| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1063 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: marca 23, 2008, 12:11 am Predmet: |
|
|
| pockaj oni maju len 2 albumy? |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1416 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: marca 23, 2008, 10:33 am Predmet: |
|
|
...jj, tiez som pocul, ze sa vratia k povodnemu soundu, na co som zvedavy, lebo to zvyknu slubovat vsetky kapely a vzdy to tak dopadne...nas posledny album je najtvrdsi oblubene tvrdenie rockovych muzikantov ale je fakt, ze navrat k povodnemu zvuku by nebol odveci, pac to jako hrali na poslednych dvoch az troch albumoch uz nebolo take originalne ako herzeleid, sehnsucht... |
|
| Návrat hore |
|
 |
kvasha Usadlík

Založený: 19 Feb 2008 Príspevky: 109 Bydlisko: Tovarné
|
Zaslal: marca 23, 2008, 12:17 pm Predmet: |
|
|
Majú 5 albumov : Herzeleid, Sehnsucht, Mutter, Reise Reise a Rosenrot. Je aj 6. ale neviem či je oficiálny : Kein Engel . Prvé tri sa mi páčia najviac, tie posledné 2 sú o niečo "jemnejšie" :( , ale to mi až tak nevadí, veď nemôže byť každý album rovnaký, zmena je život. R+ sľúbia fanúšikom že nový album bude zase tvrdý , či bude až taký tvrdý ako hovoria uvidíme keď vyjde, čiže asi až na koci tohto roka. |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1416 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: marca 23, 2008, 3:40 pm Predmet: |
|
|
| ...ani by neslo o to, ze su posledne albumy jemnejsie, ale posunuli sa od povodnej strojovosti k tradicnemu hardrockovemu zvuku, menej elektroniky, viac gitar, ale s tradicnejsim zvukom bez divokych efektov, na ake sme boli zvyknuti...bicie sa zmenili takisto... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sehnsucht Jazykový korektor

Založený: 23 Apr 2007 Príspevky: 251 Bydlisko: Bratislava, Hodruša Hámre
|
Zaslal: marca 23, 2008, 9:21 pm Predmet: |
|
|
Fakt som zvedavý na nový album. Ale moc neverím, že bude lepší ako tie prvé. Tvrdý bude určite, ale R+ mávajú v tej tvrdosti poriadok, tak aby z toho nebol bordel.
2kvasha: Oficiálny je aj Live aus Berlin po Sehnsuchte.
Kein Engel nie je nič oficiálne, sú to zoskladané daktoré pesničky, remixy a pod. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jansk Prieskumník
Založený: 31 Mar 2008 Príspevky: 8
|
Zaslal: apríla 4, 2008, 5:31 pm Predmet: |
|
|
valve to je aky garazovi bubenik ?? v com sa vyznacuje? :-))  |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

Založený: 15 Júl 2007 Príspevky: 374
|
Zaslal: apríla 4, 2008, 11:43 pm Predmet: |
|
|
ani sam neviem,to som len tak napísal  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Moonwalker Nováčik
Založený: 30 Apr 2008 Príspevky: 33
|
Zaslal: apríla 30, 2008, 4:04 pm Predmet: drummer |
|
|
| Marco Minnemann to je pan interdependence z nemecka |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|