| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 389 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: marca 16, 2008, 2:15 am Predmet: |
|
|
Mna zaujali rytmicaky, hlavne tie s uzkymi rafkami, to som doteraz nevidel na ziadnom rytmicaku. A dizajnovo su nadherne vsetky tie bubny. Akurat som bol trochu zhlauzeny z toho, co tam pisu na uvodnej strane ze hrany /bearing edges/ brusia rucne...myslel som, ze nejakym strojom sa to da spravit presnejsie, ale asi nie, ked tito vymyselnici to vyrabaju ruco. 2EF> nad Kumu drums do obchodu nepremyslate? Aspon rytmicaky. Ak hraju tak ako vyzeraju, tak by som istotne daky kupil /teda hned ako by som nan nasetril/  |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1198
|
Zaslal: marca 16, 2008, 9:41 am Predmet: |
|
|
@kumu snare: Tým, že to je firma kt. robí na objednávku podľa želaní zákazníka, bude sa dať objednať rovnako, ako SQ2, Reference atď po konzultácii.. Rád by som to mal časom v portfóliu highendu. Pár nepredajných vzoriek bude pre vytvorenie predstavy k dispozícií na oťukanie.. Predkonfigurované sady dovážať pri tých cenách nemá zmysel, na Slovensku na to nieje trh..
Momentálne výrobca prestavuje a rozširuje firmu, bohužiaľ nebolo možné sa s ním z tohto dôvodu zísť vo Frankfurte. Zatiaľ to riešime mailami a koncom leta sa chystám na návštevu.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Marek Prisťahovalec

Založený: 13 Aug 2007 Príspevky: 80 Bydlisko: Kremnica
|
Zaslal: marca 21, 2008, 3:45 pm Predmet: |
|
|
| Kai Hahto s kapelou Wintersun v studiu nahraval na bicich KUMU. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|