| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1424 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: apríla 4, 2008, 6:17 pm Predmet: Hardware Premier rada 4000 - hodnotenie... |
|
|
...nedavno prisiel chalanom na intrak hardwarovy pack, bol som sa s nim pohrat a tak som sa rozhodol, ze sem o nom hodim daky ten drist, nakolko som uvazil, ze by to tu mohlo niekedy niekomu byt uzitocne...
...takze chalani chceli k amatkam suce zelezo, aby ich ako tak spojazdnili, tak sme sadli za net a zobrali najlacnejsi pack, ktory bol...
...z financnych dovodov sme upustili od tamackeho roadpro zeleza a vzali sme asi o 1000sk lacnejsi pack premier z rady 4000...
...mal som aj daku tu obavu, ci sme nemali radsej prisetrit, ale rozhodla aj dostupnost skladom, nakolko co v muzikeri skladom nemaju, na to sa moze dakedy seredne dlho cakat...komunikacia s nimi viazne tiez obcas a tak sme sa rozhodli pre premiera...
...ked to prislo, bol som pomerne milo prekvapeny...
...vsetky stojany nalezite hrube, trojposchodove,celkom pekny dizajn...
...jedine, co ma zarazilo, boli an pohlad kratke nohy...oproti masivnosti stojanov je disproporcia k tym noham dost badatelna...na stabilite som daku ujmu ale nespozoroval, zavesili sme na sibenicu adapterom 14tku kotol amati a takisto 18 crashride a nejavil akekolvek znamky nestability...
...prvy sme ale vybalili stojan na rytmicak, je masivny a tazky, podobne ako ostatny hw z packu, bol by v poriadku, nebyt vyslovene debilneho umiestnenia klbu tesne pod kosik a okrem toho presne za ramnom, takze ku kridloven matici na klbe je pristup jako k peniazom...inak vsetko v poriadku, pamatovy kruzok, stojan robotu odvedie, staci si raz popreklinat konstrukterov za umiestnenie klbu a potom uz ked je nastaveny je to ok...
...dalsia bola slapka...k tej mam tiez len jedinu vytku a to je absencia pevnej podlazky, ktora mi chyba rozhodne viac ako dvojretaz, ktoru slapka ale ma...chod je ale super, slapka je dostatocne velka, k hre nemam vyhrady...co je uplne super je ale tak jednoducha a primitivna vec ako prichytavanie slapky na rafek mechanizmom so srobom vyvedenym uplne do strany a tudiz dokonale dostupnym...srob ako taky je dlhy a sice posobi na mna subtilnym dojmom, ale pri normalnom zaobchadzani sa mu nema co stat podla mna a je to uplne iny pocit nepchat pri pripinani a odopinani slapky prsty niekam pod pedal...takisto beater je prichyteny dvoma srobmi, co na mna urobilo dojem, aj ked to moze byt uplne zbytocne, takisto srob na lozisko je orientovany kolmo na blanu, nie rovnobezne, co je tiez plus v manipulacii s nim...kladivko je opatrene takisto pamatovym zamkom/zavazim, co je podla mna plus, niekomu by mohlo vadit, ze ma len filcovu plochu, ja osobne ale hram prakticky len filcom...
dalej bol na rade hihat stojan, perfektny, masivny, nastavenie odporu pruziny, otocne nohy, lahunka a funkcna spojka...opat jedna vyhrada, kvoli ktorej u mna neskoncil ako najlepsia cast supravy...sedielko na spodny cinel, resp. jeho nastavenie sklonu...nie je riesene tradicne srobikom zospodu, nybrz dvoma umelohmotnymi koleckami, pricom na ich stycnych plochach su zubky, na vrchnom kuse su v naklonenej rovine...cize otacanim koliecok voci sebe a potom spodnym nasadenym priamo na rurke sa nastavuje sklon spodneho hajtkoveho cinelu...tento system asi vyrobcovi usetril oproti tradicnemu srobku so strunkou dake naklady, ale rozhodne mi pride menej prakticky na nastavovanie...da sa na to zvyknut, ale srobik je proste srobik...jednoduchy a prakticky...
...najlepsim kusom teda u mna je sibenica, pevna, stabilna, s pamatovym kruzkom dokonca aj na ramene, co povazujem za genialnu vec...drzi sklon aj dlzku, ake jednoduche a genialne...
...inak este sa dotknem veci, ktoru som nepochopil, a to je orientacia pamatoveho kruzku an druhom poschodi, srobik je totiz orientovany kolmo na tycku a priamo nad kridlovou maticou, cize keby ta bola kolmo, nemam sancu sa k nemu dostat, pritom o poschodie nizsie uz sa tato chyby nevyskytuje...nechapem, nad cim konstrukteri rozmyslali, podobne ako pri klbe na rytmicakovom stojane...a este tie kratke nohy, ktore su pre mna trocha nezvykom...
...rovny stojan v poriadku, funkcny, masivny, neni co dodat...
...celkovo myslim, ze za cenu 7600sk to bola moc v pohode kupa, tych par nedostatkov kompenzuju sibenica a hajtkovy stojan svojimi rieseniami dostatocne... este cas samozrejme ukaze, ako budu stojany odolavat prenasaniu atd, ale myslim, ze maju predpoklady to vydrzat...celkovy dojem by som zhodnotil ako vyborny pokazeny niekolkymi nedomyslenymi detailami...
...keby som kupoval sadu hardwaru, za tu cenu by som asi tuto premier zobral, mna osobne oslovila... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1248 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: apríla 4, 2008, 7:54 pm Predmet: |
|
|
pekna recenzia
co ti prekaza na tom ze slapka nema pevnu podlazku? |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 879 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: apríla 4, 2008, 11:18 pm Predmet: |
|
|
| Pri slapke s pevnou podlazkou mame zrejme povacsinou vacsi pocit stability a pevnosti. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 316 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: apríla 5, 2008, 2:31 am Predmet: |
|
|
snad ten HW bude v poriadku...ja mam jeden stojan premier a raz mi jeho vrchna cast vypadla z mojej deravej tasky asi z metrovej vysky na dlazbu a tak sa ohla mrcha hnusna, ze nejde poriadne zasuvat a vysuvat . stojany yamaha a tama mi padli x krat a nic sa im nestalo...dufam, ze tvoja, resp. tvojich kamosov skusenost bude lepsia. |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1424 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: apríla 6, 2008, 11:17 am Predmet: |
|
|
...ajajaj, zeby premier robil z takeho blata tie stojany???
...to je dosti zle...ale popravde ani s mapexackym zelezom som neni uplne 100% spokojny, ale to je mozno len nizsou radou... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2684 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: apríla 6, 2008, 11:19 am Predmet: |
|
|
| Tama RULEZ, aj keď za tú cenu ešte aby nerulezovala |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|