| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
J@mie Prieskumník
Založený: 03 Dec 2007 Príspevky: 18
|
Zaslal: marca 24, 2008, 10:52 pm Predmet: Aku blanu by ste poradili?? |
|
|
Hravam prevazne punk tak by som sa chcel spitat ake blany by ste mi odporucili skôr by som chcel taky tlmeni hlboky zvuk ak poznate kapelu blink182 tak presne take . Za rady vopred dik. Samozrejme mam obmedzeny rozpocet tak maksimalne 400sk na kazdu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kakavec Prisťahovalec

Založený: 12 Máj 2007 Príspevky: 78
|
Zaslal: marca 24, 2008, 10:57 pm Predmet: |
|
|
Netreba iba blany ale aj dobre bicie ake mas bicie....... a taky zvuk ako Travis som sa pokusal aj ja ale neuspesne...... |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 652
|
Zaslal: marca 24, 2008, 11:01 pm Predmet: |
|
|
| Kakavec napísal: | Netreba iba blany ale aj dobre bicie ake mas bicie....... a taky zvuk ako Travis som sa pokusal aj ja ale neuspesne...... | v pohoce , kup si Orange conuty drums a mas ))) ,
quote"___ blany asi Pinstripe |
|
| Návrat hore |
|
 |
J@mie Prieskumník
|
Zaslal: marca 24, 2008, 11:18 pm Predmet: |
|
|
No bicie mam Basix ......cize asi nic moc ale chcel by som sa ktomu zvuku aspon priblizit a kde sa daju zohnat Pinstripe ak sa da tak hodte niaki odkaz
A olejove , dvojvrstvove alebo obicajne??A potom ako ich ladit |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: marca 24, 2008, 11:28 pm Predmet: |
|
|
| J@mie napísal: | No bicie mam Basix ......cize asi nic moc ale chcel by som sa ktomu zvuku aspon priblizit a kde sa daju zohnat Pinstripe ak sa da tak hodte niaki odkaz
A olejove , dvojvrstvove alebo obicajne??A potom ako ich ladit | no Pinstrpe su olejove dvojvrstvove od firmy REMO... maju ich napr. tu: www.muziker.sk ...inak bacha na pravopis oci to trha...)) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1248 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: marca 24, 2008, 11:42 pm Predmet: |
|
|
| pinstripe nie su olejove, na to si treba davat pozor, niekde sa to tu uz rozoberalo a jedine olejove su tusim Evans Hydraulic ci take nieco |
|
| Návrat hore |
|
 |
davegr Prisťahovalec
Založený: 31 Mar 2006 Príspevky: 60
|
Zaslal: marca 24, 2008, 11:45 pm Predmet: |
|
|
| MrMetronome napísal: | | no Pinstrpe su olejove dvojvrstvove od firmy REMO... |
Už som to tu písal minulý týždeň v téme Mapex club, že pinstripe NIE SÚ olejové blany! To je len mýtus, ktorý sa roznáša takýmto spôsobom!!!!
Pinstripe su dvojvrstvé, s tlmením (vlákna bavlny za čiernym pruhom zalisovaným medzi jednotlivými vrstvami) a môžu byť číre(priesvitné) alebo lakované(piesok).
a, niekto už mna predbehol |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2684 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: marca 25, 2008, 12:20 am Predmet: |
|
|
je to tak, no na hlboky zvuk aky chceš sa hodia. A ešte jedna rada.
Nechci mať zvuk ako nejaký profi bubeník...musel by si mať aj jeho bicie |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1248 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: marca 25, 2008, 1:03 am Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | je to tak, no na hlboky zvuk aky chceš sa hodia. A ešte jedna rada.
keby len bicie...mat zopar sikovnych koncatin je asi lepsie nez najlepsie bicie na svete ;) |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: marca 25, 2008, 7:53 am Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | | Nightwolf_08 napísal: | je to tak, no na hlboky zvuk aky chceš sa hodia. A ešte jedna rada.
keby len bicie...mat zopar sikovnych koncatin je asi lepsie nez najlepsie bicie na svete ;) | a mat par sikovnych rozsirenych hemisfer mozgu...)) NO OK, OSPRAVEDLNUJEM SA, MYSLEL SOM ZE PINSTRIPE SU OLEJOVKY....ale nieco z nich predsa vyteka , ked sa pretrhnu ! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Šialenec
Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 374 Bydlisko: Lucenec
|
Zaslal: marca 25, 2008, 11:06 am Predmet: |
|
|
| je to chjovina nahod na a to obycajne blany od rema a cvič |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2684 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: marca 25, 2008, 12:06 pm Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | | Nightwolf_08 napísal: | je to tak, no na hlboky zvuk aky chceš sa hodia. A ešte jedna rada.
keby len bicie...mat zopar sikovnych koncatin je asi lepsie nez najlepsie bicie na svete ;) |
To je jasné, ale bavili sme sa o zvuku ako takom... |
|
| Návrat hore |
|
 |
J@mie Prieskumník
|
Zaslal: marca 25, 2008, 1:47 pm Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | je to tak, no na hlboky zvuk aky chceš sa hodia. A ešte jedna rada.
Tak to mi je úplne jasne ale chcem sa tomu zvuku aspoň priblížiť. A aj tak tie moje blany už chcú vymeniť lebo majú zopár dier a ešte k tomu plechový zvuk tak by som už chcel niečo lepšie.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
J@mie Prieskumník
|
Zaslal: marca 25, 2008, 1:58 pm Predmet: |
|
|
A ešte by som sa chcel spýtať na rezonančné blany aké by ste volili.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mayo Prieskumník
Založený: 28 Feb 2008 Príspevky: 8
|
|
| Návrat hore |
|
 |
mayo Prieskumník
Založený: 28 Feb 2008 Príspevky: 8
|
Zaslal: marca 25, 2008, 5:10 pm Predmet: |
|
|
| Mne sa najviac pozdávaju: prechody Remo Emperor, kopák Evans Emad, snare Remo ambassador coated, alebo Evans G1 coated |
|
| Návrat hore |
|
 |
J@mie Prieskumník
|
Zaslal: marca 25, 2008, 6:55 pm Predmet: |
|
|
| mayo napísal: | | Mne sa najviac pozdávaju: prechody Remo Emperor, kopák Evans Emad, snare Remo ambassador coated, alebo Evans G1 coated |
No ja potrebujem iba prechody lebo na snare mam novu Evans ciže pack asi nie |
|
| Návrat hore |
|
 |
Infear Prisťahovalec

Založený: 07 Apr 2008 Príspevky: 80
|
Zaslal: apríla 8, 2008, 12:13 am Predmet: |
|
|
| Basix su celkom v pohode bicie takže sa nemáš za čo hanbiť. Za tie prachy by si sa sa mohol ľudom ktorý si kúpili Yamahy za 25-30000,- škeriť do xichtu. Profi vyhotovenie, šupa hardware akurát ten snare ale to sadá poriešiť. čo sa týka tých blán. Ak chceš mať dobrý zvuk tak blany su jedna vec a ladenie druhá. Ja by som ti REMO vrele odporučil. Konkrétne te "Pinsrajpy". PINSTRIPE SÚ DVOJVRSTVOVÉ O L E J O V É BLANY OD REMA s tlmením. Su to tie jemné vlákna bavlny za čiernym pruhom. Ak tu niekto tvrdí niečo iné tak by si mal niečo o removkách naštudovať. Už som ich hladkal po nie jednej sade a zopár som ich trhol za tie roky no ak to nebol nejaký olej čo sa mi dostalo na ruky tak to bolurčite asi zvyšok Lubrigantu...To že su lakované to je pravda ale KTO MI UKÁŽE PIESKOVÉ PINSTRIPE Tak mu pošlem 1000,-! Pin stripe su iba v dvoch druhoch. Priesvitné a EBONY to jest tie lakované - čierne. Ja mám tie čierne a poviem ti...JE TO J**A!!! JEDINE REMO! |
|
| Návrat hore |
|
 |
BJač Prisťahovalec

Založený: 07 Dec 2006 Príspevky: 93 Bydlisko: Banská Bystrica
|
Zaslal: apríla 8, 2008, 12:57 am Predmet: |
|
|
| remo pinstripe su urcite olejovky,nedavno som ich nahodil a uz pry prvych dotykoch si clovek vsimne jemne duhovanie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 879 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: apríla 8, 2008, 9:09 am Predmet: |
|
|
| Tak z toho ci su, alebo nie su olejovky som uz pekne zmateny. Len som chcel napisat, ze coated pinstripe existuju, nemusis mi ani dat 1000 Sk, staci si pozriet stranku remo a pripadne moju osobnu galeriu kde mam na fotkach nahodene coated pinstripe. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|