Obsah fóra bubenici.com

Lars Ulrich (MetallicA)
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bubeníci
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
gondorcan
Usadlík

Založený: 05 Mar 2007

PríspevokZaslal: marca 14, 2008, 4:33 pm    Predmet: Lars Ulrich (MetallicA) Odpovedať s citátom

No nemohol som si pomoct a musel som sem hodit aj tohto bubenika :) .... som si vedomy toho ze tie hadky o nom budu zrejme velmi dlhe ( urcite sa tu opat najde niekto kto o nom bude tvrdit ze je to najlepsi bubenik a vsetci ho za to na troch stranach zvezu :) <teda mozno sa to nesplni a bude mat aj debata o nom aspon trochu normalny charakter :) >) ale napriek tomu to sprravim . predpokladam ze kazdy uz raz pocul o tomto bubenikovi . tak by som si rad vypocul vase nazory nanho

co sa tyka toho mojho nazoru ... myslim si ze je to v celku normalny priemerny bubenik ktory urcite nevynika rychlostou alebo technikou lebo oboje veci su unho skutocne len okolo priemeru a aj to skor pod ...ale podla mne neexistuje bubenik vdaka ktoremu sa dostalo tolko mladych a mozno aj starsich ludi k bubnom ... a okrem toho jeho posobenie v metallice ... pokial viem tak spolupracoval na vsetkych textoch ( okrem jedneho ak ma pamat neklame) a som si isty ze velmi vela melodii a riffov je taktiez z jeho hlavy a preto som nesmierne rad ze v metallice je bubenik on a nie niekto iny ... tot asi vse o mojom najoblubenejsom bubenikovi
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kakavec
Prisťahovalec

Založený: 12 Máj 2007

PríspevokZaslal: marca 14, 2008, 5:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nexces o nom napisat slohovu pracu ??? icon_cheesygrin.gif
Ale k veci , proste Lars aj Metla boli na vrchole slavy a ta slava sa pomaly znizuje .... niektore pesnicky fakt musim povedat , ze klobuk dole ale uz to neni stara dobra Metla icon_cry.gif Nechajme sa prekvapit tento rok novym CD od Metly... a vlastne keby nebolo Larsa tak tu nepisem a neviem ani co su to bicie .. som mu za to velmo vdacny...
Návrat hore
Sehnsucht
Jazykový korektor

Založený: 23 Apr 2007

PríspevokZaslal: marca 14, 2008, 6:10 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

No ja viem akurát, že je z Metallici, vlasne len ten názov kapely poznám, pesničiek som moc nepočul a aj tie čo som počul mi boli straašne nudné. Proste Metallica ma nezaujíma.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
gondorcan
Usadlík

Založený: 05 Mar 2007

PríspevokZaslal: marca 14, 2008, 8:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

nj .. neviem ktore pesnicky si pocul ale Larsove bubny pre mna neboli nikdy nudne ... co sa tyka studioviek myslim si ze v studiu je Lars dobry bubenik ( co som pocul [a videl vo videach] tak na stage je to kapinek horsie ) ... velmi sa mi pacia jeho bubny v studiu ( mozno okrem zvuku kopaka v albumoch ...and justice for all a black album ... na mna moc malskave :) ) a napr. albumy Load a Reload su totalne premakane ... to co tam hra sa mi strasne paci a niekedy este aj teraz ,ked uz mam Metallicu dobry rok napocuvanu, pocuvam tie bicie so zatajenym dychom
Návrat hore
vAlve
Šialenec

Založený: 15 Júl 2007

PríspevokZaslal: marca 15, 2008, 12:13 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Lars nepatri medzi mojich fanuskov ale to mu dokazem odpustit icon_lol.gif .Tak podla mna je to dobry bubenik,ktory si tu muziku poriadne emocionalne uziva a dava to pri hrani dost najavo,co si pri jeho jednoduchych rytmoch moze dovolit.Ale zato ked hra nieco komplikovanejsie tak sedi ako pribity icon_lol.gif
Návrat hore
Misho
Moderátor

Založený: 27 Mar 2006

PríspevokZaslal: marca 15, 2008, 12:37 am    Predmet: Odpovedať s citátom

taaak Lars Ulrich...keby niet jeho tak k bicím určite tak skoro nezablúdim...ako už bolo spomenuté je to priemerný rockový bubeník od ktoreho je kopa iných - lepších...ale ako muzikant v Metallice si zasluzi velke uznanie...on stoji za vznikom Metallicy a všetkého čo vyprodukovala...k tej "starej dobrej" Metallice: žiadna stará a nová neexistuje, je to proste stale ta ista kapela len ktorá si može dovolit a neboji sa experimentovat a nehladí na to ze 20 albumov - 20 takych istych albumov (nechcem narazat na ziadnu kapelu ale neda mi to priklad: Iron Maiden) kazdy z albumov ma co do seba.
ale naspat k Ulrichovi...už mu to nejde tak ako za "mladi" je to určite zapríčínené starnutím a jeho necvičením, ale aj tak som zvedavy na novy album a tesim sa nan...ako kazdy fanusik Metallicy (i ked to cakanie je otravne)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: marca 15, 2008, 12:50 am    Predmet: Odpovedať s citátom

ked som este nebubnoval a ani o tom nejak nerozmyslal, tak ako vecsina ludi som si vsimal v pesnickach gitary...ked som pocul St. Anger (pesnicku) tak som to pocuval fakt kvoli bicim, ktore sa mi tam fakt pacia, inac si myslim ze je to normalny bubenik, nemam k nemu nejaky specialny vztah
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
vAlve
Šialenec

Založený: 15 Júl 2007

PríspevokZaslal: marca 16, 2008, 1:17 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Misho napísal:
...už mu to nejde tak ako za "mladi" je to určite zapríčínené starnutím a jeho necvičením, ale aj tak som zvedavy na novy album a tesim sa nan...ako kazdy fanusik Metallicy (i ked to cakanie je otravne)

nemyslim si ze Lars je vo veku,kde je starnutie pricinou straty schopnosti a zhorsovania sa icon_lol.gif on je vo veku,ked bubenik ktory sa tomu venuje nabera nove schopnosti a zlepsuje svoje kvality...to vsetko hovori o kvalitach
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: marca 16, 2008, 1:57 am    Predmet: jihad Odpovedať s citátom

normálny určite nieje,minimálne nieje obyčajný,vytvoril novy štyl hry na bicie v metalovej hudbe dakedy trashova undegroundova kapela metallica spolu s exodus a slayer metal church tvorili niečo absolútne nové,a to vyžadovalo skvelého šialeného bubeníka lars takým určite bol teraz je to otec rodiny a podla mna toho času na cvičenie nemá až toľko,škoda je to počuť a vidieť že sa už iba trápi,na rockovú hviezdu takého formátu a pri takých ziskoch sa mne zdá ne fér voči fanúšikom že na to evidentne už kašle,zato obdivujem slayer sú čim ďalej lepši,nič si nedarujú, žiadne ulievanie vždy na plno a to už ťahajú na 50siatku,BLOOD
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Misho
Moderátor

PríspevokZaslal: marca 16, 2008, 11:39 am    Predmet: Odpovedať s citátom

vAlve napísal:
Misho napísal:
...už mu to nejde tak ako za "mladi" je to určite zapríčínené starnutím a jeho necvičením, ale aj tak som zvedavy na novy album a tesim sa nan...ako kazdy fanusik Metallicy (i ked to cakanie je otravne)

nemyslim si ze Lars je vo veku,kde je starnutie pricinou straty schopnosti a zhorsovania sa icon_lol.gif on je vo veku,ked bubenik ktory sa tomu venuje nabera nove schopnosti a zlepsuje svoje kvality...to vsetko hovori o kvalitach

jasne som napisal ze je to zapricinene starnutím (tam som myslel to co pisal animal666 ze uz ma rodinu) a necvicenim cize je to zapricinene tym
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
dusan
Moderátor

Založený: 27 Dec 2006

PríspevokZaslal: marca 16, 2008, 11:59 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Je aj dalsich par bubenikov co maju rodinu icon_cheesygrin.gif A casto maju tych projektov a veci viac.
Návrat hore
corcs
Nováčik

Založený: 04 Jan 2008

PríspevokZaslal: marca 17, 2008, 10:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Misho napísal:
taaak Lars Ulrich...keby niet jeho tak k bicím určite tak skoro nezablúdim...ako už bolo spomenuté je to priemerný rockový bubeník od ktoreho je kopa iných - lepších...ale ako muzikant v Metallice si zasluzi velke uznanie...on stoji za vznikom Metallicy a všetkého čo vyprodukovala...k tej "starej dobrej" Metallice: žiadna stará a nová neexistuje, je to proste stale ta ista kapela len ktorá si može dovolit a neboji sa experimentovat a nehladí na to ze 20 albumov - 20 takych istych albumov (nechcem narazat na ziadnu kapelu ale neda mi to priklad: Iron Maiden) kazdy z albumov ma co do seba.
ale naspat k Ulrichovi...už mu to nejde tak ako za "mladi" je to určite zapríčínené starnutím a jeho necvičením, ale aj tak som zvedavy na novy album a tesim sa nan...ako kazdy fanusik Metallicy (i ked to cakanie je otravne)

ako to myslíš s tým Ironom ?? chceš povedať , že kažrý album je rovnaký alebo čo ? :///
Návrat hore
Misho
Moderátor

PríspevokZaslal: marca 17, 2008, 11:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no v konecnom dosledku ano...rovnaky...neviem co by spravilo s Ironom keby spravili taky skok ako Metla (príklad odklon z Justice a Black album na Load a ReLoad)
Návrat hore
Anger

Založený: 25 Mar 2008

PríspevokZaslal: marca 25, 2008, 5:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Cawte mne je 14 rokov a zacal som hrat na bicie vdaka albumu St Anger a je to moj oblubenec podla mna hra totalne brutalne dobre tesim sa na new album a na koncert do prahy 3.6.2008 \../ metal v dusi
Návrat hore
algor
Prieskumník

Založený: 12 Apr 2008

PríspevokZaslal: apríla 14, 2008, 11:11 am    Predmet: Odpovedať s citátom

"Ťahá mi na 16" a som čerstvý "bubeník" :D. Ja som nezačínal na žiadnom bubeníkovi ja som začal bubnovať pretože ma to láka a baví.
Ale dá sa povedať, že sa mi páči ako bubeník a obdivujem ho :).
Myslím si, že nieje najlepší ale za to je dobrý a má špecifický typ hry a hlavne originálny. Každému sa predsa páči niečo iné.
Myslím si, že aj ostane mojim obľúbencom aj keď spoznám neskôr ďalších, o ktorých teraz neviem :)
Návrat hore
kvasha
Usadlík

Založený: 19 Feb 2008

PríspevokZaslal: apríla 14, 2008, 3:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

algor napísal:
"Ťahá mi na 16" a som čerstvý "bubeník" :D. Ja som nezačínal na žiadnom bubeníkovi ja som začal bubnovať pretože ma to láka a baví.

Mne tiež ťahá na 16, tiež som čerstvý drummer a keď sa to tak vezme tak som tiež nezačínal na nejakom bubeníkovi. Možno na mňa zapôsobil "Doom" Schneider, ale len trochu .

Čo sa týka Larsa, tak neviem, Metlu veľmi nepočúvam. Je dobrý, ale je mnoho lepších ale aj mnoho horších.
Návrat hore
algor
Prieskumník

PríspevokZaslal: apríla 14, 2008, 9:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak v tom prípade Ti prajem všetko dobre, nech sa Ti darí :).
Btw. prajem veľa rýchlich, tvrdých a orig. rytmov :D
Návrat hore
Malcolm
Šialenec

Založený: 23 Júl 2007

PríspevokZaslal: apríla 14, 2008, 9:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ake su tvrde rytmi

Naposledy upravil Malcolm dňa apríla 14, 2008, 9:51 pm, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
Malcolm
Šialenec

Založený: 23 Júl 2007

PríspevokZaslal: apríla 14, 2008, 9:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Malcolm napísal:
ake su tvrde rytmi
???
Návrat hore
algor
Prieskumník

PríspevokZaslal: apríla 14, 2008, 9:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Neviem, to som napísal len tak zo špásu.... Ale najskôr to budú silné údery :D
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bubeníci Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 1 z 2

Prejdi na: