Obsah fóra bubenici.com
Jaska Raatikainen
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bubeníci
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
ska-mo
Šialenec

Založený: 29 Nov 2007

PríspevokZaslal: marca 20, 2008, 9:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Martyn koho si teraz myslel? Portnoya? alebo Raatikainena? Raatikainen je from f*cking Finnland icon_twisted.gif a Portnoy z ameriky(asi)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: marca 22, 2008, 5:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

...CoB urcite speed ani power nehraju, uz len s ohladom na texty a ich prednes (harshovy vokal icon_lol.gif )
...podla mna je to melodic death...ale samozrejme je to skatulkovanie opodstatnene len do urcitej miery, ved kazda kapela (takmer, pac sa nebavime o motorhead icon_lol.gif ) svoj zvukovy prejav casom meni, cim je postihnute aj CoB...ale pre poriadok by som to nazval melodic death, zo zaciatku mozno lahsie so speedovymi prvkami, teraz skor obsahuju prvky nu metalu ako keby, alebo metal core...cca...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
mufty
Prisťahovalec

Založený: 30 Nov 2007

PríspevokZaslal: marca 22, 2008, 8:14 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

cob síce hrajú bodom metal..čiže vlastný neopakovateľný štýl..ale je to inač mimo témy..preto sem dávajte názory na Jasku!
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
drBambus
Moderátor

PríspevokZaslal: marca 23, 2008, 10:24 am    Predmet: Odpovedať s citátom

mufty napísal:
cob síce hrajú bodom metal..čiže vlastný neopakovateľný štýl..ale je to inač mimo témy..preto sem dávajte názory na Jasku!

...no s tym neopakovatelnym by som brzdil...co Norther icon_question.gif icon_lol.gif
... icon_lol.gif ani ze by nieco extra noveho do muziky priniesli...su vynikajuci muzikanti, bez pochyby, coz sice davaju najavo niekedy viac ako je zdrave a takisto mali v starych pesnickach genialne melodie a napady...ale ze by boli neopakovatelni...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
mufty
Prisťahovalec

PríspevokZaslal: marca 23, 2008, 4:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no je to tak že Norther a In Flames sa opakujú po COB a sú považované za bodom metal..to tvrdia hudobní kritici..ale podľa mňa je to blbosť.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
angus
Prieskumník

Založený: 16 Okt 2007

PríspevokZaslal: marca 23, 2008, 6:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mufty napísal:
no je to tak že Norther a In Flames sa opakujú po COB a sú považované za bodom metal..to tvrdia hudobní kritici..ale podľa mňa je to blbosť.

No zeby In Flames mali nieco spolocne s CoB sa mi akosi nezda. Ked uz tak s At the Gates a Dark Tranquility a Soilwork. Tieto bandy su nazyvane aj Gotenburgh metal. Velmi podobna skupinka ako CoB a Norther je Kalmah. a asi aj podla mna najlepsia z tychto troch.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
mufty
Prisťahovalec

PríspevokZaslal: marca 23, 2008, 8:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no veď ja som napísal že je to blbosť....a kalmah sú bohovskí
Návrat hore
Martyn
Usadlík

Založený: 12 Mar 2008

PríspevokZaslal: marca 23, 2008, 8:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Neni to nahodov Black Metal abo cosi take.Myslim si to preto lebo metal je metal a to black asi pre tie texty maju ich dost silne a take z podsvetia.nasiel som to aj na nejakej stranke.
Návrat hore
drBambus
Moderátor

PríspevokZaslal: marca 24, 2008, 12:50 am    Predmet: Odpovedať s citátom

...melodic death a hotovo...keby slo len o to, do tohoto chlieva hadzem aj In Flames, o ktorych tu niekedy zalozim temu, lebo v poslednej dobe ich mam radsej ako CoB...takisto aj Arch enemy napriklad...
Návrat hore
Martyn
Usadlík

PríspevokZaslal: marca 24, 2008, 7:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja tez mam rad take brutalne premakane metalove kapelky,ale najradsej mam CoB,to je proste moja srdcovka,mam kamosku co to pocuva a tez je to jej oblubena kapela,takze pohodka fi_lone_ranger.gif icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
weckluf
Psychopat

Založený: 07 Apr 2007

PríspevokZaslal: marca 25, 2008, 12:43 am    Predmet: Odpovedať s citátom

ja tez mam rad take brutalne premakane metalove kapelky

tak na tomto výroku sa mi objavil úsmev na tvári.. icon_cheesygrin.gif ...ale tak nic proti...pokracujte ...
Návrat hore
Lars16
Prieskumník

Založený: 15 Máj 2007

PríspevokZaslal: marca 25, 2008, 2:53 am    Predmet: Odpovedať s citátom

podla mna je vela vynikajucich bubenikov ktory sa medzi sebou nedaju ani rovnat. ...mna najviac napriklad ovplivnily Lars Ulrich, Dave lombardo, john tempesta, charlie benante, nick menza a jimmy de grasso
vsetko su topodla mna super bubenici
...a tisicky dalsich ako to tu uz niekdo predomnou povedal fi_lone_ranger.gif icon_lol.gif
Návrat hore
drBambus
Moderátor

PríspevokZaslal: marca 25, 2008, 1:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Martyn napísal:
ja tez mam rad take brutalne premakane metalove kapelky,ale najradsej mam CoB,to je proste moja srdcovka,mam kamosku co to pocuva a tez je to jej oblubena kapela,takze pohodka fi_lone_ranger.gif icon_cheesygrin.gif

...ja som z nich tez bol na haluzi, ale uz mam radsej IF, hlavne skrze texty a vokal celkovo...a su tam take ludskejsie bicie...
Návrat hore
Martyn
Usadlík

PríspevokZaslal: marca 25, 2008, 7:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

drBambus napísal:
Martyn napísal:

...ja som z nich tez bol na haluzi, ale uz mam radsej IF, hlavne skrze texty a vokal celkovo...a su tam take ludskejsie bicie...

Ta ja skor tie neludske bicie,bo sa clovek pri tom moze viac naucit ako pri neustalom tukani dookola icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Anger

Založený: 25 Mar 2008

PríspevokZaslal: marca 26, 2008, 5:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

POdla mna to je dost premakany bubeik paci sa my jeho ryhclost styl hrania a aj CHILDREN OF BODOM :D
Návrat hore
Martyn
Usadlík

PríspevokZaslal: marca 29, 2008, 4:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Anger napísal:
POdla mna to je dost premakany bubeik paci sa my jeho ryhclost styl hrania a aj CHILDREN OF BODOM :D

jj suhlasim pozeral som jeho sola.odporucam mrknut je to fakt pecka
Návrat hore
jansk
Nováčik

Založený: 31 Mar 2008

PríspevokZaslal: apríla 4, 2008, 5:41 pm    Predmet: . Odpovedať s citátom

.hm

Naposledy upravil jansk dňa apríla 5, 2008, 9:37 pm, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
Malcolm
Šialenec

Založený: 23 Júl 2007

PríspevokZaslal: apríla 4, 2008, 8:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

MrMetronome napísal:
ska-mo napísal:
portnoy hrá progressive metal.... CoB hrajú speed metal alebo aj power metal. fi_lone_ranger.gif
zacinam sa smiat z tychto skatulkovacich sposobov metlakov...))) speed melodic brutal sex death gothic heavy ultra right death melodic death unmelodic death princess castle black Gýč METAL ))))))) milion patsto dalsich... , minule som pocul bubenika ked sme boli nahravat este inde a hral tan nieco z toho... ,mal som pocit , ze pozeram akcny film...)) nic proti samozrejme..))) len mam inu filozofiu hrania na bubny...
a kedy si vlastne metalista???ked mas dvojslapku???po koko.. cinelov???dva kopaky???
Návrat hore
ska-mo
Šialenec

Založený: 29 Nov 2007

PríspevokZaslal: apríla 5, 2008, 9:10 am    Predmet: Odpovedať s citátom

2 Malcolm: keď hráš metal...nemusíš mať x činelov x prechodov... aj na amatkach sa dá icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Martyn
Usadlík

PríspevokZaslal: apríla 5, 2008, 11:18 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Malcolm napísal:
MrMetronome napísal:
ska-mo napísal:
portnoy hrá progressive metal.... CoB hrajú speed metal alebo aj power metal. fi_lone_ranger.gif
zacinam sa smiat z tychto skatulkovacich sposobov metlakov...))) speed melodic brutal sex death gothic heavy ultra right death melodic death unmelodic death princess castle black Gýč METAL ))))))) milion patsto dalsich... , minule som pocul bubenika ked sme boli nahravat este inde a hral tan nieco z toho... ,mal som pocit , ze pozeram akcny film...)) nic proti samozrejme..))) len mam inu filozofiu hrania na bubny...
a kedy si vlastne metalista???ked mas dvojslapku???po koko.. cinelov???dva kopaky???

Ked je to vtebe,hras len to abo sa len pokusas zahrat to.
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bubeníci Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 2 z 3

Prejdi na: