| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
bubnista Prieskumník
Založený: 04 Apr 2008 Príspevky: 21
|
Zaslal: apríla 4, 2008, 11:30 am Predmet: video zo skusky |
|
|
///////////////////////////////////////////
Naposledy upravil bubnista dňa apríla 5, 2008, 7:42 pm, celkom upravené 2 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kakavec Prisťahovalec

Založený: 12 Máj 2007 Príspevky: 82
|
Zaslal: apríla 4, 2008, 1:41 pm Predmet: |
|
|
| aku mas dvojslapku ??? celkom v pohode :) na to , ze to je zo skusobne... tocene niecim |
|
| Návrat hore |
|
 |
bubnista Prieskumník
|
Zaslal: apríla 4, 2008, 2:45 pm Predmet: |
|
|
| Kakavec napísal: | | aku mas dvojslapku ??? celkom v pohode :) na to , ze to je zo skusobne... tocene niecim |
<->
Naposledy upravil bubnista dňa apríla 5, 2008, 7:42 pm, celkom upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
JUROMURO Usadlík

Založený: 28 Jan 2008 Príspevky: 173 Bydlisko: sever
|
Zaslal: apríla 5, 2008, 12:23 pm Predmet: |
|
|
| mne sa ta hudba nepaci :-( , |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 680
|
Zaslal: apríla 5, 2008, 12:40 pm Predmet: |
|
|
| JUROMURO napísal: | | mne sa ta hudba nepaci :-( , | ....,podobne..., mam inu filozofiu hrania na nastroje a na hudbu celkovo... , nemam rad gyc... , Teda NIC v ZLOM !!! ,neuraz sa prosim. |
|
| Návrat hore |
|
 |
bubnista Prieskumník
|
Zaslal: apríla 5, 2008, 12:50 pm Predmet: |
|
|
| MrMetronome napísal: | | JUROMURO napísal: | | mne sa ta hudba nepaci :-( , | ....,podobne..., mam inu filozofiu hrania na nastroje a na hudbu celkovo... , nemam rad gyc... , Teda NIC v ZLOM !!! ,neuraz sa prosim. |
.
Naposledy upravil bubnista dňa apríla 5, 2008, 7:42 pm, celkom upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
JUROMURO Usadlík

|
Zaslal: apríla 5, 2008, 1:00 pm Predmet: |
|
|
| hm, Ja skor niečo veselsie a hlavne kreativnejsie, co sa da aj pocuvat a neprist o rozum , ........ toto mi je take jednotvarne- strelba zo samopalu, a ten spev- nehnavajte sa niktooo, peace |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 885 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: apríla 5, 2008, 1:02 pm Predmet: jihad |
|
|
| mne to znie ako keby som počul sejačku a mlátičku do kopy,ale to je úplne jedno ešte to nemá ten správny vyraz,verte neverte metal je drina a ako to počujem skorej to znie ako ľudovka,nedôrazné bez toho prierazného úderu a cele mne to pripadá ako keby si sa nechcel spotiť,čo takto to hrať tak ako sa to ma to je poctivo,napalm death slipknot slayer |
|
| Návrat hore |
|
 |
JUROMURO Usadlík

|
Zaslal: apríla 5, 2008, 1:08 pm Predmet: |
|
|
poctiva hra , slipknot, atd... neviem nestotoznim sa s tymto pokusom o hranie hudby. To je skor pôrod , nie hudba :-DDDD
Naposledy upravil JUROMURO dňa apríla 5, 2008, 1:09 pm, celkom upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: apríla 5, 2008, 1:08 pm Predmet: |
|
|
| JUROMURO napísal: | | hm, Ja skor niečo veselsie a hlavne kreativnejsie, co sa da aj pocuvat a neprist o rozum , ........ toto mi je take jednotvarne- strelba zo samopalu, a ten spev- nehnavajte sa niktooo, peace | ___no uplne si to vystihol.... takuo to je volaakuo nemuzikualnuo a bez fanťaazie... |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: apríla 5, 2008, 1:13 pm Predmet: |
|
|
| bubnista napísal: | | MrMetronome napísal: | | JUROMURO napísal: | | mne sa ta hudba nepaci :-( , | ....,podobne..., mam inu filozofiu hrania na nastroje a na hudbu celkovo... , nemam rad gyc... , Teda NIC v ZLOM !!! ,neuraz sa prosim. |
pockaj, nazves moju hudbu gycom a " nic v zlom " ? hehe...no ok...neurazil som sa...nazyvat urcitu hudbu gycom len preto, ze sa ti nepaci je podla mna troxa plytke...ale to je jedno, nevyhovies kazdemu  | ____nie tak som to nemyslel... )) plytke to nieje , vysvetlim.....sak nech si kazdy prasi co si prasi..., len proste nic v tom nevidim... ,nevidim v tom umenie... chapes ked pocujem hocico taketo tak ma napadnu zahradni trpazlici... no feeling , ziadne emotion... ani napady moc nevidim v takejto muzike celkovo... , opakujem , netreba sa urazit...))) sak tebe isto zas nereze moja muzika.... je vo "vlastna tvorba" su tam 4 demace_ ked si chces zanadavat....))
Naposledy upravil MrMetronome dňa apríla 5, 2008, 1:17 pm, celkom upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: apríla 5, 2008, 1:13 pm Predmet: jesus |
|
|
| JUROMURO napísal: | | poctiva hra , slipknot, atd... neviem nestotoznim sa s tymto pokusom o hranie hudby. To je skor pôrod , nie hudba :-DDDD | to myslíš že slipknot nieje hudba alebo bubnistova kapela,nieje mne to úplne jasnuo |
|
| Návrat hore |
|
 |
JUROMURO Usadlík

|
Zaslal: apríla 5, 2008, 1:18 pm Predmet: |
|
|
| kazdemu sa paci niečo ine-to jest jasne, ale rozhodne toto by som nepocuval, a nepocuval by som ani ten knot,....hudba ma byt balzam na dušu, nie totoooooooo, ved toto vyzenie pavuky z domu |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: apríla 5, 2008, 1:38 pm Predmet: jihad |
|
|
| u knôtov prišlo k výraznému posunu a u niektorých fanusikov to nemalo najlepšiu odozvu,na poslednom albume sa totižto objavili srdcervúce sladáky a tie su balzamom na dušu tak neviem o čom melieš bratu,čo sa týka prezentovaného videa dá sa povedať že to vyženie babku z domu ale priznajme si koľký sme v začiatkoch vyhnali pavúkov z pivnice,aj géniovia začinaly kdesi v pivnici garáži na povale a čo ja viem kde ešte |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: apríla 5, 2008, 1:42 pm Predmet: jesus saves |
|
|
| bože najprv si naladte gitary,inač toto už tu bolo ale máš pravdu na slovensku nie,čo to je brit pop,čo takto slovak pop?bicie ok |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

Založený: 29 Nov 2007 Príspevky: 333 Bydlisko: Humenné, SR
|
Zaslal: apríla 5, 2008, 1:56 pm Predmet: Re: jihad |
|
|
| animal666palermo napísal: | | na poslednom albume sa totižto objavili srdcervúce sladáky a tie su balzamom na dušu |
predpokladám, že reč je o Vermilion, pt.2 sori za OT |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: apríla 5, 2008, 2:01 pm Predmet: 2 world war |
|
|
| hej |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: apríla 5, 2008, 2:13 pm Predmet: Re: jesus saves |
|
|
| animal666palermo napísal: | | bože najprv si naladte gitary,inač toto už tu bolo ale máš pravdu na slovensku nie,čo to je brit pop,čo takto slovak pop?bicie ok | ____))) ty mas ake ucho )) mozes nam naladit... |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: apríla 5, 2008, 2:22 pm Predmet: jihad |
|
|
| to počuje aj hluchý,na |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|