| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
vAlve Šialenec

Založený: 15 Júl 2007 Príspevky: 385
|
Zaslal: marca 24, 2008, 7:06 pm Predmet: |
|
|
| od prvych tyzdnov mojej hry mi prischli Balbex PRO 1.Mal som obdobie ked som sa cudoval ako sa daju zlomit palicky,potom prislo obdobie ked sme snimi v zime mohli vykurovat skusobnu.No ked pomaly naberam skusenosti tak aj hlavicky drzia,dokonca sa to ani nelame.Ale tak vzdy menim len palicku do pravej ruky,ta sa najviac nici o ride a hi-hat.Takto priblizne kupujem jeden az dva pary za mesiec. |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 492 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: marca 24, 2008, 9:51 pm Predmet: |
|
|
| ja osobne pouzivam goodwood 5B, a nestazujem si, hlavicky sa sice po nejakom case oderu, a nema to en spravny zvuk, najma pri udere na cinel... momentalne ale skusam hrat so zildjian 5B, kt. maju umelu hlavicku, puzivamich cca 2 mesiace a zatial je to uplna pecka, vrelo odporucam... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Čečy Usadlík

Založený: 07 Aug 2007 Príspevky: 124 Bydlisko: Košeca
|
Zaslal: marca 25, 2008, 4:35 pm Predmet: |
|
|
| ja s goodwoodami nemam moc dobre skusenosti po poslednom tyždni som si pokazil mienku aj o gregoch tak zjtra si pojdem kupiť nejake ine a uvidime kolko vydržia... ked som začinal som si ako prve paličky kupil canady ale vtedy som hral upne inak ako teraz, vyskušam si ich ešte raz kupiť a uvidime čo su to zač |
|
| Návrat hore |
|
 |
larzzzz Usadlík

Založený: 17 Apr 2007 Príspevky: 192 Bydlisko: NZ
|
Zaslal: marca 25, 2008, 4:54 pm Predmet: |
|
|
| Vater Sugar Maple 5A - ale v poslednej dobe sa nejako zacali stiepit krizom tak neviem ci zle skladovanie a GoodWood 5A; Vydrzia rozne |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gr3g0r Usadlík
Založený: 08 Feb 2008 Príspevky: 125 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: marca 26, 2008, 1:38 pm Predmet: |
|
|
| pouzivam good wood 5B za 150sk a zatial drzia (zatial znamena asi 3 tyzdne :))... predtym chalani kupili take za 80sk... vydrzali asi 3 hodiny |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 374 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: marca 29, 2008, 1:49 pm Predmet: |
|
|
| larzzzz napísal: | | Vater Sugar Maple 5A - ale v poslednej dobe sa nejako zacali stiepit krizom tak neviem ci zle skladovanie a GoodWood 5A; Vydrzia rozne | Ja som ich tiez istu dobu pouzival /sugar maple 5A/, ale vydrzali mi menej ako goodwood hickorove, ktore su lacnejsie, takze o dvtedy pouzivam goodwoody. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1636 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: marca 29, 2008, 11:41 pm Predmet: |
|
|
| ja mam teraz nejake palicky z Big Music (hudobnin z BB)..myslim ze su to Gregy..hravam s nimi lebo su lahke a dobre sa s nimi hra, ale nevyzeraju ze mi dlho vydrzia (a to nehram nejak silno) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Karr Usadlík

Založený: 06 Apr 2008 Príspevky: 118 Bydlisko: Trencin
|
Zaslal: apríla 6, 2008, 11:33 pm Predmet: výdrž paličiek |
|
|
Cawte
Aky druh paliciek sa hodi pre hranie tvrdsich stylov ako su punk, rock??
dikes |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
|
Zaslal: apríla 6, 2008, 11:37 pm Predmet: Re: výdrž paličiek |
|
|
| Karr napísal: | Cawte
Aky druh paliciek sa hodi pre hranie tvrdsich stylov ako su punk, rock??
dikes | Taky, z akym sa ti to dobre hra. Ale tensie od 5A by som asi neskusal. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: apríla 7, 2008, 3:24 pm Predmet: |
|
|
| no ked mas dost penazi tak kludne ;) |
|
| Návrat hore |
|
 |
JUROMURO Usadlík

Založený: 28 Jan 2008 Príspevky: 173 Bydlisko: sever
|
Zaslal: apríla 7, 2008, 4:23 pm Predmet: |
|
|
(5A) uprednostnoval som hikor, ale hlavicky pustali ci na balpexoch alebo na goodwoodoch.
Ale kupil som nejake lacne, a naraz , nevem ci som zmenil techniku alebo co sa stalo , ono to drzi - CSIBISTICKS-4A ale velmi podobne 5A, a mam este ,5A hikor PROMARK s nylonovou špicou...tieto sa mi naviac pacia |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
|
Zaslal: apríla 11, 2008, 8:07 pm Predmet: |
|
|
| dobre sprava pre pouzivatelov palic vater a goodwood...dnes som bol v muzikery a za goodwoody 5A som platil 119 SK... a Mario vravel, ze aj vatery isli dole s cenou. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: apríla 11, 2008, 11:48 pm Predmet: |
|
|
| Dzaaro napísal: | | dobre sprava pre pouzivatelov palic vater a goodwood...dnes som bol v muzikery a za goodwoody 5A som platil 119 SK... a Mario vravel, ze aj vatery isli dole s cenou. |
tak to tie goodwoody isli pekne dole, pred ani nie pol rokom stali o 50 viac, preto som si ich kupoval u nas v hudobninach o 20 lacnejsie nez v muzikeri (tazke pocty takto vecer ja viem :D) |
|
| Návrat hore |
|
 |
miso03 Usadlík

Založený: 27 Okt 2007 Príspevky: 132
|
Zaslal: apríla 22, 2008, 4:03 pm Predmet: |
|
|
| drevene palicky pouzivam len ako nahradne ked sa stane ze mi vypadne Ahead-ka. tie pouzivam gregy, za tu cenu sa to myslim celkom da no ked sa mi odstiepi hlavicka tak s nimi nehravam pretoze raz som na to doplatil blanou .. vydrzia teda okolo mesiaca maximalne. tappery na Aheadoch idem teraz prvykrat vymenit po cca 5tich mesiacoch :) raz som si palicky nedoniesol na skusobnu tak som si pozical pomerne nove od ineho bubennika a vydrzali mi cca 20min (znacka NOVA alebo tak nejak) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Force Usadlík

Založený: 16 Apr 2008 Príspevky: 102
|
Zaslal: apríla 22, 2008, 8:00 pm Predmet: |
|
|
ja pouzivam palicky od balbexu - KS fusion hikor.....su velmi dobre, dlho vydrzia - skratka dobre palicky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ricardo447 Usadlík
Založený: 10 Nov 2007 Príspevky: 105 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: Máj 26, 2008, 7:14 pm Predmet: |
|
|
mne osobne sa najmenej osvedcili gregy jazz standart, su stakeho cudneho dreva, ze som ich vlastne ani nelomil ale predral, hlavicky odpadli a vypadajú ako cinske palicky na jedenie.......:-D
isty cas som pouzival aj scarpellini JAZZ tie boli o nieco lepsie ale aj tak som ich kludne predral, moc sa mi nepaci ich prierez, vyzera akoby to boli polepené triesky...........:--D
zatial najviac u mna vydržali Goodwoody, tusim 7a ...viem ze boli JAZZOve, tie sa obijali o rytmicak a ridu zhruba 4 miesiace.......nakoniec sa zlomili ked som na konci jednej pesnicky udrel na rytmicak.....a odlomeny kusok ma skoro trafil do oka ako sa odrazil od blany.....:-D
.
.
.
niekto tu vravel ze ma Zildjiany...kde sa to da kupit aj ja chcem..:-D? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Force Usadlík

Založený: 16 Apr 2008 Príspevky: 102
|
Zaslal: Máj 26, 2008, 8:13 pm Predmet: |
|
|
| ja som prešiel na Pro - Mark signature Simon Phillips a môžem iba odporučiť. Dobrá kvalita - hicor, a štruktúra. A ešte majú k tomu veľmi guľaté špičky, a to ja velmi milujem... |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 896 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: Máj 26, 2008, 8:43 pm Predmet: |
|
|
| Force napísal: | | ja som prešiel na Pro - Mark signature Simon Phillips a môžem iba odporučiť. Dobrá kvalita - hicor, a štruktúra. A ešte majú k tomu veľmi guľaté špičky, a to ja velmi milujem... | ma neser,to kde si zohnal simon phillips sigature,a za koľko??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Usadlík

Založený: 03 Máj 2007 Príspevky: 232 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: Máj 26, 2008, 8:58 pm Predmet: |
|
|
ja som po viacerych znackach skoncil pri vic firthoch 5B...predtym 5A mi vydrzali cca 5 mesiacov a to mali hlavicky cele...zlomila sa palicka
teraz mam 5B a drzia uz 2 mesiac v pohodicke
hram hlavne metal s kapelou a cinelom nedam pokoj ani chvilku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Qu!r!@5h Usadlík

Založený: 18 Nov 2006 Príspevky: 221 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: Máj 26, 2008, 9:05 pm Predmet: |
|
|
| 2 ricardo447: Zildjian palice dostat kupit aj u nas v KE, skus popozerat po nejakych obchodoch. Vcera mi ale teta doniesla z Kanady Travis Barker signature series palice tak uvidime co to bude, riadne hrube bakule to su. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|