| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Mikoz Prieskumník
Založený: 05 Apr 2008 Príspevky: 5
|
Zaslal: apríla 5, 2008, 4:11 pm Predmet: Pomoc pri vybere bicich! |
|
|
| Caute.Co hovorite na bicie mapex vx?Viete o niecom lepsom v tejto cenovej kategorii? |
|
| Návrat hore |
|
 |
mmimoman Šialenec

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 275 Bydlisko: Hurbanovo
|
Zaslal: apríla 5, 2008, 9:36 pm Predmet: |
|
|
| hral som na nich, na tomoch boli coated ambassador, myslim si ze su to pohodove bicie...v tej cene su asi uz len sonor 1007 ale s tymi nemam skusenosti... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Usadlík

Založený: 12 Mar 2008 Príspevky: 244 Bydlisko: Trstená
|
Zaslal: apríla 5, 2008, 9:42 pm Predmet: |
|
|
| skor tie mapexi,rozhodne |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1257 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: apríla 5, 2008, 10:33 pm Predmet: |
|
|
| mmimoman napísal: | | hral som na nich, na tomoch boli coated ambassador, myslim si ze su to pohodove bicie...v tej cene su asi uz len sonor 1007 ale s tymi nemam skusenosti... |
viem o 2 ludoch co maju na tomto fore Sonor 1007, obidvaja su spokojni a obidvaja si pochvaluju, jeden som ja a druhy je weckluf (tie jeho chvalil aj dusan) |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 652
|
Zaslal: apríla 5, 2008, 10:37 pm Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | | mmimoman napísal: | | hral som na nich, na tomoch boli coated ambassador, myslim si ze su to pohodove bicie...v tej cene su asi uz len sonor 1007 ale s tymi nemam skusenosti... |
viem o 2 ludoch co maju na tomto fore Sonor 1007, obidvaja su spokojni a obidvaja si pochvaluju, jeden som ja a druhy je weckluf (tie jeho chvalil aj dusan) | ___ako dlho mas tie sonorY ? )) lebo kebyze si stihnes kupit Drumstarove YDcka ci DPcka ...chvalil by si Yamahy....)) aj by si ich vsetkym odporucal... )), ze mam pravdu ?)) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: apríla 5, 2008, 10:43 pm Predmet: |
|
|
jasne ze keby som si kupil DPcka tak chvalim tie, ale chvalim si aj moje 1007...pochop, ja nie som zatazeny na 1 znacku.. ked som si vyberal bicie tak som uvazoval nad Pearlami Session, Yamaha DP, Yamaha SC, Sonor 507, Sonor 1007
keby drumstar nepredal DP niekomu inemu, kupim tie
keby si typek nerozmyslel predaj sešnov, kupim tie
1007 mam nove a kupil som dobre, som so zvukom spokojny, aj ked verim, ze by som bol spokojny aj s DPckami, aj so sešnami |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 652
|
Zaslal: apríla 6, 2008, 9:42 am Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | jasne ze keby som si kupil DPcka tak chvalim tie, ale chvalim si aj moje 1007...pochop, ja nie som zatazeny na 1 znacku.. ked som si vyberal bicie tak som uvazoval nad Pearlami Session, Yamaha DP, Yamaha SC, Sonor 507, Sonor 1007
keby drumstar nepredal DP niekomu inemu, kupim tie
keby si typek nerozmyslel predaj sešnov, kupim tie
1007 mam nove a kupil som dobre, som so zvukom spokojny, aj ked verim, ze by som bol spokojny aj s DPckami, aj so sešnami | ___ano ano...)) ja sa len pousmiewawam ))) ako moja znama hovori... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mikoz Prieskumník
|
Zaslal: apríla 6, 2008, 10:20 am Predmet: |
|
|
| no dobre..a je velky rozdiel medzi Vx seriou a M Birch?samozrejme okrem hardware. |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1424 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: apríla 6, 2008, 11:30 am Predmet: |
|
|
...vzal som vx a lutujem, ze som nevzal m birch...
...neni o com, kukni mapex.sk...mb ma kamarat, casto na nich hravam a aj s prevozkami hraju super, uz nech tam natiahne g2  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mikoz Prieskumník
|
Zaslal: apríla 6, 2008, 5:09 pm Predmet: |
|
|
| Oukej....a Nevedel by si mi poradit ake rozmery?hraveme metallica ale aj elan a tak. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Šialenec
Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 374 Bydlisko: Lucenec
|
Zaslal: apríla 6, 2008, 6:01 pm Predmet: |
|
|
| omg to ked ti akze poradim 30 20 10 10 18 tak si take objdnas? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mikoz Prieskumník
|
Zaslal: apríla 6, 2008, 7:55 pm Predmet: |
|
|
| nieee..ale tak poradit ake su podla vas lepsie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mischo4077 Šialenec

Založený: 15 Dec 2006 Príspevky: 434 Bydlisko: Michalovce vs. Kosice
|
Zaslal: apríla 7, 2008, 9:11 am Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | | mmimoman napísal: | | hral som na nich, na tomoch boli coated ambassador, myslim si ze su to pohodove bicie...v tej cene su asi uz len sonor 1007 ale s tymi nemam skusenosti... |
viem o 2 ludoch co maju na tomto fore Sonor 1007, obidvaja su spokojni a obidvaja si pochvaluju, jeden som ja a druhy je weckluf (tie jeho chvalil aj dusan) |
a ja poznam dalsieho, :) len nie 1007 ale 1005, :) je to uzasny nastroj, :)
| Malcolm napísal: | | omg to ked ti akze poradim 30 20 10 10 18 tak si take objdnas? |
tak to by som skusil, len teraz rozmyslam, 30 BD, 20 SD, 10 TT 10 TT a 18 FT :) no skusit by sa dalo, ... len si nevem predstavit ci by som pri 20 SDcku trafil tomy :D a vobec ci by som dociahol na mechaniku ...:)
objednajte mi niekto take priemery :D (nebrat vazne) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 323 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: apríla 7, 2008, 11:57 am Predmet: |
|
|
podla mna 22 10 12 14 su podla mna univerzalne rozmery... havam aj na supravu 24 12 14 16, to by som ale odporucal skor do tvrdsej muziky, alebo ak si taky velky ako bubenik Paula McCartneyho , na univerzalne pouzitie pre normalneho cloveka by som bral to prve. 2mischo> ja som raz spravil HH z dvoch 20" rideov, to bol MASAKEEER  |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1424 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: apríla 7, 2008, 2:24 pm Predmet: |
|
|
| ...neviem, ale laditelnost desiny prechodu je velice biedna, sice neni som daky kral ladenia, ale dvanastku som nemal problem naladit hlboko ani vyssie, ale desina je za trest... |
|
| Návrat hore |
|
 |
mmimoman Šialenec

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 275 Bydlisko: Hurbanovo
|
Zaslal: apríla 7, 2008, 3:12 pm Predmet: |
|
|
| fiha ja mam presne opacne skusenosti a uz som take aj pocul od viac ludi...ze 10 sa ladi jedna basen... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: apríla 7, 2008, 3:12 pm Predmet: |
|
|
| drBambus napísal: | | ...neviem, ale laditelnost desiny prechodu je velice biedna, sice neni som daky kral ladenia, ale dvanastku som nemal problem naladit hlboko ani vyssie, ale desina je za trest... |
praveze 10 sa ladi strasne lahko..a to som ladil bicie prvykrat...12 som mal problem naladit tak aby mala nizsi zvuk nez 10 :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
mischo4077 Šialenec

Založený: 15 Dec 2006 Príspevky: 434 Bydlisko: Michalovce vs. Kosice
|
Zaslal: apríla 7, 2008, 9:50 pm Predmet: |
|
|
| 2bambus, :) ... tak to mas dobre ked sa Ti podarilo naladit 12ku :D ja som ju cely rok nepouzival lebo mi nesla do usi,... 10 bola v pohodke uz po natiahnuti blany bez nejakeho extremneho ladenia, a 14tka mi este teraz neladi :D ... bo sa mi nechce vytahovat kluc :D ... este ze mam tlmice na usiach a nepocujem to,... vymenim blany a mozno ich aj poladim :D este ze nehram koncerty, sa nemusim az tak hambit, lebo vonku idem celkom ok zvuk, len s tymi emperormi je ten attack aspon pre mna priliz tvrdy, ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 776 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: apríla 7, 2008, 10:37 pm Predmet: bonham |
|
|
| Mikoz napísal: | | Caute.Co hovorite na bicie mapex vx?Viete o niecom lepsom v tejto cenovej kategorii? | ludwig accent |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 323 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: apríla 7, 2008, 11:40 pm Predmet: |
|
|
| mischo4077 napísal: | | 2bambus, :) ... tak to mas dobre ked sa Ti podarilo naladit 12ku :D ja som ju cely rok nepouzival lebo mi nesla do usi,... 10 bola v pohodke uz po natiahnuti blany bez nejakeho extremneho ladenia, a 14tka mi este teraz neladi :D ... bo sa mi nechce vytahovat kluc :D ... este ze mam tlmice na usiach a nepocujem to,... vymenim blany a mozno ich aj poladim :D este ze nehram koncerty, sa nemusim az tak hambit, lebo vonku idem celkom ok zvuk, len s tymi emperormi je ten attack aspon pre mna priliz tvrdy, ... | Mne sa tiez 12" ladi najtazsie a hlavne to sa mi tazko dosahuje, aby zvukovo netrcala medzi tymi ostatnymi...10" sa mi ladi v pohode. Bambus, mrkni bibliu ladenia, niekto tu daval linku, mozno najdes tip, ktory ti s 10" pomoze. 2 mischo skus coated emperor, alebo coated g2, ak sa ti zvuk paci a vadi ti len ostrost attacku, pieskovane blany hraju kultivovanejsie a maju menej ostry attack. Sorry za OT...navrhujem presun do sekcie ladenie... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|