Obsah fóra bubenici.com

Cviky na dvojsystem
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bubnovanie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
miso03
Usadlík

Založený: 27 Okt 2007

PríspevokZaslal: marca 26, 2008, 10:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

zdravim, chcel by som sa spytat ci mate strunu na lavej aj pravej slapke nastavenu rovnako alebo mate (pravaci) na lavej nohe nastavene na makksie ? lavu nohu mam ovela slabsiu a ked to mam nastavene identicky tak kop lavou nohou nie je az tak vyrazny, no ked si to nastavim na makksie tak pri striedavych uderoch sa mi stava ze sa mi pocase nohy spoja a hraju to iste, neviem teda ci je to nastavenim slapky alebo mojim nedostatocnym cvicenim, dvojslapku mam len prvy tyzden fi_lone_ranger.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Dzaaro
Šialenec

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: marca 27, 2008, 3:28 am    Predmet: Odpovedať s citátom

miso03 napísal:
zdravim, chcel by som sa spytat ci mate strunu na lavej aj pravej slapke nastavenu rovnako alebo mate (pravaci) na lavej nohe nastavene na makksie ? lavu nohu mam ovela slabsiu a ked to mam nastavene identicky tak kop lavou nohou nie je az tak vyrazny, no ked si to nastavim na makksie tak pri striedavych uderoch sa mi stava ze sa mi pocase nohy spoja a hraju to iste, neviem teda ci je to nastavenim slapky alebo mojim nedostatocnym cvicenim, dvojslapku mam len prvy tyzden fi_lone_ranger.gif
To je normalne, ze po tyzdni ti to este nejde... Ja mam struny rovnako. Na posilnenie lavej nohy je fajn cvicit rytmy, v ktorych hras kopak bez dvojslapky pravou nohou, ale kopak hraj lavou nohou.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
pady
Prieskumník

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: júla 29, 2008, 12:48 pm    Predmet: video Odpovedať s citátom

kukni napr: http://www.youtube.com/watch?v=KLn44QffuEY&feature=related

je tam kvantum videi ako nato icon_biggrin.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Bubonix
Prisťahovalec

Založený: 06 Apr 2006

PríspevokZaslal: augusta 4, 2008, 12:17 am    Predmet: Odpovedať s citátom

No stym nech im to neje** z tym heel toe :D

kurna musim si zohnat slapajznu z dlhymi slapatkami, myslim ze je cas vymenit staru dobru kobru ,heh nahodou nepozna dakto bohatu slecnu co chce zasponzorovat alebo tak ze ?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bubnovanie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 3 z 3

Prejdi na: