Obsah fóra bubenici.com
Stagg musle

Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Qu!r!@5h
Usadlík

Založený: 18 Nov 2006

PríspevokZaslal: apríla 4, 2008, 3:59 pm    Predmet: Stagg musle Odpovedať s citátom

Mam taky problem, ze ta kovova cast (neviem ako sa to presne vola) v musli, do ktorej sa srubuje srubka mi praskla. Cize potrebujem bud novu muslu alebo len tu malu vec. Neviem to nikde zohnat avsak natrafil som na nieco taketo:
http://www.drumcenter.cz/eshop/vlozka-musle-stagg-lug-nuts-1ks/produkt-23606.html?PHPSESSID=6e82
Je to ono?

Naposledy upravil Qu!r!@5h dňa apríla 4, 2008, 4:10 pm, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: apríla 4, 2008, 4:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

k tomuto ti nic neviem povedat ale ked sem davas nejaky link, tak nepouzivaj Code, ale URL..to len taka technicka pripomienka
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
vAlve
Šialenec

Založený: 15 Júl 2007

PríspevokZaslal: apríla 4, 2008, 5:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ano je to to,co myslis vloka do musle ale kup si k tomu aj srob,aby ti pasoval zavit.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Damage.Inc
Prieskumník

Založený: 18 Aug 2008

PríspevokZaslal: augusta 19, 2008, 7:39 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Mne sa stalo presne toto isté, hneď na dvoch tomoch naraz čo bolo extra príjemné keď som sa vrátil z dovolenky a našiel svoje bicie v takomto stave icon_cheesygrin.gif Naštastie boli ešte v záruke, tak som ich vzal do obchodu tak dúfam že mi čo najskôr zavolajú že to vyriešili. Ale pre istotu si odkladám ten link, ďakujem
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na: