Obsah fóra bubenici.com
Rytmy

Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> členovia - adminovi
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Humenčan
Prieskumník

Založený: 16 Mar 2008

PríspevokZaslal: apríla 1, 2008, 10:37 am    Predmet: Rytmy Odpovedať s citátom

Dnes mi napadol jeden navrh ktory by fakt nebol na škodu ...... keby sa vytvorila nejaka sekcia kde by boli rozne rytmy pomenovane ...... a k nemu nejake video toho rytmu na download alebo si pozrieť to video hneď na tomto fore ......... mne by sa to osobne zišlo ako naučiť sa nejake rytmy posťahovať a tak ....... pretože som začiatočnik a myslim si že pre druhych by to tiež nebolo na škodu ..... pretože tie noty nakresy a neviem co na tie rytmy mam v tom zmetok ... neviem co je co a lepsie sa mi uci tak ked si pozriem nejake video a hned podla toho zahrajem
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
EF
Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: apríla 1, 2008, 12:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

www.drummerworld.com Tam máš rytmov s videami mraky... icon_wink.gif Ak by sa tu mal na každý existujúci groove vytvoriť folder s videom, asi by sa zrútil server. Tých kombinácií je miliarda... Ak sa chceš učiť "podľa ucha a oka", lepšia adresa ako tá hore nieje.. Veľa zdaru!
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
davegr
Prisťahovalec

Založený: 31 Mar 2006

PríspevokZaslal: apríla 1, 2008, 1:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Aj tu je toho vcelku dosť.
http://www.vicfirth.com/education/index.html
A ako povedal EF, o každom grúve je nezmysel písať, tých variácií je nekonečne vela. Ale napr. si tam pozri http://www.vicfirth.com/education/drumset/GrooveEssentials.html , tam su vcelku pekne popisane rozny typi doprovodov aslúži to ako pekný odrazový mostík. Raz začas sa tam niektore prestriedajú. Mne sa podarilo odtial si stiahnuť už asi polovicu celeho DVD.
Návrat hore
Humenčan
Prieskumník

Založený: 16 Mar 2008

PríspevokZaslal: apríla 1, 2008, 2:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

EF napísal:
www.drummerworld.com Tam máš rytmov s videami mraky... icon_wink.gif Ak by sa tu mal na každý existujúci groove vytvoriť folder s videom, asi by sa zrútil server. Tých kombinácií je miliarda... Ak sa chceš učiť "podľa ucha a oka", lepšia adresa ako tá hore nieje.. Veľa zdaru!

jaaaj dikes dikes dobre videjka .... počuj nevieš ako by som to stiahol do pc ??? .... .lebo na stranke to nacitava strasne dlho jedno video ... radsej si to postahujem do pc a tak pozeram .... nevieš ako ??? PLSSS zisti mi .... alebo najdi nejaku stranku na download videiii Rytmov plsss
Návrat hore
mysho
Admin

Založený: 03 Máj 2006

PríspevokZaslal: apríla 1, 2008, 4:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Pod videom máš takú vetičku:

kód:
OR DOWNLOAD THIS VIDEO TO YOUR HARDDRIVE

Stačí na to kliknúť a začne ti to stahovať ;) (na prehrávanie treba mať apple prehrávač, myslím :) )
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> členovia - adminovi Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na: