Obsah fóra bubenici.com
video zo skusky
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Vlastná produkcia
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
weckluf
Psychopat

Založený: 07 Apr 2007

PríspevokZaslal: apríla 5, 2008, 5:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ze vraj v amerike trestaju veznov tak ze ich zavru na samotku a pustaju im deth metal...to musi byt kruteeeee....
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
bubnista
Prieskumník

Založený: 04 Apr 2008

PríspevokZaslal: apríla 5, 2008, 7:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

weckluf napísal:
ze vraj v amerike trestaju veznov tak ze ich zavru na samotku a pustaju im deth metal...to musi byt kruteeeee....

haha...tak toto bolo inak trapne...zboznujem ludi, ktori nieco hraju a vsetko ostatne odsudzuju...nuz aj to je okno do duse cloveka...ta tvoja ma nadchla...
Návrat hore
viki
Prieskumník

Založený: 03 Apr 2008

PríspevokZaslal: apríla 5, 2008, 7:26 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

najprv som myslel ze to nie je zo skusky ze to je rozohravka pred skuskou. potom zacali "spievat" tak to uz bolo jasne.
Ja mam o hudbe tiez inu predstavu. Prave som dosiel zo skusky. A stale mi tie melodie spevu zneju v usiach. Zajtra to ideme nahrat a do stvrtka zmastrovat a odovzdat do sutaze. proste hrame pre nas aj pre ludi a budeme hravat v podnikoch a akcoskach. Vy moc nie.
Návrat hore
MrMetronome
Psychopat

Založený: 01 Sep 2007

PríspevokZaslal: apríla 5, 2008, 7:26 pm    Predmet: Re: jihad Odpovedať s citátom

animal666palermo napísal:
to počuje aj hluchý,na
a ladicka ne , svina jedna...)) animal ty obcas tiez vtipne zasokujes...
Návrat hore
bubnista
Prieskumník

PríspevokZaslal: apríla 5, 2008, 7:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

viki napísal:
najprv som myslel ze to nie je zo skusky ze to je rozohravka pred skuskou. potom zacali "spievat" tak to uz bolo jasne.
Ja mam o hudbe tiez inu predstavu. Prave som dosiel zo skusky. A stale mi tie melodie spevu zneju v usiach. Zajtra to ideme nahrat a do stvrtka zmastrovat a odovzdat do sutaze. proste hrame pre nas aj pre ludi a budeme hravat v podnikoch a akcoskach. Vy moc nie.

icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif a preco si myslis ze mi moc hravat nebudeme???? preboha, ludia zobudte sa...to, ze vas takato hudba nezaujima, neznamena, ze nezaujima inych!!! naozaj som necakal, ze sa stretnem s tolkymi obmedzenymi prispevkami tu...
Návrat hore
ska-mo
Šialenec

Založený: 29 Nov 2007

PríspevokZaslal: apríla 5, 2008, 7:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

u nás boli pákrát grindcore aj death koncerty aj power.. a bolo dosť plno...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: apríla 5, 2008, 8:48 pm    Predmet: sadam Odpovedať s citátom

weckluf napísal:
v iraku v rámci invázie Púštna búrka amci púšťali arabom slayer non stop niektorý povstalci radšej opustili svoje pozície a ked sa bombardoval bagdad oblubená skladba pilotov bola war ensemble,určite ma tvrda hudba mnoho priaznivcov a celkom určite najviac poslucháčov..mr metronom tu ladičku pošlite do skúšobne na reklamáciu lebo je hluchá alebo žeby bola chyba v kábli???,
Návrat hore
MrMetronome
Psychopat

PríspevokZaslal: apríla 5, 2008, 8:52 pm    Predmet: Re: sadam Odpovedať s citátom

weckluf napísal:
v iraku v rámci invázie Púštna búrka amci púšťali arabom slayer non stop niektorý povstalci radšej opustili svoje pozície a ked sa bombardoval bagdad oblubená skladba pilotov bola war ensemble,určite ma tvrda hudba mnoho priaznivcov a celkom určite najviac poslucháčov..mr metronom tu ladičku pošlite do skúšobne na reklamáciu lebo je hluchá alebo žeby bola chyba v kábli???,
...,o ktorej pesnicke hovoris ?v ktorej pasazi ? niieze by si iba nerozumel zameru ??___ my nehrame pop... ,vies...)) , no aspon s touto kapelou nie... ,s konradom hej...))))
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: apríla 5, 2008, 10:06 pm    Predmet: sadam Odpovedať s citátom

myslim že to bolo hned v prvej skladbe mne proste tie gitary medzi sebou znejú rozladene nehádam sa možná je to taký zámer.osobne počuvam absolútne všetko aj take kapely ako má bubnista,no moja vydrž počúvať takéto niečo je max 30 sekúnd,ale na druhej strane vidím v tom odhodlanie že sa chalani snažia..no ked to nieje brit pop tak čo to je???
Návrat hore
MrMetronome
Psychopat

PríspevokZaslal: apríla 5, 2008, 10:19 pm    Predmet: Re: sadam Odpovedať s citátom

myslim že to bolo hned v prvej skladbe mne proste tie gitary medzi sebou znejú rozladene nehádam sa možná je to taký zámer.osobne počuvam absolútne všetko aj take kapely ako má bubnista,no moja vydrž počúvať takéto niečo je max 30 sekúnd,ale na druhej strane vidím v tom odhodlanie že sa chalani snažia..no ked to nieje brit pop tak čo to je???
....animal toto je alternativny rock)) evidentne si nepocul ziadnu dalsiu skladbu... ,alebo teda fakt nerozlisujes...oasis je britpop ! )) ako by si zaskatulkoval Incubus ?__ ich "NU" zvuky riesime ambientovymi gitarami... Live je to strasna prasicka... je v tom dost vela retra a groove... ked si tak predstavim ten Oasis...))) ale tie nahravky su fakt odflaknute nevystihuje to, ale neboj album je on the way ))
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: apríla 5, 2008, 10:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

incubus neriešim to je ako gladiator najprv death metal a ajhľa teraz,modra je dobra také ja nemôžem,skurv...i,alternativny rock pod týmto pojmom mne rezonuje,sonic youth,smashing pumpkins,ale to vaše neviem zato sa pýtam,a ten album kde je???
Návrat hore
weckluf
Psychopat

PríspevokZaslal: apríla 5, 2008, 11:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

bubnista napísal:
weckluf napísal:

haha...tak toto bolo inak trapne...zboznujem ludi, ktori nieco hraju a vsetko ostatne odsudzuju...nuz aj to je okno do duse cloveka...ta tvoja ma nadchla...

prepac ale trapne bolo sem dat tu nahravku pokazenej kosacky a honiacich sa svin...ale nechajme to tak ...proste ma to neoslovilo...ja ties z kapelou hram taky hard rock ale pocuvat to ties nemusim...radsej si pustim nieco z coho sa nabudim a inspirujem...
Návrat hore
bubnista
Prieskumník

PríspevokZaslal: apríla 6, 2008, 1:42 am    Predmet: Odpovedať s citátom

weckluf napísal:
bubnista napísal:
weckluf napísal:

prepac ale trapne bolo sem dat tu nahravku pokazenej kosacky a honiacich sa svin...ale nechajme to tak ...proste ma to neoslovilo...ja ties z kapelou hram taky hard rock ale pocuvat to ties nemusim...radsej si pustim nieco z coho sa nabudim a inspirujem...

no radsej si pusti CD slovenskej gramatiky nabuduce ;) TIEZ sa totiz pise so "z" a nie TIES ;)
Návrat hore
MrMetronome
Psychopat

PríspevokZaslal: apríla 6, 2008, 9:39 am    Predmet: Odpovedať s citátom

incubus neriešim to je ako gladiator najprv death metal a ajhľa teraz,modra je dobra také ja nemôžem,skurv...i,alternativny rock pod týmto pojmom mne rezonuje,sonic youth,smashing pumpkins,ale to vaše neviem zato sa pýtam,a ten album kde je???
....kazdy mame svoje )) ....ja nejake hard rocky tiez jednym ucho dnu druhym von... ,medzitym zhodnotim ze je to dobre , alebo nie... , ale ze ma to straaaasne nudiiii )).... no na albume sa pracuje... , tocit ho budeme v Londyne, alebo v Dubline... ,este so chlapci vyberaju....
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: apríla 6, 2008, 10:41 am    Predmet: sadam husain Odpovedať s citátom

fiha tak sa uvidíme hádam v londyne,to musíte mat hodne peňazí nahrávať v londyne alebo Dubline myslim že 8hodin nahrávania stoji skoro 300 libier,no naposledy ste mali v plane ist do prahoch,žeby maličká zmena? no ja môžem všetko vypočujem si joss stone a hned nato napalm death alebo aj bubnistu
Návrat hore
weckluf
Psychopat

PríspevokZaslal: apríla 6, 2008, 12:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

bubnista napísal:
weckluf napísal:
bubnista napísal:
weckluf napísal:

no radsej si pusti CD slovenskej gramatiky nabuduce ;) TIEZ sa totiz pise so "z" a nie TIES ;)

no boze poserem sa pre jedno slovo...aj tak tu nikto nepise mekcene a dlzne okrem EF...kazdy si tu pise ako chce...
Návrat hore
bubnista
Prieskumník

PríspevokZaslal: apríla 6, 2008, 12:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

weckluf napísal:
bubnista napísal:
weckluf napísal:
bubnista napísal:
weckluf napísal:

no boze poserem sa pre jedno slovo...aj tak tu nikto nepise mekcene a dlzne okrem EF...kazdy si tu pise ako chce...

no ano, ale to ze niekto nepise makcene je ine ako ked volakto napise TIES... icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
weckluf
Psychopat

PríspevokZaslal: apríla 6, 2008, 6:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

poprosim admina aby vynazal vsetky moje prispevky v tejto teme a aj tie ktore moju so mnou nieco spolocne...vdaka...nemam chut sa tu hadat o nezmysloch....zbitocne to tu zabera priestor...
Návrat hore
bubnista
Prieskumník

PríspevokZaslal: apríla 6, 2008, 6:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

weckluf napísal:
poprosim admina aby vynazal vsetky moje prispevky v tejto teme a aj tie ktore moju so mnou nieco spolocne...vdaka...nemam chut sa tu hadat o nezmysloch....zbitocne to tu zabera priestor...

zbitocne icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif nie nahodou zbYtocne? icon_cool.gif
Návrat hore
weckluf
Psychopat

PríspevokZaslal: apríla 6, 2008, 6:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ešte raz vďaka za to odstránenie....
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Vlastná produkcia Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 2 z 3

Prejdi na: