Obsah fóra bubenici.com

metronom
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Elektronika
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: marca 25, 2008, 12:38 am    Predmet: metronom Odpovedať s citátom

potrebujem novy metronóm,poradte!!!
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Dzaaro
Šialenec

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: marca 25, 2008, 2:38 am    Predmet: Odpovedať s citátom

ja mam tento od boss:
http://www.on-board.sk/produkty.aspx?f_filter=2&page=7
a som s nim spokojny. Da sa pridavat tempo po 1bpm od 40 po tusim 220, vie rozne takty, aj rozne hodnoty /4ths, 8ths, 16ths/ a patterny ako broken 8ths, alebo clave. Sluchatkovy vystup je v pohode, ma aj regulator hlasitosti. Jedine male minus je pouzita bateria...je to taka ako do naramkovych hodiniek ale s vacsim priemerom...neda sa kupit barskde na pumpe, ale v obchodoch s elektro urcite. medzitym som mrkol co je to za beterku, je to typ CR2032

Naposledy upravil Dzaaro dňa apríla 2, 2008, 4:53 pm, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
larzzzz
Usadlík

Založený: 17 Apr 2007

PríspevokZaslal: marca 25, 2008, 11:21 am    Predmet: metronom Odpovedať s citátom

ja mam Korg Beatlab BTL-1 - http://www.muziker.sk/default.aspx?Korg-BTL-1&nid=20016&nparams=kod_id;7400

je to fajn metronom
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: marca 25, 2008, 2:14 pm    Predmet: Re: metronom Odpovedať s citátom

larzzzz napísal:
ja mam Korg Beatlab BTL-1 - http://www.muziker.sk/default.aspx?Korg-BTL-1&nid=20016&nparams=kod_id;7400

je to fajn metronom
čo je na ňom fajn cena možnosti nastavenia programovanie??ešte jedna vec aký ma výstup na sluchátka má silný signál,používam izolovane bayerdynamic dt 150 a tie majú veľký jack
Návrat hore
larzzzz
Usadlík

Založený: 17 Apr 2007

PríspevokZaslal: marca 25, 2008, 4:10 pm    Predmet: Re: metronom Odpovedať s citátom

animal666palermo napísal:
larzzzz napísal:

je to fajn metronom
čo je na ňom fajn cena možnosti nastavenia programovanie??ešte jedna vec aký ma výstup na sluchátka má silný signál,používam izolovane bayerdynamic dt 150 a tie majú veľký jack

Mno cena je dost vysoka ~3500 skk; moznosti programovania su velmi dobre; mas tam uz prednastavene nejake cvicenia, nastavenie hlasitosti - master; cela; polovica; stvrtka; triola; mozno este nieco navyse; myslim ze to ma dost silny signal; este na zvazenie- je nejaky ZOOM automaticky bubenik tiez celkom fajn vec ako metronom :) naprogramujes si co chces a ucis sa podla toho icon_cool.gif
Návrat hore
mayo
Prieskumník

Založený: 28 Feb 2008

PríspevokZaslal: marca 25, 2008, 5:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Jam mam tiez beat lab a som spokojny, vela moznosti...mozem si naprogramovat cvicenia za sebou a prepinat ich iba jednym tlacitkom, nemusim stracat cas prestavovanim tempa...a dolezity je aj silny signal, co z neho ide, pri hre s kapelou to ocenis...
Návrat hore
HeartagraM
Prisťahovalec

Založený: 12 Jan 2008

PríspevokZaslal: marca 25, 2008, 7:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ten metronom je na baterky?
Návrat hore
OondroO
Usadlík

Založený: 24 Apr 2007

PríspevokZaslal: marca 25, 2008, 8:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja by som odporucil zohnat si aj nejaky metronom na mobil(neni nejak namakany,ale klasika ...staci)
..ja mam napr. na PDAcku aj metronom a aj aut.bubenika...(v PDA mam vystup 2,5mm jack)...a v pohode tam dam redukciu...a staci mi to
Návrat hore
gondorcan
Usadlík

Založený: 05 Mar 2007

PríspevokZaslal: marca 25, 2008, 9:10 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

aut. bubenika ? ... posli mi odkaz kde si to zohnal ... a metronom mas ktory ? ja mam nejaky J. beat metronome ... myslim ze trak sa vola
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Dzaaro
Šialenec

PríspevokZaslal: apríla 5, 2008, 2:49 am    Predmet: Odpovedať s citátom

naco potrebujete programovanie metronomu? ja som vo svojom zivote este nepotreboval ine ako stvrtky a menit akurat tempo a takt...
2HeartagraM> ktory?
Návrat hore
HeartagraM
Prisťahovalec

Založený: 12 Jan 2008

PríspevokZaslal: apríla 5, 2008, 7:44 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Dzaaro napísal:
2HeartagraM> ktory?

to je jedno, chcem vediet, ci su dake metronomy, ktore sa zapajaju priamo do zastrcky a netreba na ne baterku
Návrat hore
mayo
Prieskumník

Založený: 28 Feb 2008

PríspevokZaslal: apríla 5, 2008, 11:24 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Beat Lab sa da zapojit aj na adapter, ale pokial ho nezabudnes vypinat po hrani, baterky ti vydrzia dost dlho
Návrat hore
joe
Usadlík

Založený: 20 Okt 2007

PríspevokZaslal: Máj 8, 2008, 9:28 am    Predmet: Odpovedať s citátom

čo je automatický bubeník???
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: Máj 8, 2008, 10:08 am    Predmet: f16 Odpovedať s citátom

niečo ako auto pilot icon_mrgreen.gif
Návrat hore
Bubonix
Prisťahovalec

Založený: 06 Apr 2006

PríspevokZaslal: Máj 11, 2008, 9:27 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Dzaaro napísal:
naco potrebujete programovanie metronomu? ja som vo svojom zivote este nepotreboval ine ako stvrtky a menit akurat tempo a takt...
2HeartagraM> ktory?

Myslim ze sa to da pekne vyuzit ked su v piesni caste zmeny tempa ... ak chcete hravat aj podla metronomu nie len cvicit cvicka.

Mi to zatial riesime tak ze v GP spravime celu vec prerobit do WAW z metronomom a mozeme cvicit .. dalsia vec je ta na skusku mozes chodit sam :D vo WAW mas celu kapelu ak su zapisane linky , aj ked potom nieje skym ist na pivo po skuske :D
Návrat hore
vico
Prieskumník

Založený: 01 Dec 2007

PríspevokZaslal: júna 26, 2008, 9:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

nejdem zbytocne zakladat koli tomuto novu temu tak to pisem sem.. poradte mi pls nejaky dobry a lacny metronom.. cenu by som si predstavoval tak nieco cez 1000.. vopred vdaka..
Návrat hore
Dzaaro
Šialenec

PríspevokZaslal: júna 26, 2008, 10:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

DB30 od Boss stoji 990, v mojom prvom prispevku v tomto topicu je link nan.
Návrat hore
vico
Prieskumník

Založený: 01 Dec 2007

PríspevokZaslal: júna 26, 2008, 11:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

som dement.. :D som ten post dako preskocil a nevsimol si tvoj link.. dik za radu.. asi ho kupim, cena je ok a ked to odporucas..:D
ako dlho ho uz mas? som videl take youtubovske video s tym metronomom a tam bol comment ze to skape po par mesiacoch..
Návrat hore
Dzaaro
Šialenec

PríspevokZaslal: júna 27, 2008, 12:05 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Mam ho asi rok. Po par mesiacoch mi zvykne skapat baterka, ale metronom je v pohode.
Návrat hore
kvasha
Šialenec

Založený: 19 Feb 2008

PríspevokZaslal: júna 27, 2008, 5:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

vico napísal:
som dement.. :D som ten post dako preskocil a nevsimol si tvoj link.. dik za radu.. asi ho kupim, cena je ok a ked to odporucas..:D
ako dlho ho uz mas? som videl take youtubovske video s tym metronomom a tam bol comment ze to skape po par mesiacoch..

Na youtube sa vyser čo sa týka takýchto vecí. Môže to tam upnúť hocijaký debil a blázniť mozgy začínajúcih drummerov. Alebo keď je mu nesympatická značka, alebo konkrétny model, upne to a potom to nekúpi nikto kto, si si to pozrel.
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Elektronika Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 1 z 2

Prejdi na: