
Zaslal: marca 16, 2008, 11:17 pm Predmet: |
|
|
| strasne my to lezie na nervy a témy co je lepsie... a co my poradite na... moc podla mna zmysle nemaju ale zastavit taketo prispevky nedokazem ale toto my pride jak vhodne riesenie |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1059 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: marca 16, 2008, 11:19 pm Predmet: |
|
|
| Dr.Phil napísal: | | strasne my to lezie na nervy a témy co je lepsie... a co my poradite na... moc podla mna zmysle nemaju ale zastavit taketo prispevky nedokazem ale toto my pride jak vhodne riesenie |
ono sa to oplati opytat, pokial nieco kupujes cez pol Slovenska cez internet napriklad |
|
| Návrat hore |
|
 |
mysho Admin
Založený: 03 Máj 2006 Príspevky: 413 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: apríla 1, 2008, 4:08 pm Predmet: |
|
|
sorry, že odpovedám až teraz.
riešili sme to ihneď v admin. teame.
Riešenie:
Nenašli sme výhodu podobného riešenia. (vyššie spomínaného)
- Sekcia by nemala zmysel, kedže veľa ľudí (99% ?!) nepoužíva funkciu seatch (vyhľadávanie) T.z. podobné témy by vznikali stále (a stále by sa ľudia pýtali na to isté)
-Ďalšia vec je to, že by sa v tej sekcii dosť hádalo o tom, čo je lepšie a pod. (každý by obhajoval svoju značku ...)
Takže zatiaľ:
1. využívajte vyhľadávanie (či podobná téma neexistuje)
2. Ak nie, tak vytvorte v príslušnej sekcii (kam danná otázka patrí)
mysho |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|