| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
ska-mo Šialenec

Založený: 29 Nov 2007 Príspevky: 331 Bydlisko: Humenné, SR
|
Zaslal: marca 20, 2008, 9:45 pm Predmet: |
|
|
Martyn koho si teraz myslel? Portnoya? alebo Raatikainena? Raatikainen je from f*cking Finnland a Portnoy z ameriky(asi) |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1424 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: marca 22, 2008, 5:44 pm Predmet: |
|
|
...CoB urcite speed ani power nehraju, uz len s ohladom na texty a ich prednes (harshovy vokal )
...podla mna je to melodic death...ale samozrejme je to skatulkovanie opodstatnene len do urcitej miery, ved kazda kapela (takmer, pac sa nebavime o motorhead ) svoj zvukovy prejav casom meni, cim je postihnute aj CoB...ale pre poriadok by som to nazval melodic death, zo zaciatku mozno lahsie so speedovymi prvkami, teraz skor obsahuju prvky nu metalu ako keby, alebo metal core...cca... |
|
| Návrat hore |
|
 |
mufty Prisťahovalec

Založený: 30 Nov 2007 Príspevky: 71 Bydlisko: Martin
|
Zaslal: marca 22, 2008, 8:14 pm Predmet: |
|
|
| cob síce hrajú bodom metal..čiže vlastný neopakovateľný štýl..ale je to inač mimo témy..preto sem dávajte názory na Jasku! |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

|
Zaslal: marca 23, 2008, 10:24 am Predmet: |
|
|
| mufty napísal: | | cob síce hrajú bodom metal..čiže vlastný neopakovateľný štýl..ale je to inač mimo témy..preto sem dávajte názory na Jasku! |
...no s tym neopakovatelnym by som brzdil...co Norther
... ani ze by nieco extra noveho do muziky priniesli...su vynikajuci muzikanti, bez pochyby, coz sice davaju najavo niekedy viac ako je zdrave a takisto mali v starych pesnickach genialne melodie a napady...ale ze by boli neopakovatelni... |
|
| Návrat hore |
|
 |
mufty Prisťahovalec

|
Zaslal: marca 23, 2008, 4:05 pm Predmet: |
|
|
| no je to tak že Norther a In Flames sa opakujú po COB a sú považované za bodom metal..to tvrdia hudobní kritici..ale podľa mňa je to blbosť. |
|
| Návrat hore |
|
 |
angus Prieskumník
Založený: 16 Okt 2007 Príspevky: 18
|
Zaslal: marca 23, 2008, 6:55 pm Predmet: |
|
|
| mufty napísal: | | no je to tak že Norther a In Flames sa opakujú po COB a sú považované za bodom metal..to tvrdia hudobní kritici..ale podľa mňa je to blbosť. |
No zeby In Flames mali nieco spolocne s CoB sa mi akosi nezda. Ked uz tak s At the Gates a Dark Tranquility a Soilwork. Tieto bandy su nazyvane aj Gotenburgh metal. Velmi podobna skupinka ako CoB a Norther je Kalmah. a asi aj podla mna najlepsia z tychto troch. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mufty Prisťahovalec

|
Zaslal: marca 23, 2008, 8:23 pm Predmet: |
|
|
| no veď ja som napísal že je to blbosť....a kalmah sú bohovskí |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Usadlík

Založený: 12 Mar 2008 Príspevky: 244 Bydlisko: Trstená
|
Zaslal: marca 23, 2008, 8:31 pm Predmet: |
|
|
| Neni to nahodov Black Metal abo cosi take.Myslim si to preto lebo metal je metal a to black asi pre tie texty maju ich dost silne a take z podsvetia.nasiel som to aj na nejakej stranke. |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

|
Zaslal: marca 24, 2008, 12:50 am Predmet: |
|
|
| ...melodic death a hotovo...keby slo len o to, do tohoto chlieva hadzem aj In Flames, o ktorych tu niekedy zalozim temu, lebo v poslednej dobe ich mam radsej ako CoB...takisto aj Arch enemy napriklad... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Usadlík

|
Zaslal: marca 24, 2008, 7:31 pm Predmet: |
|
|
ja tez mam rad take brutalne premakane metalove kapelky,ale najradsej mam CoB,to je proste moja srdcovka,mam kamosku co to pocuva a tez je to jej oblubena kapela,takze pohodka  |
|
| Návrat hore |
|
 |
weckluf Psychopat

