| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Dänillo Usadlík

Založený: 05 Feb 2008 Príspevky: 130 Bydlisko: Martin (konkrétne diera menom Valča)
|
Zaslal: marca 11, 2008, 3:57 pm Predmet: naklonenie rytmičaka |
|
|
| mate naklonený rytmičák...a ak ano tak koľko stupnov???? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1428 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: marca 11, 2008, 4:40 pm Predmet: |
|
|
| mavam ho mierne k sebe, ale uvazujem , ze si ho dam rovno nech mozem skusat rimshoty |
|
| Návrat hore |
|
 |
mmimoman Šialenec

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 275 Bydlisko: Hurbanovo
|
Zaslal: marca 11, 2008, 5:31 pm Predmet: |
|
|
| ja ho mam rovno...rimshoty hram velmi vela |
|
| Návrat hore |
|
 |
OondroO Usadlík

Založený: 24 Apr 2007 Príspevky: 175 Bydlisko: Križovany-nedaleko TT
|
Zaslal: marca 11, 2008, 8:03 pm Predmet: |
|
|
| no , ked som zacinal , maval som ho dost nakloneny k sebe , teraz som si zvykol ho mat vodorovne....je to tiez kvoli rimshotom , ale lepsie sa mi taq hraju dvojky a celkovo sa inaq odraza palicka . |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Šialenec
Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 412 Bydlisko: Lucenec
|
Zaslal: marca 11, 2008, 8:33 pm Predmet: |
|
|
| myslim ze kazdy si najde to svoje mam ho iba mierne |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dänillo Usadlík

Založený: 05 Feb 2008 Príspevky: 130 Bydlisko: Martin (konkrétne diera menom Valča)
|
Zaslal: marca 11, 2008, 8:37 pm Predmet: |
|
|
| to čo sú rimshoty? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: marca 11, 2008, 8:41 pm Predmet: |
|
|
| ze naraz udries aj na blanu aj na ráfik.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Šialenec

Založený: 12 Mar 2008 Príspevky: 307 Bydlisko: Trstená
|
Zaslal: marca 15, 2008, 1:47 pm Predmet: |
|
|
| a co je ráfik?????? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: marca 15, 2008, 2:14 pm Predmet: |
|
|
| to je to kovove (vecsinou) co mas okolo blany |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Šialenec

Založený: 12 Mar 2008 Príspevky: 307 Bydlisko: Trstená
|
Zaslal: marca 15, 2008, 2:47 pm Predmet: |
|
|
to som nevedel,to sa este aj po tom udiera???? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2808 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: marca 16, 2008, 1:08 am Predmet: |
|
|
| nj, ak udrieš blbo tak ti z paličky zostanú 2 menšie....často to tak končilo keď som začínal s bubnovaním a rimshoty som robil nechtiac ( a samozrejme blbo) |
|
| Návrat hore |
|
 |
misho47 Nováčik
Založený: 05 Nov 2007 Príspevky: 38 Bydlisko: Martin
|
Zaslal: marca 16, 2008, 1:42 am Predmet: |
|
|
| Keď som dnes videl Valihoru na koncerte (vystúpenie v barmuseum- http://www.barmuseum.meryl.sk/) tak som len sedel s otvorenými ústami... to ti Vám bol zážitok...tá hra na ráfkoch a proste všetko....ale aby som sa vrátil k téme, čo sa mi zdalo zvláštne, tak Valihora mal rytmičák naklonený od seba... skúšali ste už aj niekto nakloniť snare od seba? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 346 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: marca 16, 2008, 2:27 am Predmet: |
|
|
| misho47 napísal: | | Keď som dnes videl Valihoru na koncerte (vystúpenie v barmuseum- http://www.barmuseum.meryl.sk/) tak som len sedel s otvorenými ústami... to ti Vám bol zážitok...tá hra na ráfkoch a proste všetko....ale aby som sa vrátil k téme, čo sa mi zdalo zvláštne, tak Valihora mal rytmičák naklonený od seba... skúšali ste už aj niekto nakloniť snare od seba? | Ja mam bubon rovno, ale videl som uz dost bubenikov, ktory maju bubon od seba. Robia to hlavne hraci, ktori hraju jazz a palice drzia traditional gripom. Casto ho maju nakloneny trochu od seba a viac doprava. Nie som si uplne isty, ale myslim, ze maju snare tak nastaveny, hlavne kvoli tomu ako drzia palice. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 886 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: marca 16, 2008, 11:53 am Predmet: |
|
|
| Tiez som donedavna mal snare mierne od seba a na lavo, kvoli lavej ruke. Na traditional grip je to velmi dobre, ale nie nevyhnutne. Celkovo sa na tom velmi pohodlne prevadzkuje mierne nizsia dynamika a "jemnejsia technika". Teraz som ale opat zo zdravotnych dovodov musel dat rytmicak rovno. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mufty Prisťahovalec

Založený: 30 Nov 2007 Príspevky: 74 Bydlisko: Martin
|
Zaslal: marca 17, 2008, 8:26 pm Predmet: |
|
|
| misho47 napísal: | | Keď som dnes videl Valihoru na koncerte (vystúpenie v barmuseum- http://www.barmuseum.meryl.sk/) tak som len sedel s otvorenými ústami... to ti Vám bol zážitok...tá hra na ráfkoch a proste všetko....ale aby som sa vrátil k téme, čo sa mi zdalo zvláštne, tak Valihora mal rytmičák naklonený od seba... skúšali ste už aj niekto nakloniť snare od seba? |
hmm..aj ty si bol na koncerte...bol fakt dobrý...tá technika...a jazzík ktorý hrali proste pecka..inač teraz 11.4(to asi vieš)je Drum Workshop(je 2 hodky pred koncertom) a zas hrá Valihora s nejakými muzikantmi. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mischo4077 Šialenec

Založený: 15 Dec 2006 Príspevky: 439 Bydlisko: Michalovce vs. Kosice
|
Zaslal: marca 18, 2008, 6:50 pm Predmet: |
|
|
ja mam SD rovno, ... :) sedi mi to tak, :) ...
inac OT, ... valihora hra rim shoty aj po tomoch??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
weckluf Psychopat

Založený: 07 Apr 2007 Príspevky: 638 Bydlisko: Polomka
|
Zaslal: marca 18, 2008, 8:27 pm Predmet: |
|
|
| hej us som ho to vydel robit...a sam to rad robim casto, je to pecka a ma to gule ked to posadis na spravne miesto... |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1426 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: marca 18, 2008, 10:45 pm Predmet: |
|
|
...ja mam rytmik nakloneneny trocha k sebe a rimshotmi rozculujem gitaristu coraz viac  |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 662
|
Zaslal: marca 18, 2008, 10:58 pm Predmet: |
|
|
| misho47 napísal: | | Keď som dnes videl Valihoru na koncerte (vystúpenie v barmuseum- http://www.barmuseum.meryl.sk/) tak som len sedel s otvorenými ústami... to ti Vám bol zážitok...tá hra na ráfkoch a proste všetko....ale aby som sa vrátil k téme, čo sa mi zdalo zvláštne, tak Valihora mal rytmičák naklonený od seba... skúšali ste už aj niekto nakloniť snare od seba? | skusal som to kedysi davno , ked som si myslel , ze som Mitch Mitchell ))) mam znameho , vola sa Hadík, jemu rytmicak akoby pada nalavo a dopredu...,a mne je to jedno...)) v podstate , len nech nieje dolu hlavou...)) to by bolo nepohodlne... |
|
| Návrat hore |
|
 |
mischo4077 Šialenec

Založený: 15 Dec 2006 Príspevky: 439 Bydlisko: Michalovce vs. Kosice
|
Zaslal: marca 19, 2008, 12:20 pm Predmet: |
|
|
2MrMetronome no uz som nahodou videl hrat aj na obrateny SD, ... bol otoceny resonanckou hore, ... hral na maly kus resonancnej blany, a miestami miesal palicou po struniku ... hehe, :-P ... bolo to zaujimave, ...
tiez v tom nieco bude ;) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|