| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Čečy Usadlík

Založený: 07 Aug 2007 Príspevky: 124 Bydlisko: Košeca
|
Zaslal: marca 22, 2008, 11:35 pm Predmet: výdrž paličiek |
|
|
ako dlho vam vydržia paličky? mne jeden pár konkrétnr gregy 5a vydržali skoro 4 mesiace ale už dožili a kupilsom si nove pre zmenu 5b tie mi vydržali mesiac ked sa zlomili kupil som goodwoody 5bcka tie som zlomil za necele tri týždne a pred 5 dnami som začal použivať gregy 5b a dnes su už mrtve hned na druhy den mi uplne odletela hlavička a dneska sa mi zlomili po dlžke a už nemam žiadne a musim vičkať až do konca prazdnin bez paliciek... ako ste na tom vy ostatny? |
|
| Návrat hore |
|
 |
OondroO Usadlík

Založený: 24 Apr 2007 Príspevky: 187 Bydlisko: Križovany-nedaleko TT
|
Zaslal: marca 22, 2008, 11:39 pm Predmet: |
|
|
ja mam doma GREGy "Cyril Zelenak",..su uz pomerne nacate a mam ich ale 3 mesiace(prve vzdy odchadzaju hlavicky)...teraz mam nove 5B a zase len hlavicka..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kvasha Šialenec

Založený: 19 Feb 2008 Príspevky: 312 Bydlisko: Tovarné
|
Zaslal: marca 22, 2008, 11:46 pm Predmet: |
|
|
| Ja mám tiež Greg "Cyril Zeleňák" a sú v 99% stave. Asi to bude tým že zatiaľ hrám na REMO Putty Pad :( . To 1% sú červené škvrny od tej plastelíny :D . |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kakavec Prisťahovalec

Založený: 12 Máj 2007 Príspevky: 82
|
Zaslal: marca 22, 2008, 11:49 pm Predmet: |
|
|
| Ja hram na Goodwood 7A , a vydrzia mi tak 2 mesiace :) no xcem skusit Ahead .... mate s nimi skusenosti niekto ??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Šialenec

Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 464 Bydlisko: Lucenec
|
Zaslal: marca 22, 2008, 11:53 pm Predmet: |
|
|
| pellwood rock medium classic cca 3 mesiace jazz model 0.5 mesiaca |
|
| Návrat hore |
|
 |
sals Prisťahovalec

Založený: 13 Nov 2007 Príspevky: 59 Bydlisko: Levice
|
Zaslal: marca 23, 2008, 1:38 am Predmet: |
|
|
| ja pouzivam pro-mark 5AL Ringo Starr a su naozaj super a maju dobru vydrz a mam ich uz 3 mesiace a su v asi 65% stave :) odporucam ich aj ked stoja nejak cez 400sk :P |
|
| Návrat hore |
|
 |
sals Prisťahovalec

|
Zaslal: marca 23, 2008, 1:39 am Predmet: |
|
|
| kvasha napísal: | | Ja mám tiež Greg "Cyril Zeleňák" a sú v 99% stave. Asi to bude tým že zatiaľ hrám na REMO Putty Pad :( . To 1% sú červené škvrny od tej plastelíny :D . |
Aj ja to mam to REMO puty pad ale neni to bohvie co..... ale uz som si vyrobil novy pad s podlozky na mys :P |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 676
|
Zaslal: marca 23, 2008, 10:45 am Predmet: |
|
|
| Goodwood ROCK MODEL mid weight__vydrzia asi 6 skusok t jst asi 2 tyzdne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
juska Prieskumník

Založený: 31 Okt 2007 Príspevky: 21 Bydlisko: orava
|
Zaslal: marca 23, 2008, 11:16 am Predmet: |
|
|
ja osobne pouzivam vlastnu znacku totiz moj ujo ma stolarsku dielnu a vzdy mi na sustruhu nejake palice vyroby vacsinou z bukoveho dreva hoci su o moc lahsie ako hickory ale som spokojny vydrzia tak mesiac niekedy menej niekedy viac |
|
| Návrat hore |
|
 |
kvasha Šialenec

Založený: 19 Feb 2008 Príspevky: 312 Bydlisko: Tovarné
|
Zaslal: marca 23, 2008, 11:55 am Predmet: |
|
|
| sals napísal: | | kvasha napísal: | | Ja mám tiež Greg "Cyril Zeleňák" a sú v 99% stave. Asi to bude tým že zatiaľ hrám na REMO Putty Pad :( . To 1% sú červené škvrny od tej plastelíny :D . |
Aj ja to mam to REMO puty pad ale neni to bohvie co..... ale uz som si vyrobil novy pad s podlozky na mys :P |
Aký to má odraz ? A na čom máš tú podložu položenú ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
sals Prisťahovalec

|
Zaslal: marca 23, 2008, 12:18 pm Predmet: |
|
|
| kvasha napísal: | | sals napísal: | | kvasha napísal: | | Ja mám tiež Greg "Cyril Zeleňák" a sú v 99% stave. Asi to bude tým že zatiaľ hrám na REMO Putty Pad :( . To 1% sú červené škvrny od tej plastelíny :D . |
Aký to má odraz ? A na čom máš tú podložu položenú ? |
Remo puty pad..neni to take zle ale ja si myslim ze sa od toho moc odrazaju palicky....ale te pad co som si vyrobil je ovela lepsii si myslim :P |
|
| Návrat hore |
|
 |
mischo4077 Šialenec

