Obsah fóra bubenici.com

nieco nase...

Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Vlastná produkcia
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
mmimoman
Šialenec

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: marca 27, 2008, 11:25 pm    Predmet: nieco nase... Odpovedať s citátom

No tak (konecne) sa uz trocha odprezentujem aj ja...cez Velku noc sme s kapelou nahravali, mame 3 instrumentalky a 3 pesnicky so spevom...je to vlastne nase demo, nahravali sme to v domacich podmienkach, ozvuceny som bol 6 spevackymi mikrofonmi...kvalita mozno nie je ktovie co a su v tom aj nejake chyby ale vsetko sme to nahrali v podstate na 1. krat a vsetky tri instrumentalky su jam, dohodnuta bola vzdy len tema a zaciatok, ostatne je tak ako to prislo :D ...uz teraz by som niektore veci zahral inak(lepsie :) ) a viem ze mam tam nepresnosti a tak...no ale nie som zvyknuty na studio..aspon to ma ciastocne ospravedlnuje :DDD

zatial tu mam len jednu pesnicku http://uk.youtube.com/watch?v=O3ez12PS6Ag ... je tam slideshow fotiek z nahravania, kedze je to youtube tak zvuk stratil na kvalite (hlavne basy)...ak by to niekoho velmi zaujimalo, mozem sem dat aj povodnu mp3 ;)))

ostatne pesnicky dam coskoro

a kludne piste kritiku ;) ked mi to moze pomoct, budem rad
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
mischo4077
Šialenec

Založený: 15 Dec 2006

PríspevokZaslal: marca 27, 2008, 11:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

pekneee, :) uz sa tesim na zvysne skladby, :) ...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: marca 28, 2008, 12:42 am    Predmet: rocky 5 Odpovedať s citátom

no ešte to nieje úplne ono ale vyzerá to nádejne,len tak ďalej...
Návrat hore
vAlve
Šialenec

Založený: 15 Júl 2007

PríspevokZaslal: marca 29, 2008, 7:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

pozeral som sa na Let´s play podla mna je to pekna muzika aj ked vobec nie moj vkus ale aj cele video bol super napad.
Návrat hore
Dzaaro
Šialenec

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: marca 30, 2008, 1:47 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Skoda ze, gitara nie je moc pocut a basak nehra trosku grooveovejsie. Inac sa mi to paci. Ten Panter je mnamozny.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
mmimoman
Šialenec

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: apríla 2, 2008, 7:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

diky moc vsetci...animal mohol by si pls konkretizovat?

zatial tu mam dalsiu pesnicku...tiez slideshow a fotky teraz este viac sedia k hudbe :D ale to je uz posledna takato ostatne budu len audio..nejak sa to pretiahlo ale dufam ze coskoro sa mi ich podari niekde uploadnut...
tato je uz aj so spevom...a kedze sme vsetci krestania tak taka je aj pesnicka ...a este chcem podotknut ze naschval som tam nehral neviem co lebo v tomto pripade je hudba fakt len podmaz...

dzaaro viem ze gitara je ticho ale to je tym ze ked sme nahravali mali sme k dispozicii nic moc repraky a znelo to uplne inak...a basak...aj moje predstavy o jeho hrani su ine ako hra ale dufam ze casom... :D

http://www.youtube.com/watch?v=230chUkC2vU
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: apríla 2, 2008, 7:58 pm    Predmet: tower Odpovedať s citátom

zvuková stránka ma nezaujíma,evidentne ste nemali nato podmienky urobiť dobru nahrávku,a čo sa týka že to ešte nieje ono,celé tie bicie sú tak evidentne neisté nepočut tam tu jasnú istotu v hre to sa týka všetkých v kapele,ale je to na dobrej ceste... alah akbar
Návrat hore
atiles
Usadlík

Založený: 01 Okt 2006

PríspevokZaslal: apríla 26, 2008, 11:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

jediná istota je tam náš boh. ale let´s play je fajné funky, škoda že tam neni spev. s rimshotom sú pri nahrávaní vždy problémy ak neznie rovnako /farba zvuku/ každý úder.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Vlastná produkcia Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na: