| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
drumstar Admin

Založený: 25 Mar 2006 Príspevky: 673 Bydlisko: Trencin
|
Zaslal: apríla 2, 2006, 12:52 pm Predmet: drumstar - admin |
|
|
takze tu sa moze predstavit kazdy clen fora ...
nieco o mne: volam sa Lukas, mam 18 ROCKov :twisted: som z Trencina, na bicie hram presne 4 roky, vybavenie najdete v sekcii drumset clenov, pocuvam vsetko mozne od jazzu az po metal - najviac vsak rock a veci podobne... :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
MMhardKy Prisťahovalec

Založený: 02 Apr 2006 Príspevky: 97 Bydlisko: BA
|
Zaslal: apríla 7, 2006, 1:21 pm Predmet: |
|
|
| A ved napis nieco viac. Oblubene kapely, kapelky v ktorych hras alebo si hral atd. Nech sa tu nejak vácej spozname! |
|
| Návrat hore |
|
 |
drumstar Admin

Založený: 25 Mar 2006 Príspevky: 673 Bydlisko: Trencin
|
Zaslal: apríla 30, 2006, 2:15 pm Predmet: |
|
|
no tak to trochu spresnim:
oblubene kapely - Aerosmith, Bon Jovi, Dream Theater (moja silna trojka) no a potom AC/DC, Coldplay, Creed, Guns n Roses, Money Factor, Mr.Big, Nickelback, Nightwish, Remy Zero, Roxette, The Cranberries, U2...je toho velaaaaaa
kapely kde som hral :
HOGS - moja uplne prva kapela (nazov je zlozeny z nazvov skol odkial boli jednotlivi clenovia - Hotelova, Obchodna, Gymnazium, Stavebna :lol: mimochodom v angl. preklade je to nieco ako "kŕmne bravy" :lol: :lol: :lol: ) hrali sme Elan-ovky, Team-ovky a pod. cast bola aj vlastna tvorba s prvkami ludovej hudby (spevak bol zaroven aj fujarista :D ) - prvy koncert (zaroven aj jediny) bol asi po 2 mesiacoch skusania takze to tak aj vyzeralo :lol: ,
Stil Holin - moja druha kapelka v rovnakej zostave ako prva kapela akurat bez spevaka - tvorba sa viac naklonila na vlastnu tvorbu (rock) - nejake foto z vystupenia :arrow: http://fotky.azet.sk/jsAlbum.phtml?i9=f990bead2610&al=317423 s touto skupinou sme odohrali zopar vacsich podujati v TN (Skautska basta, GympelRock) plus nejake mensie koncertiky,
Four Roses - moja tretia (sucasna) kapela - ako si uz niektory alkaci spravne domysleli, nazov pochadza z americkeho bourbonu FR (nie ze by sme boli nan nejako zatazeny, vlastne sme ho ani nepili :D ) - viac info skupiny clenov - Four Roses
no a nemozem zabudnut na Z-Band (na ktory som ozaj hrdy :oops: ) ale to je nadlho... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra Môžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|