Založený: 07 Apr 2007 Príspevky: 631 Bydlisko: Polomka
|
Zaslal: marca 25, 2008, 12:43 am Predmet: |
|
|
ja tez mam rad take brutalne premakane metalove kapelky
tak na tomto výroku sa mi objavil úsmev na tvári.. ...ale tak nic proti...pokracujte ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lars16 Prieskumník
Založený: 15 Máj 2007 Príspevky: 14
|
Zaslal: marca 25, 2008, 2:53 am Predmet: |
|
|
podla mna je vela vynikajucich bubenikov ktory sa medzi sebou nedaju ani rovnat. ...mna najviac napriklad ovplivnily Lars Ulrich, Dave lombardo, john tempesta, charlie benante, nick menza a jimmy de grasso
vsetko su topodla mna super bubenici
...a tisicky dalsich ako to tu uz niekdo predomnou povedal  |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

|
Zaslal: marca 25, 2008, 1:29 pm Predmet: |
|
|
| Martyn napísal: | ja tez mam rad take brutalne premakane metalove kapelky,ale najradsej mam CoB,to je proste moja srdcovka,mam kamosku co to pocuva a tez je to jej oblubena kapela,takze pohodka  |
...ja som z nich tez bol na haluzi, ale uz mam radsej IF, hlavne skrze texty a vokal celkovo...a su tam take ludskejsie bicie... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Usadlík

|
Zaslal: marca 25, 2008, 7:40 pm Predmet: |
|
|
| drBambus napísal: | | Martyn napísal: | ja tez mam rad take brutalne premakane metalove kapelky,ale najradsej mam CoB,to je proste moja srdcovka,mam kamosku co to pocuva a tez je to jej oblubena kapela,takze pohodka  |
...ja som z nich tez bol na haluzi, ale uz mam radsej IF, hlavne skrze texty a vokal celkovo...a su tam take ludskejsie bicie... |
Ta ja skor tie neludske bicie,bo sa clovek pri tom moze viac naucit ako pri neustalom tukani dookola  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Anger

Založený: 25 Mar 2008 Príspevky: 3
|
Zaslal: marca 26, 2008, 5:23 pm Predmet: |
|
|
| POdla mna to je dost premakany bubeik paci sa my jeho ryhclost styl hrania a aj CHILDREN OF BODOM :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Usadlík

|
Zaslal: marca 29, 2008, 4:44 pm Predmet: |
|
|
| Anger napísal: | | POdla mna to je dost premakany bubeik paci sa my jeho ryhclost styl hrania a aj CHILDREN OF BODOM :D |
jj suhlasim pozeral som jeho sola.odporucam mrknut je to fakt pecka |
|
| Návrat hore |
|
 |
jansk Nováčik
Založený: 31 Mar 2008 Príspevky: 30
|
Zaslal: apríla 4, 2008, 5:41 pm Predmet: . |
|
|
.hm
Naposledy upravil jansk dňa apríla 5, 2008, 9:37 pm, celkom upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Šialenec
Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 374 Bydlisko: Lucenec
|
Zaslal: apríla 4, 2008, 8:17 pm Predmet: |
|
|
| MrMetronome napísal: | | ska-mo napísal: | portnoy hrá progressive metal.... CoB hrajú speed metal alebo aj power metal.  | zacinam sa smiat z tychto skatulkovacich sposobov metlakov...))) speed melodic brutal sex death gothic heavy ultra right death melodic death unmelodic death princess castle black Gýč METAL ))))))) milion patsto dalsich... , minule som pocul bubenika ked sme boli nahravat este inde a hral tan nieco z toho... ,mal som pocit , ze pozeram akcny film...)) nic proti samozrejme..))) len mam inu filozofiu hrania na bubny... | a kedy si vlastne metalista???ked mas dvojslapku???po koko.. cinelov???dva kopaky??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

Založený: 29 Nov 2007 Príspevky: 331 Bydlisko: Humenné, SR
|
Zaslal: apríla 5, 2008, 9:10 am Predmet: |
|
|
2 Malcolm: keď hráš metal...nemusíš mať x činelov x prechodov... aj na amatkach sa dá  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Usadlík

|
Zaslal: apríla 5, 2008, 11:18 am Predmet: |
|
|
| Malcolm napísal: | | MrMetronome napísal: | | ska-mo napísal: | portnoy hrá progressive metal.... CoB hrajú speed metal alebo aj power metal.  | zacinam sa smiat z tychto skatulkovacich sposobov metlakov...))) speed melodic brutal sex death gothic heavy ultra right death melodic death unmelodic death princess castle black Gýč METAL ))))))) milion patsto dalsich... , minule som pocul bubenika ked sme boli nahravat este inde a hral tan nieco z toho... ,mal som pocit , ze pozeram akcny film...)) nic proti samozrejme..))) len mam inu filozofiu hrania na bubny... | a kedy si vlastne metalista???ked mas dvojslapku???po koko.. cinelov???dva kopaky??? |
Ked je to vtebe,hras len to abo sa len pokusas zahrat to. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|