| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 767 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: marca 21, 2008, 2:32 pm Predmet: 007 |
|
|
| na mapex hrá aj klaudius krišpín,pražský vyber naposledy som ho mal možnosť vidieť búchať na mepexoch vo Zvolene,bolo to skvele a dokonca bol ochotní celu sadu ukázať záujemcom,už dávnejšie som pokukoval po saturnoch ale rozhodol som sa pre niečo iné,will calhoun najnovšie presedlal k tejto značke,seria orion high end a black panther už legendárne snare bubny od mapex,záverom martyn tvoj posledný príspevok velice ok |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Usadlík

Založený: 12 Mar 2008 Príspevky: 238 Bydlisko: Trstená
|
Zaslal: marca 21, 2008, 3:22 pm Predmet: |
|
|
| A vite este nieco zaujimave o tejto znacke(dajake pozitivne abo negativne,aby som vedel na co si mam davat bacha),ak hej tak sem s tym |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1418 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: marca 22, 2008, 5:15 pm Predmet: |
|
|
...napad mrMetronoma zmazat vsetky OT a hadky som uznal ako relevantny (narozdiel od vacsiny prispevkov, ktore ho predchadzali) a forum som premazal...
...verim, ze budete nadalej pokojne pokracovat v diskusii tykajucej sa bubnov mapex... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Usadlík

|
Zaslal: marca 23, 2008, 12:25 pm Predmet: |
|
|
| Este som sa chcel spytat,ze tie moje Mapex Q5244 mam na nych klasicke blany(REMO co boli pri tom)a zneju dak dost hlasno a ne ani tak ako by som chcel(tak basovejsie).Co mam spravit?Mam zmenit blany?Ak ano tak ake a kolko stoja? |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 656
|
Zaslal: marca 23, 2008, 12:39 pm Predmet: |
|
|
| Martyn napísal: | | Este som sa chcel spytat,ze tie moje Mapex Q5244 mam na nych klasicke blany(REMO co boli pri tom)a zneju dak dost hlasno a ne ani tak ako by som chcel(tak basovejsie).Co mam spravit?Mam zmenit blany?Ak ano tak ake a kolko stoja? | kup si Remo Pisntripe ty majster , stoja okolo 600 sk za kus... , podla toho ako kde a podla priemerov / to su uz len male odchylky.../ a ak chces este kratsi dozvuk, kup si Pinstripe coated... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Usadlík

|
Zaslal: marca 23, 2008, 3:55 pm Predmet: |
|
|
| take daco sa kupuje aj na kopak a rytmicak,ci len na prechody? |
|
| Návrat hore |
|
 |
mmimoman Šialenec

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 276 Bydlisko: Hurbanovo
|
Zaslal: marca 23, 2008, 5:35 pm Predmet: |
|
|
najprv si pozistuj nieco o blanach nepytaj sa na kazdu blbost  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1204 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: marca 23, 2008, 7:43 pm Predmet: |
|
|
| mmimoman napísal: | najprv si pozistuj nieco o blanach nepytaj sa na kazdu blbost  |
ja mam pocit ze on sa to tu snazi zistit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Usadlík

|
Zaslal: marca 23, 2008, 8:25 pm Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | | mmimoman napísal: | najprv si pozistuj nieco o blanach nepytaj sa na kazdu blbost  |
Presne ako vravi Foo Fighter,tak ako to s tam je bo mne jeden ujko co hra uz 7 rokov vravel,ze na kopak a rytmicak netreba bo je to zbitocne,lebo sa nijako nezmeni zvuk |
|
| Návrat hore |
|
 |
mmimoman Šialenec

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 276 Bydlisko: Hurbanovo
|
Zaslal: marca 23, 2008, 11:28 pm Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | | mmimoman napísal: | najprv si pozistuj nieco o blanach nepytaj sa na kazdu blbost  |
ja mam pocit ze na nete sa toho povaluje hromada staci ist len na stranky vyrobcov |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Usadlík

|
Zaslal: marca 24, 2008, 7:27 pm Predmet: |
|
|
len vies vyrobca si to svoje vychvali do nebies a je to uplny shit,keby som sa mal na to spoliehat,tak mam stastie ze sa uz nerobia amaty  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Šialenec
Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 357 Bydlisko: Lucenec
|
Zaslal: marca 24, 2008, 10:08 pm Predmet: |
|
|
| Martyn napísal: | | Foo Fighter napísal: | | mmimoman napísal: | najprv si pozistuj nieco o blanach nepytaj sa na kazdu blbost  |
Presne ako vravi Foo Fighter,tak ako to s tam je bo mne jeden ujko co hra uz 7 rokov vravel,ze na kopak a rytmicak netreba bo je to zbitocne,lebo sa nijako nezmeni zvuk | na kopak???to kde videl? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Usadlík

|
Zaslal: marca 25, 2008, 11:47 am Predmet: |
|
|
| Malcolm napísal: | | Martyn napísal: | | Foo Fighter napísal: | | mmimoman napísal: | najprv si pozistuj nieco o blanach nepytaj sa na kazdu blbost  |
Presne ako vravi Foo Fighter,tak ako to s tam je bo mne jeden ujko co hra uz 7 rokov vravel,ze na kopak a rytmicak netreba bo je to zbitocne,lebo sa nijako nezmeni zvuk | na kopak???to kde videl? |
Tak ako tiez zalezi na kvalite blany, ale,ze na kopak sa do nedava bo sa nejako rapydne zvuk nezmeni a je to tak a ani sa to neoplati bo na kopaku mam blanu dobru a som s nim spokojny. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Usadlík

|
Zaslal: apríla 2, 2008, 5:58 pm Predmet: |
|
|
| Ktora z tychto sad je najlepsia Mapex Q5244(15000SK) alebo Sonory 507(13000SK) alebo Yamahy Gig makery(14000Sk).Vsetky su pribliznerovnakej cenovej kategorie,nedopisujte nejake ine iba ak su priblizne v rovnakej cenovej kategorii. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1204 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: apríla 2, 2008, 11:35 pm Predmet: |
|
|
| ja by som bral tie Sonory |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1418 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: apríla 3, 2008, 8:38 am Predmet: |
|
|
...oboje su rovnake drevo, aj sonor aj mapex, je to z jednej fabriky v cine...
...rozdielne su tam niektore technicke riesenia, ja som spokojny s mapexom, s tymi sonormi ale skusenost nemam... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Usadlík

|
Zaslal: apríla 3, 2008, 4:42 pm Predmet: |
|
|
| Tez si myslim,ze su skoro rovnake,ale tie Sonory su znamejsie,ale to je podla mna pri Mapexoch len otazka casu,kedze su tu kratko. |
|
| Návrat hore |
|
 |
JoeY Usadlík
Založený: 17 Júl 2007 Príspevky: 234 Bydlisko: Nitra...
|
Zaslal: Máj 29, 2008, 10:53 pm Predmet: |
|
|
| Ja mám ProM, prelivová farba Tobacco fade a som s nimi spokojný... mám tam zatiaľ prepravné blany, ale bubny znejú veľmi slušne. Chcem onedlho kupovať Remo Emperor na prechody a na kopák asi PowerStroke 3... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Siavko Prieskumník
Založený: 17 Jún 2008 Príspevky: 6 Bydlisko: presov
|
Zaslal: júna 17, 2008, 8:16 pm Predmet: |
|
|
ahojte som zacinajuci bubenik a chcem si kupit nove bicie a chcem sa spitat ci tato znacka je dobraa Mapex V5044T-DS Popis: bicie, akustické: 5 Piece Drum Set , VB20x14,TT10x8,12x10,FT14x14,S14x5,5 farba DS (Diamond Silver)
a stoja 12 000 piste co si o tom mislite pls dakujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 829
|
Zaslal: júna 17, 2008, 9:29 pm Predmet: |
|
|
| ..mYslím si, že sú to pre začiatok slušné bubny... |