| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
corcs Nováčik
Založený: 04 Jan 2008 Príspevky: 31
|
Zaslal: marca 17, 2008, 4:43 pm Predmet: |
|
|
| HeartagraM napísal: | | nema niekto to druhe dvd Rock in Rio????? |
ja mám obidve DVD rock in rio :)
fúúh tak nahrávka je uplne brutalna , som na ňu nenatrafil a pritom som na youtube " wickermana" videl aspoň 100x a roznych heh ale toto videjko mi nejak neprišlo na oči .... úplne super :))) |
|
| Návrat hore |
|
 |
pilgrim Prieskumník

Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 20 Bydlisko: vysoke tatry
|
Zaslal: marca 17, 2008, 6:50 pm Predmet: |
|
|
| corcs napísal: | | HeartagraM napísal: | | nema niekto to druhe dvd Rock in Rio????? |
fúúh tak nahrávka je uplne brutalna , som na ňu nenatrafil a pritom som na youtube " wickermana" videl aspoň 100x a roznych heh ale toto videjko mi nejak neprišlo na oči .... úplne super :))) |
ved do vyhladavania na youtube si daj nicko mc brain a ides...
tu je este jedno peckove video- http://youtube.com/watch?v=IsdMcT-maSo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
HeartagraM Prisťahovalec
Založený: 12 Jan 2008 Príspevky: 58 Bydlisko: zvolen
|
Zaslal: marca 17, 2008, 7:49 pm Predmet: |
|
|
| corcs napísal: | | HeartagraM napísal: | | nema niekto to druhe dvd Rock in Rio????? |
a nemohol by si mi to napalit a potom dako poslat? postovne ti kludne poslem :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
corcs Nováčik
|
Zaslal: marca 17, 2008, 8:55 pm Predmet: |
|
|
ved do vyhladavania na youtube si daj nicko mc brain a ides...
tu je este jedno peckove video- http://youtube.com/watch?v=IsdMcT-maSo [/quote]
no šak jasne , pozeral som aj tak , len toto video mi nejak neprišlo na oči :) ale neva ... ale som skúšal pozreť aj iné z Rock in Ria , tú kameru za ním , ale som iné nenašiel :( |
|
| Návrat hore |
|
 |
corcs Nováčik
|
Zaslal: marca 17, 2008, 8:57 pm Predmet: |
|
|
a nemohol by si mi to napalit a potom dako poslat? postovne ti kludne poslem :)[/quote]
mohol by si mi dať ICQ , alebo niečo také ... aby sme sa nejako dohodli :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
HeartagraM Prisťahovalec
Založený: 12 Jan 2008 Príspevky: 58 Bydlisko: zvolen
|
Zaslal: marca 17, 2008, 9:08 pm Predmet: |
|
|
| no icq mam napisane aj v profile, vidiet ho aj tu dole ta ikonka, ci co to je, ale tak 191-528-129 potom nezabudni napisat, ze kto si :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
BJač Prisťahovalec

Založený: 07 Dec 2006 Príspevky: 93 Bydlisko: Banská Bystrica
|
Zaslal: marca 18, 2008, 1:20 am Predmet: |
|
|
vyzera to skor ako daka montaz  |
|
| Návrat hore |
|
 |
BJač Prisťahovalec

Založený: 07 Dec 2006 Príspevky: 93 Bydlisko: Banská Bystrica
|
Zaslal: marca 18, 2008, 1:22 am Predmet: |
|
|
som si xcel pozret gp tab na toho wickermana a dako ani chyru ani slixu.V akom je to tempe?Zhruba.Nehram sice dlho na bicich,ale ten refren sa mi takto nezdabyt az taky brut.Ci? Povedzte tempo,si to skusim  |
|
| Návrat hore |
|
 |
corcs Nováčik
|
Zaslal: marca 20, 2008, 7:14 pm Predmet: |
|
|
| BJač napísal: | som si xcel pozret gp tab na toho wickermana a dako ani chyru ani slixu.V akom je to tempe?Zhruba.Nehram sice dlho na bicich,ale ten refren sa mi takto nezdabyt az taky brut.Ci? Povedzte tempo,si to skusim  |
hihi nezdá sa ti to brutálne ?? tak si skús 16tiny na šlapke ... a bítový rytmus stým ... tempo neviem , ale šak si to spusti z cd a skús hrať stým ... no ja som konečne prišiel , ako na to a už je to skoro dobré ... :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

Založený: 15 Júl 2007 Príspevky: 385
|
Zaslal: Máj 27, 2008, 9:35 pm Predmet: |
|
|
| Koncert z roku 2006 Death On The Road ! Na konci hraju The Number of the Beast ,a pocas pesnicky ide po gitaristovi 4 metrova smrtka a chce ho dostat!Je to riadna show.Len by ma zaujimalo ako je riesena ta smrtka,je to robot alebo bábka na ocelovych lanach alebo?? ale ten koncert je uzasny |
|
| Návrat hore |
|
 |
Force Usadlík

Založený: 16 Apr 2008 Príspevky: 102
|
Zaslal: Máj 27, 2008, 9:42 pm Predmet: |
|
|
| super bubeník...jeho hra je naprosto úžasná...nieje to len hocjiaký bubeník - má imidž, má techniku, skratka má všetko čo by mal extra bubeník mať!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 492 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: Máj 29, 2008, 8:17 am Predmet: |
|
|
Nicko je proste pašak.... a kapela Iron maiden ma priviedla k metalu. Sice metal moc nepocuvam, ale na Iron maiden sa cas najde vzdy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pilgrim Prieskumník

Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 20 Bydlisko: vysoke tatry
|
Zaslal: septembra 28, 2008, 10:58 am Predmet: |
|
|
| vAlve napísal: | | Koncert z roku 2006 Death On The Road ! Na konci hraju The Number of the Beast ,a pocas pesnicky ide po gitaristovi 4 metrova smrtka a chce ho dostat!Je to riadna show.Len by ma zaujimalo ako je riesena ta smrtka,je to robot alebo bábka na ocelovych lanach alebo?? ale ten koncert je uzasny |
ta smrtka je ich maskot- EDDIE a vystupuje na kazdom koncerte v podobe prave hraneho turne. na lanach nieje urcite, bud je to ovladane roboticky alebo je v tom nejaky chlapik na choduloch , fakt neviem...
inac pocas turne somewhere back in time 2008 dostali IRON MAIDEN ocenenie casopisu metal hammer za najlepsieho maskota na svete!! EDWARD THE GREAT- video- http://uk.youtube.com/watch?v=0vInmCbng7o |
|
| Návrat hore |
|
 |
Marčello Nováčik

Založený: 01 Sep 2008 Príspevky: 38 Bydlisko: branč
|
Zaslal: septembra 28, 2008, 6:21 pm Predmet: |
|
|
| HeartagraM napísal: | | nema niekto to druhe dvd Rock in Rio????? | ja |
|