Založený: 15 Dec 2006 Príspevky: 447 Bydlisko: Michalovce vs. Kosice
|
Zaslal: marca 23, 2008, 1:19 pm Predmet: Re: výdrž paličiek |
|
|
| Čečy napísal: | ako dlho vam vydržia paličky? mne jeden pár konkrétnr gregy 5a vydržali skoro 4 mesiace ale už dožili a kupilsom si nove pre zmenu 5b tie mi vydržali mesiac ked sa zlomili kupil som goodwoody 5bcka tie som zlomil za necele tri týždne a pred 5 dnami som začal použivať gregy 5b a dnes su už mrtve hned na druhy den mi uplne odletela hlavička a dneska sa mi zlomili po dlžke a už nemam žiadne a musim vičkať až do konca prazdnin bez paliciek... ako ste na tom vy ostatny? |
hehe cim dalej tym menej Ti vydrzia pekne pekne, pripominas mi mna, ...
pouzival som gregy zelenak, asi ako kazdy, dost univerzalne palice, :) ... niekedy mesiac, neskor tyzden, a potom 2 hodinky ...
teraz mam vic firth - dave weckl evolution ... tak 1 mesiac zdravo, a potom ked sa uz lupu, tak to aj meni vahu, aj tazisko, ale da sa s tym pracovat, ... niekedy aj 2 mesiace s tym vydrzim, ale ja si potrpim na novych, :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
PST Usadlík

Založený: 31 Jan 2008 Príspevky: 139 Bydlisko: Trenčín
|
Zaslal: marca 23, 2008, 7:05 pm Predmet: |
|
|
ja mam Pellwood Hickory 5B a 5A a 5bčka mam už asi rok (ale už doživaju uplne - su cele, ale dost sa už olupali) a 5Ačka mam tiež už rok - tie su uplne v pohode, skoro nič im neni, ale to je tym, že som s nimi nehral tak často ako s tymi 5bčkami... (No a tie 5Bčka vydržia veľmi dlho - šak vidite sami ... ale musite vedet udierat..
Ale to podla mna neplati pre gregy a pod., lebo ked som mal gregy - totalka zomierali za chvilku.. su to podla mna uplne shity.. hickor je najlepši(z dreva pre mna)... sice tie stoja okolo 300sk a tie gregy len 70, ale je to omnoho lepšia investicia... |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 883 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: marca 23, 2008, 7:19 pm Predmet: death ahead |
|
|
| greg 5b životnosť u mňa cca 6 hodín ale používam ich len keď ich majú v shope,ináč joker model bolero vydržia max 3 hodiny |
|
| Návrat hore |
|
 |
Qu!r!@5h Usadlík

Založený: 18 Nov 2006 Príspevky: 210 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: marca 23, 2008, 10:05 pm Predmet: |
|
|
| Ked som na zaciatku pouzival Gregy, vydrzali mi tak maximalne 1 tyzden. Odvtedy uz nechcem hrab ani vidiet. Presiel som na Goodwood 5B, obcas 5A a absolutne sa nestazujem. Stoja ma 169 Sk/par a vydrzia mi v priemere 3 mesiace. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 887 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: marca 23, 2008, 10:16 pm Predmet: |
|
|
| Tazko povedat. Niekedy mi palicky vydrzali menej napriek tomu, ze som menej cvicil. Tak dvoje Zelenaky na tyzden. Teraz tak jedny... Vic firth 3 tyzdne. Palicky vyberam podla "hustoty" a zvuku ktory robia na ride. Minule som si kupil Vater super jazz po dvoch minutach som ich zahodil. Vobec ziaden zvuk. Tenky, plochy. Ja Gregy velmi uznavam az na to, ze sa im rychlo dava dole hlavicka. Za tu cenu to nema konkurenciu. Palicky davaju plny zvuk v 90% pripadoch. Ani balbex hickory, kdeze hrab maju plytsi ton. Mam pruser, ze v Cechach nedostat Gregy, asi zacnem objednavat... skusam stale nove a ine palice a uz mi pomaly dochadza trpezlivost. Nic v takom pomere cena vykon ako Greg som zatial nenasiel. |
|
| Návrat hore |
|
 |
satan6662

Založený: 25 Júl 2007 Príspevky: 1
|
Zaslal: marca 24, 2008, 12:12 am Predmet: |
|
|
| ja mám Goodwoody 5A, drzia uz od zaciatku novembra...a stale sa nechystaju niekam odist :)..super pomer kvality a ceny :)..mal som aj tzv.Csibisticks ale k tym sa nevyjadrujem...hral som s nimi este pred tym na vankusoch...jak som dostal bicie po druhom hrani som ju zlomil a jebol po gitaristovi...vtedy som zistil ze nejake vyuzitie predsa len maju :)... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1589 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: marca 24, 2008, 2:20 am Predmet: |
|
|
| GoodWoody 5Acka mam aj ja, tak isto dlho :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1428 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: marca 24, 2008, 12:16 pm Predmet: |
|
|
| ...ja ich mam tiez dlho, ale nehravam s nimi, mam uplne znicene hlavicky a jedna je totalny luk... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 372 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: marca 24, 2008, 2:01 pm Predmet: |
|
|
ja pouzivam goodwood 5A, alebo fusion...sanzim sa vyberat tazsie /cize s vacsou hustotou/ a vydrzia mi celkom fajn...podla toho co a ako hram...ked len cvicim tak jeden par aj 3 tyzdne, ked hram koncert a moc sa odviazem tak ich zlikvidujem za koncert. Predtym som pouzival gregy, ale nevyhovovalo mi, ze su lakovane a pri agresivnejsej hre som ich nicil velmi rychlo /aj ked je pravda ze v tej dobe som hral dost silovo/. Vicfirthy su pre mna moc drahe a ked som nejake mal, dost rychlo odisli hlavicky. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|