| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
mmimoman Šialenec

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 275 Bydlisko: Hurbanovo
|
Zaslal: marca 27, 2008, 11:25 pm Predmet: nieco nase... |
|
|
No tak (konecne) sa uz trocha odprezentujem aj ja...cez Velku noc sme s kapelou nahravali, mame 3 instrumentalky a 3 pesnicky so spevom...je to vlastne nase demo, nahravali sme to v domacich podmienkach, ozvuceny som bol 6 spevackymi mikrofonmi...kvalita mozno nie je ktovie co a su v tom aj nejake chyby ale vsetko sme to nahrali v podstate na 1. krat a vsetky tri instrumentalky su jam, dohodnuta bola vzdy len tema a zaciatok, ostatne je tak ako to prislo :D ...uz teraz by som niektore veci zahral inak(lepsie :) ) a viem ze mam tam nepresnosti a tak...no ale nie som zvyknuty na studio..aspon to ma ciastocne ospravedlnuje :DDD
zatial tu mam len jednu pesnicku http://uk.youtube.com/watch?v=O3ez12PS6Ag ... je tam slideshow fotiek z nahravania, kedze je to youtube tak zvuk stratil na kvalite (hlavne basy)...ak by to niekoho velmi zaujimalo, mozem sem dat aj povodnu mp3 ;)))
ostatne pesnicky dam coskoro
a kludne piste kritiku ;) ked mi to moze pomoct, budem rad |
|
| Návrat hore |
|
 |
mischo4077 Šialenec

Založený: 15 Dec 2006 Príspevky: 439 Bydlisko: Michalovce vs. Kosice
|
Zaslal: marca 27, 2008, 11:30 pm Predmet: |
|
|
| pekneee, :) uz sa tesim na zvysne skladby, :) ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 819 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: marca 28, 2008, 12:42 am Predmet: rocky 5 |
|
|
| no ešte to nieje úplne ono ale vyzerá to nádejne,len tak ďalej... |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

Založený: 15 Júl 2007 Príspevky: 385
|
Zaslal: marca 29, 2008, 7:57 pm Predmet: |
|
|
| pozeral som sa na Let´s play podla mna je to pekna muzika aj ked vobec nie moj vkus ale aj cele video bol super napad. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 351 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: marca 30, 2008, 1:47 am Predmet: |
|
|
| Skoda ze, gitara nie je moc pocut a basak nehra trosku grooveovejsie. Inac sa mi to paci. Ten Panter je mnamozny. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mmimoman Šialenec

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 275 Bydlisko: Hurbanovo
|
Zaslal: apríla 2, 2008, 7:37 pm Predmet: |
|
|
diky moc vsetci...animal mohol by si pls konkretizovat?
zatial tu mam dalsiu pesnicku...tiez slideshow a fotky teraz este viac sedia k hudbe :D ale to je uz posledna takato ostatne budu len audio..nejak sa to pretiahlo ale dufam ze coskoro sa mi ich podari niekde uploadnut...
tato je uz aj so spevom...a kedze sme vsetci krestania tak taka je aj pesnicka ...a este chcem podotknut ze naschval som tam nehral neviem co lebo v tomto pripade je hudba fakt len podmaz...
dzaaro viem ze gitara je ticho ale to je tym ze ked sme nahravali mali sme k dispozicii nic moc repraky a znelo to uplne inak...a basak...aj moje predstavy o jeho hrani su ine ako hra ale dufam ze casom... :D
http://www.youtube.com/watch?v=230chUkC2vU |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 819 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: apríla 2, 2008, 7:58 pm Predmet: tower |
|
|
| zvuková stránka ma nezaujíma,evidentne ste nemali nato podmienky urobiť dobru nahrávku,a čo sa týka že to ešte nieje ono,celé tie bicie sú tak evidentne neisté nepočut tam tu jasnú istotu v hre to sa týka všetkých v kapele,ale je to na dobrej ceste... alah akbar |
|
| Návrat hore |
|
 |
atiles Usadlík

Založený: 01 Okt 2006 Príspevky: 139 Bydlisko: žilina
|
Zaslal: apríla 26, 2008, 11:59 pm Predmet: |
|
|
| jediná istota je tam náš boh. ale let´s play je fajné funky, škoda že tam neni spev. s rimshotom sú pri nahrávaní vždy problémy ak neznie rovnako /farba zvuku/ každý úder. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|