Obsah fóra bubenici.com

mohol by mi niekto pomôcť ??
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
corcs
Nováčik

Založený: 04 Jan 2008

PríspevokZaslal: apríla 5, 2008, 11:27 pm    Predmet: mohol by mi niekto pomôcť ?? Odpovedať s citátom

ahojte , chcel by som sa opýtať , či by mi niekto nevedel poslať nejaký link na predajňu bicích najlepšie PREMIER na slovensku , alebo v česku , ale takú , kde sa dajú kúpiť osobitne napr Tom Tomy... ak by som si chcel poskladať bicie viete :) ďakujem vopred
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: apríla 5, 2008, 11:35 pm    Predmet: sadam Odpovedať s citátom

muziker?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
corcs
Nováčik

PríspevokZaslal: apríla 5, 2008, 11:43 pm    Predmet: Re: sadam Odpovedať s citátom

animal666palermo napísal:
muziker?

chceš mi povedať , že na muzikeri viem kúpiť osobitne prechody aké chcem priemery atď ?????
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: apríla 6, 2008, 12:02 am    Predmet: sadam Odpovedať s citátom

no ak si ich objednáš tak áno prečo tam nezavoláš,najbližšie čo viem premier predajňa je v Budapešti fon trade
Návrat hore
corcs
Nováčik

PríspevokZaslal: apríla 6, 2008, 12:08 am    Predmet: Re: sadam Odpovedať s citátom

animal666palermo napísal:
no ak si ich objednáš tak áno prečo tam nezavoláš,najbližšie čo viem premier predajňa je v Budapešti fon trade

ako to myslíš , že keď si ich objednám ?? ja im poviem , aké Tom Tomy s priemermy chcem a oni mi objednajú alebo ako to mám chápať ?? inak diky za rady :)
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: apríla 6, 2008, 12:13 am    Predmet: Odpovedať s citátom

myslim ze vsetky hudobniny, ktore predavaju aj premier su ti schopne objednat jednotlive diely...cez muziker by som to ale neriesil, kvoli ich pristupu k zakaznikom :)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: apríla 6, 2008, 12:28 am    Predmet: sadam Odpovedať s citátom

informácie si musíš pozistovat v muzike ry sam ja tam totižto nepracujem,jedine čo viem,videl som u nich v ponuke premier to vše
Návrat hore
MrMetronome
Psychopat

Založený: 01 Sep 2007

PríspevokZaslal: apríla 6, 2008, 9:40 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Foo Fighter napísal:
myslim ze vsetky hudobniny, ktore predavaju aj premier su ti schopne objednat jednotlive diely...cez muziker by som to ale neriesil, kvoli ich pristupu k zakaznikom :)
...no veru... , na chlapcov z muzikeru treba zamavat fialovym vejarom az potom su z nich predavaci..)) cest vynimkam...
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: apríla 6, 2008, 10:50 am    Predmet: hu Odpovedať s citátom

futbalisti tomu hovoria kolky,ha....www.fontrademusic.hu existuje aj anglická verzia,v predajni a na sklade majú produkty-paiste,premier,hardcase,ludwig
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: apríla 6, 2008, 11:07 am    Predmet: Odpovedať s citátom

muziker nemá na sklade ani to čo má uvedené v E-shope. Tuplom už nebudú mať jednotlivé bubny a ak sa ti ich od nich podarí objednať tak budeš pol roka čakať
Návrat hore
corcs
Nováčik

PríspevokZaslal: apríla 6, 2008, 12:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Foo Fighter napísal:

tak keď nie cez muziker tak cez čo ?? kde majú dobrý prístup k zákazníkom ? :) ... fúú tak keby vedeli mi objednať jednotlivé diely s takými priemermy , aké by som chcel tak to by bolo super
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: apríla 6, 2008, 1:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Vyrieš to cez čechov. Majú diametrálne odlišný postoj a dá sa s nimi normálne dohodnúť
Návrat hore
corcs
Nováčik

PríspevokZaslal: apríla 6, 2008, 1:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nightwolf_08 napísal:
Vyrieš to cez čechov. Majú diametrálne odlišný postoj a dá sa s nimi normálne dohodnúť

noo a mohol by si mi prosím povedať nejakú predajňu prípadne predajne , kde by som sa snimi vedel dohodnúť ?? pripadne sa poinformovať :) a ešte k veci ... niečo ako rampa sa dá niekde zohnať ? pretože ak by som náhodou aj našiel ( vďaka vám ) predajňu kde by som si to vedel zohnať musel bysom to umiestniť na nejakú rampu .. alebo " Tom holdery " alebo čo to je
Návrat hore
misho47
Nováčik

Založený: 05 Nov 2007

PríspevokZaslal: apríla 6, 2008, 3:10 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

corcs napísal:
Nightwolf_08 napísal:

noo a mohol by si mi prosím povedať nejakú predajňu prípadne predajne , kde by som sa snimi vedel dohodnúť ?? pripadne sa poinformovať :) a ešte k veci ... niečo ako rampa sa dá niekde zohnať ? pretože ak by som náhodou aj našiel ( vďaka vám ) predajňu kde by som si to vedel zohnať musel bysom to umiestniť na nejakú rampu .. alebo " Tom holdery " alebo čo to je

Z nákupom z Česka moc skúseností, čo sa ohľadom bicích týka nemám, ale ostatní tovar, čo som z Česka objednával, taq som nikdy nemal problém, dokonca ani s reklamáciou,
Bicie Premier -skús najprv všemohúci GOOGLE icon_cheesygrin.gif (nič v zlom)
Ja som našiel len 2 linky, kde ich predávajú http://www.hudebnicentrum.cz/inshop/bici-soupravy-1/set.asp?level=200&producer=Premier&producerroot=1
a www.muziker.cz - ale ako tu už bolo spomínané v muzikeri sú ochotní len keď zamávaš fialovým vejárom
Návrat hore
corcs
Nováčik

PríspevokZaslal: apríla 6, 2008, 3:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

misho47 napísal:
corcs napísal:
Nightwolf_08 napísal:

Z nákupom z Česka moc skúseností, čo sa ohľadom bicích týka nemám, ale ostatní tovar, čo som z Česka objednával, taq som nikdy nemal problém, dokonca ani s reklamáciou,
Bicie Premier -skús najprv všemohúci GOOGLE icon_cheesygrin.gif (nič v zlom)
Ja som našiel len 2 linky, kde ich predávajú http://www.hudebnicentrum.cz/inshop/bici-soupravy-1/set.asp?level=200&producer=Premier&producerroot=1
a www.muziker.cz - ale ako tu už bolo spomínané v muzikeri sú ochotní len keď zamávaš fialovým vejárom

tak budem musieť všetko skúsiť... lebo viem , že napr v musikeri sa PREIERY kúpiť dajú... len že keby som im napísal , že by som si u nich chcel objednať Tomy osobitne , tak že čo by mi odpísali heh ...
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: apríla 6, 2008, 7:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

corcs odkial si? skus zajst napriklad aj do nejakych miestnych hudobnin a opytat sa tam
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
corcs
Nováčik

PríspevokZaslal: apríla 6, 2008, 9:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Foo Fighter napísal:
corcs odkial si? skus zajst napriklad aj do nejakych miestnych hudobnin a opytat sa tam

juuj to si teraz trafil :)) toto je take male mesto 30 km vzdialene od Rimavskej Soboty... tu nie su hudobniny heh :D
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: apríla 6, 2008, 9:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tak zajdi do RS, pripadne sa opytaj v Big Music v Banskej Bystrici ( www.bigmusic.sk )
Návrat hore
Karr
Prisťahovalec

Založený: 06 Apr 2008

PríspevokZaslal: apríla 6, 2008, 11:38 pm    Predmet: mohol by mi niekto pomôcť ?? Odpovedať s citátom

Zdrawim
Zacinam hrat na bicich.Sice uz mi to tiahne na 18, ale dufam ze to neni neskoro.Pozeral som po hudobninach na bicie a nasiel som tam znacku BASIX.Je to dobra znacka??A teda skor by som chcel vedet ci sa oplati kupit nove alebo pouzivane.Ked pozeram po inzeratoch ceny su moc prehnane.
Dik za odpoved
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: apríla 7, 2008, 12:41 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Ak zacinas tak ver ze sa ti vsetky ceny budu zdat prehnane. No poradim ti, kup si hranu sadu. Ak nevies ci ta to bude bavit tak amati za 5000 postacia. Ak uz budes vediet ze do toho ides tak ich opat za 5000 predas a mozes sa pustit do nakupu lepsej sady. Basix by som ti mohol doporucit v rade custom. Ak vymenis diskutabilne tomholdery tak je to celkovo slusna sada
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 1 z 2

Prejdi na: