| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Humenčan Prieskumník
Založený: 16 Mar 2008 Príspevky: 10
|
Zaslal: apríla 1, 2008, 10:37 am Predmet: Rytmy |
|
|
| Dnes mi napadol jeden navrh ktory by fakt nebol na škodu ...... keby sa vytvorila nejaka sekcia kde by boli rozne rytmy pomenovane ...... a k nemu nejake video toho rytmu na download alebo si pozrieť to video hneď na tomto fore ......... mne by sa to osobne zišlo ako naučiť sa nejake rytmy posťahovať a tak ....... pretože som začiatočnik a myslim si že pre druhych by to tiež nebolo na škodu ..... pretože tie noty nakresy a neviem co na tie rytmy mam v tom zmetok ... neviem co je co a lepsie sa mi uci tak ked si pozriem nejake video a hned podla toho zahrajem |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 458
|
Zaslal: apríla 1, 2008, 12:44 pm Predmet: |
|
|
www.drummerworld.com Tam máš rytmov s videami mraky... Ak by sa tu mal na každý existujúci groove vytvoriť folder s videom, asi by sa zrútil server. Tých kombinácií je miliarda... Ak sa chceš učiť "podľa ucha a oka", lepšia adresa ako tá hore nieje.. Veľa zdaru! |
|
| Návrat hore |
|
 |
davegr Prisťahovalec
Založený: 31 Mar 2006 Príspevky: 59
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Humenčan Prieskumník
Založený: 16 Mar 2008 Príspevky: 10
|
Zaslal: apríla 1, 2008, 2:53 pm Predmet: |
|
|
| EF napísal: | www.drummerworld.com Tam máš rytmov s videami mraky... Ak by sa tu mal na každý existujúci groove vytvoriť folder s videom, asi by sa zrútil server. Tých kombinácií je miliarda... Ak sa chceš učiť "podľa ucha a oka", lepšia adresa ako tá hore nieje.. Veľa zdaru! |
jaaaj dikes dikes dobre videjka .... počuj nevieš ako by som to stiahol do pc ??? .... .lebo na stranke to nacitava strasne dlho jedno video ... radsej si to postahujem do pc a tak pozeram .... nevieš ako ??? PLSSS zisti mi .... alebo najdi nejaku stranku na download videiii Rytmov plsss |
|
| Návrat hore |
|
 |
mysho Admin
Založený: 03 Máj 2006 Príspevky: 397 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: apríla 1, 2008, 4:00 pm Predmet: |
|
|
Pod videom máš takú vetičku:
| kód: | | OR DOWNLOAD THIS VIDEO TO YOUR HARDDRIVE |
Stačí na to kliknúť a začne ti to stahovať ;) (na prehrávanie treba mať apple prehrávač, myslím :) ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|