Obsah fóra bubenici.com

Y A M A H A club
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Martyn
Šialenec

Založený: 12 Mar 2008

PríspevokZaslal: marca 19, 2008, 2:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

hh to viem,ale neco blizsie,ze ci maju dobry zvuk,ake su a ze ci su lepsie ako Sonor 507?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: marca 30, 2008, 9:44 pm    Predmet: new Odpovedať s citátom

žeby nová séria yahaha PHX phoenix?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Martyn
Šialenec

PríspevokZaslal: apríla 1, 2008, 5:52 pm    Predmet: Re: new Odpovedať s citátom

animal666palermo napísal:
žeby nová séria yahaha PHX phoenix?

A kde tu seriu najdem alebo zozeniem cenu?S cim sa da porovnat?
Návrat hore
viki
Prieskumník

Založený: 03 Apr 2008

PríspevokZaslal: apríla 3, 2008, 11:05 am    Predmet: yamaha/sonor Odpovedať s citátom

co pre zaciatocnika lepsie ? sonor 507 alebo Yamaha GM2F5-BL ?
Návrat hore
satano
Usadlík

Založený: 13 Mar 2008

PríspevokZaslal: apríla 3, 2008, 1:26 pm    Predmet: Re: yamaha/sonor Odpovedať s citátom

viki napísal:

klasicka otazka icon_cheesygrin.gif ...podla mojich skusenosti ti ja odporucam ist do tych Sonorof (20,10,12,14,14x5,5 plech)...som bol prekvapeny zvukom a to tam boli blany ake len pomyslis...cize s novymi blanami to moze byt pekne pouzitelny nastroj aj do buducna...Jamahy by som nizsie ako Stage Custom asi nebral...a ked nizsie jamahy, tak skus sa popozerat po starsich YD series (nie DP)...tie som mal...a tie este hrali icon_biggrin.gif ...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: apríla 3, 2008, 3:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

...hrali hrali, sak aj DP co ma Filip tuto nehraju zle, ale tie YD...inak uz by si sa mohol aj do mapex clubu zahlasit, nech aj ostatni poslintaju nad tym boston peftrom icon_lol.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Martyn
Šialenec

PríspevokZaslal: apríla 3, 2008, 4:45 pm    Predmet: Re: yamaha/sonor Odpovedať s citátom

viki napísal:

Podla mna Mapex Q5244(perfektne pre zaciatocnika a aj pokrocileho a ked vymenis blany tak proste supera cena je asi taka ista priblizne.
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: apríla 3, 2008, 5:25 pm    Predmet: Re: yamaha/sonor Odpovedať s citátom

viki napísal:

sonor 507
Návrat hore
MrMetronome
Psychopat

Založený: 01 Sep 2007

PríspevokZaslal: apríla 3, 2008, 6:55 pm    Predmet: Re: yamaha/sonor Odpovedať s citátom

Foo Fighter napísal:
viki napísal:

sonor 507

Yamaha GM2F5-BL ))) ___podla mna na zaciatok potrebujes skor dobre zelezo, ako hocico ine... ,Zapas zeleza YAMAHAvs. SONOR .....neni sanca...
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: apríla 3, 2008, 10:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

zelezo na zaciatok staci...bubny ostanu, zelezo casom vymenis
Návrat hore
MrMetronome
Psychopat

PríspevokZaslal: apríla 4, 2008, 12:14 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Foo Fighter napísal:
zelezo na zaciatok staci...bubny ostanu, zelezo casom vymenis
:::a co budes mat neskor z tych bubnov ? v tych bubnoch v Low end seriach renomovanych znaciek nieje velky rozdiel... Takto kupis yamahy za cojaviem 15 000 a nemusis menit hardver potom rovno kupis Tour Customy, alebo all birch Stage Customy alebo Pearl Session... , no proste pokrocile bicie..., pricom Sonor za 15 000 este budes musiet prikupit nejaky lepsi hardver za dalsich 5000 )) __ Ja Verim ze sa ti tvoje Sonory Pacia FF a ze si sa asi prave rozhodol , ze neexistuju ziadne ine dobre bubny ako sonor , ale to ta prejde...)) ja tiez neplanujem ako dalsie korpusy yamaha... poškuľujem po Collectorsoch...necham si svoje zlate zelezo a tak dalej... ale yamahy su super... ,aj Sonory su super... ,ja nemam na ne moc stastia... a osobne niesom z nich uneseny... ani s Delite-ov.ale EFove SQ2 by som otukal... , keby sa prave nepozeral...)) zaujima ma ako to hra...
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: apríla 4, 2008, 12:54 am    Predmet: Odpovedať s citátom

tak ja takisto nemam nic proti ostatnym znackam :) ani proti inemu HW..viem ze mas viac skusenosti ale myslim ze do skusobne je jedno aky mas HW (nepredpokladam ze sa typek chysta koncertovat)..inac ja nemam 507, ale 1007, ale o to tu teraz nejde...chcel som si kupit Pearl Session, ale chlapik si to na poslednu chvilu rozmyslel, inac by som bral tie..tym len chcem dokazat ze Sonor pre mna nie je jedina spravna volba
a s HW Yamaha mam len dobre skusenosti ;) moj uplne prvy kontakt s bicimi bol s Yamahami YD a HW bol tiez yamaha..taky HW stojan co tam je sa mi napriklad paci viac nez moj a slapku tiez by som mozno bral radsej tu Yamahacku
Návrat hore
dusan
Moderátor

Založený: 27 Dec 2006

PríspevokZaslal: apríla 4, 2008, 10:09 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Ja zas poviem... co tam po zeleze. Hra za Teba zelezo? Ano, 507 maju slaby hardware, ale spominam si na to ako som v Ba na konzerve cvicieval na Yamaha rydeen a to boli prosimpekne katastroficke bubny. Kopak bol dobry, rytmicak sa dal prehryznut, ale bol to koniec. Dobry stojan na cinel, slapka strasne tuha a stojan na hi hat... skoda slov. Mali sme tam sound edge paiste 2002 hi hat 15", ktoru ledva zdvihol a to bol normalny pruser. Hral som koncerty aj na Rydenoch aj na force 507 ( s prevozkami! ) a ta laditelnost a prisposobivost zvuku je niekde uuuuplne inde. (mozno na rytmicak, ten som pouzival svoj). Ok, HW u Gigmakerov je lepsi (nie o vela) ale co z tych bubnov, ked hraju ako placky bez tonu? Navyse vieme ze co sa HW tyka, je to hlavne v udoch a mozno trochu v rozume a setrnosti.
Návrat hore
Martyn
Šialenec

PríspevokZaslal: apríla 4, 2008, 3:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

No tak ak je ten HW pri YamahachGM aspon o trochu lepsi tak by som prihodil 1000/2000 Sk a mas to.
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: apríla 4, 2008, 4:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

budem sa opakovat ale ked si kupujes bicie do skusobne tak na hw (takmer) nezalezi, cize (by) som sa rozhodoval podla bubnov, nie podla hw
Návrat hore
weckluf
Psychopat

Založený: 07 Apr 2007

PríspevokZaslal: apríla 4, 2008, 5:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja hravam na 507 sonoroch v zuš a su to strasne v pohode bicie... z hw nemam ziadny problem...stojany pohodicka a slapka vydrzi ties par rôckov v pohode...takze ja som za sonor jednoznacne...us s prevozkamy sa to da pocuvat...neberte to tak ze som sonorista a odporucam iba sonor, ja sa snazim odporucam to co sa mi zda byt lepsie....
Návrat hore
viki
Prieskumník

Založený: 03 Apr 2008

PríspevokZaslal: apríla 5, 2008, 12:41 am    Predmet: Odpovedať s citátom

no celkom som sa zasmial na niektorych strankach kde sa pise :
" ty hnusny sonorista ", alebo " yahaha " , co vzniko najprv asi preklepom ale potom to zacali niektori posmesne pouzivat.
ja do skusobne mam bicie, hram na kamosovych, on hra na base aj na gitare striedavo. A uz aj cvicime seriozne veci, napriklad Money - Pink Floyd atd., nejaku metallicu, iron, aj nieco popovejsie dame.
Rozhodol som sa pre stage custom. No zistil som v auparku ze tie co tam mali za nisie ceny bol dopredaj ktoreho sa chceli zabavit a bezna cena je od 35 000. Na to vazne nemam. No zaujimave ceny su napr. v nemecku kde by sa oplatilo skocit autom pre bicie. Alebo to kupit po castiach, podla financii, nie set naraz. Vo viedni nepoznam situaciu v cenach a kde tam. Mam basu yamaha, bola to laska na prvy pohlad a inu nechcem. Mam mixpultik yamaha a som nim nadseny. Som yamahista.
Návrat hore
Martyn
Šialenec

PríspevokZaslal: apríla 5, 2008, 11:15 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Rob ako vies ale podla mna tie stage customi su prehnane peniaze.
Návrat hore
MrMetronome
Psychopat

PríspevokZaslal: apríla 5, 2008, 12:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Martyn napísal:
....,pri Stage Customoch vies co kupujes... , bubny niesu dokonale, ale su dobre... a SCcka ta nesklamu__na SC sa mozes spolahnut. Moja skusenost. Na koncertoch ma sklamalo asi 5 sad sonorov na sonory sa mi nehra pohodlne... ,radsej narabam s palickami ako so srobovakom... , ale nikomu nic neberiem... , takisto ako nikto nemoze povedat ze SC niesu dobre bicie... , SC su sucast historie bicich nastrojov..., Vies co od nich mozes ocakavat... , zvuk lepsi nebude... , ale tie bicie su tvoja najlepsia kamaratka...,je to ako mat VolksWagen )) nieje to Ferrari a ani to od neho necakas....
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: apríla 5, 2008, 1:09 pm    Predmet: jihad Odpovedať s citátom

MrMetronome napísal:
Martyn napísal:
....,pri Stage Customoch vies co kupujes... , bubny niesu dokonale, ale su dobre... a SCcka ta nesklamu__na SC sa mozes spolahnut. Moja skusenost. Na koncertoch ma sklamalo asi 5 sad sonorov na sonory sa mi nehra pohodlne... ,radsej narabam s palickami ako so srobovakom... , ale nikomu nic neberiem... , takisto ako nikto nemoze povedat ze SC niesu dobre bicie... , SC su sucast historie bicich nastrojov..., Vies co od nich mozes ocakavat... , zvuk lepsi nebude... , ale tie bicie su tvoja najlepsia kamaratka...,je to ako mat VolksWagen )) nieje to Ferrari a ani to od neho necakas....
bás tri,tak teraz si u mňa drahý mr metronom zabodoval vetou,citujem,,radšej narábam s paličkami ako so šrobovákom,,na 100%,len neviem či si si u sonoristov nevykopal svoj hrob icon_mrgreen.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 5 z 7

Prejdi na: