| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Humenčan Prieskumník
Založený: 16 Mar 2008 Príspevky: 10
|
Zaslal: apríla 1, 2008, 10:51 am Predmet: Bicie |
|
|
| Chcel by som sa opytať ohľadom bicich ..... aka je najlepšia značka bicich ??? ........ taka naj ktora si myslite ......... lebo počujem večšinou rozdielne nazory že temu sa hraje dobre na tom a temu na tom .... že každy ma proste niečo svoje .... ale ktora je taka značka že asi najlepšia ,?? hmm ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
davegr Prisťahovalec
Založený: 31 Mar 2006 Príspevky: 60
|
Zaslal: apríla 1, 2008, 1:49 pm Predmet: |
|
|
| Že by žiadna? A pre teba asi ta tvoja oblubena, nie? |
|
| Návrat hore |
|
 |
larzzzz Usadlík

Založený: 17 Apr 2007 Príspevky: 157 Bydlisko: NZ
|
Zaslal: apríla 1, 2008, 2:42 pm Predmet: |
|
|
ja myslim ze temu sa skorej na tom...
ach som hnusny ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
gondorcan Usadlík

Založený: 05 Mar 2007 Príspevky: 244 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: apríla 1, 2008, 3:25 pm Predmet: |
|
|
ak chces zistit co je najlepsie tak jedine co mozes zistit je co je najlepsie pre teba pretoze pre mna mozu byt najlepsie bubny Tama ale pre niekoho ineho zase Sonor alebo hocico ine ... a takisto je to s buenikmi hradverom palickami stolickami cinelmi atd .... a jediny sposob ako je zistit co je najlepsie pre teba je zajst si do nejakeho obchodu a poskusat setky bubny a cinely palicky stolicky atd a tak zistis ktore je pre teba najlepsie ....
bohuzial toto zatial nikde na slovensku ( a poskusat setky mozne sady ake existuju pravdepodobne ani nikde na svete ) nie je mozne a pokial nemas dost penazi aby si si zariadil specialnu pozornost u kazdej firmy tak budes musiet spravit tak ako kazdy zaciatocnik/pokrocily a kupit si bubny naslepo ( nahlucho ) a dufat ze budu mat obstojny zvuk a aj hardver ..... tot moja rada |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

Založený: 29 Nov 2007 Príspevky: 331 Bydlisko: Humenné, SR
|
Zaslal: apríla 1, 2008, 7:30 pm Predmet: |
|
|
každá značka má niečo do seba a niečo odseba...:D sám musíš všeličo vyskúšať aby si zistil, čo je pre teba najlepšie; každý má iné chúťky...
ináč: serus rodáku ja som tiež z HE |
|
| Návrat hore |
|
 |
mischo4077 Šialenec

Založený: 15 Dec 2006 Príspevky: 433 Bydlisko: Michalovce vs. Kosice
|
Zaslal: apríla 3, 2008, 9:27 pm Predmet: |
|
|
| najlepsie je podla mna kombinovat, ... najst si dobry pomer cena - kvalita, ... napr kupit osobitne drevo, osobitne mechaniku, a osobitne stojany, a nezabudnut na cinely, blany a palice ;) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Usadlík

Založený: 12 Mar 2008 Príspevky: 243 Bydlisko: Trstená
|
Zaslal: apríla 4, 2008, 3:32 pm Predmet: |
|
|
| mischo4077 napísal: | | najlepsie je podla mna kombinovat, ... najst si dobry pomer cena - kvalita, ... napr kupit osobitne drevo, osobitne mechaniku, a osobitne stojany, a nezabudnut na cinely, blany a palice ;) |
ves len veci kupovat osobitne na bicie je podla mna zbytocne iba ak si dost pokrocily a mas v sade napr 4 tomy 2 kotly 2 kopaky 2 rytmicaky 7 cinelov tak to uz hej ked uz tak treba poriadne ale ne ked kupis len klasicku zostavu |
|
| Návrat hore |
|
 |
patrismetil Prisťahovalec

Založený: 16 Jan 2008 Príspevky: 58 Bydlisko: nikým nezistené
|
Zaslal: apríla 5, 2008, 7:33 am Predmet: |
|
|
najlepsie su amati  |
|