| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
corcs Nováčik
Založený: 04 Jan 2008 Príspevky: 31
|
Zaslal: apríla 5, 2008, 11:27 pm Predmet: mohol by mi niekto pomôcť ?? |
|
|
| ahojte , chcel by som sa opýtať , či by mi niekto nevedel poslať nejaký link na predajňu bicích najlepšie PREMIER na slovensku , alebo v česku , ale takú , kde sa dajú kúpiť osobitne napr Tom Tomy... ak by som si chcel poskladať bicie viete :) ďakujem vopred |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 886 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: apríla 5, 2008, 11:35 pm Predmet: sadam |
|
|
| muziker? |
|
| Návrat hore |
|
 |
corcs Nováčik
|
Zaslal: apríla 5, 2008, 11:43 pm Predmet: Re: sadam |
|
|
| animal666palermo napísal: | | muziker? |
chceš mi povedať , že na muzikeri viem kúpiť osobitne prechody aké chcem priemery atď ????? |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: apríla 6, 2008, 12:02 am Predmet: sadam |
|
|
| no ak si ich objednáš tak áno prečo tam nezavoláš,najbližšie čo viem premier predajňa je v Budapešti fon trade |
|
| Návrat hore |
|
 |
corcs Nováčik
|
Zaslal: apríla 6, 2008, 12:08 am Predmet: Re: sadam |
|
|
| animal666palermo napísal: | | no ak si ich objednáš tak áno prečo tam nezavoláš,najbližšie čo viem premier predajňa je v Budapešti fon trade |
ako to myslíš , že keď si ich objednám ?? ja im poviem , aké Tom Tomy s priemermy chcem a oni mi objednajú alebo ako to mám chápať ?? inak diky za rady :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1599 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: apríla 6, 2008, 12:13 am Predmet: |
|
|
| myslim ze vsetky hudobniny, ktore predavaju aj premier su ti schopne objednat jednotlive diely...cez muziker by som to ale neriesil, kvoli ich pristupu k zakaznikom :) |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: apríla 6, 2008, 12:28 am Predmet: sadam |
|
|
| informácie si musíš pozistovat v muzike ry sam ja tam totižto nepracujem,jedine čo viem,videl som u nich v ponuke premier to vše |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 678
|
Zaslal: apríla 6, 2008, 9:40 am Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | | myslim ze vsetky hudobniny, ktore predavaju aj premier su ti schopne objednat jednotlive diely...cez muziker by som to ale neriesil, kvoli ich pristupu k zakaznikom :) | ...no veru... , na chlapcov z muzikeru treba zamavat fialovym vejarom az potom su z nich predavaci..)) cest vynimkam... |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: apríla 6, 2008, 10:50 am Predmet: hu |
|
|
| futbalisti tomu hovoria kolky,ha....www.fontrademusic.hu existuje aj anglická verzia,v predajni a na sklade majú produkty-paiste,premier,hardcase,ludwig |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2958 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: apríla 6, 2008, 11:07 am Predmet: |
|
|
| muziker nemá na sklade ani to čo má uvedené v E-shope. Tuplom už nebudú mať jednotlivé bubny a ak sa ti ich od nich podarí objednať tak budeš pol roka čakať |
|
| Návrat hore |
|
 |
corcs Nováčik
|
Zaslal: apríla 6, 2008, 12:20 pm Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | | myslim ze vsetky hudobniny, ktore predavaju aj premier su ti schopne objednat jednotlive diely...cez muziker by som to ale neriesil, kvoli ich pristupu k zakaznikom :) |
tak keď nie cez muziker tak cez čo ?? kde majú dobrý prístup k zákazníkom ? :) ... fúú tak keby vedeli mi objednať jednotlivé diely s takými priemermy , aké by som chcel tak to by bolo super |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: apríla 6, 2008, 1:02 pm Predmet: |
|
|
| Vyrieš to cez čechov. Majú diametrálne odlišný postoj a dá sa s nimi normálne dohodnúť |
|
| Návrat hore |
|
 |
corcs Nováčik
|
Zaslal: apríla 6, 2008, 1:48 pm Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | | Vyrieš to cez čechov. Majú diametrálne odlišný postoj a dá sa s nimi normálne dohodnúť |
noo a mohol by si mi prosím povedať nejakú predajňu prípadne predajne , kde by som sa snimi vedel dohodnúť ?? pripadne sa poinformovať :) a ešte k veci ... niečo ako rampa sa dá niekde zohnať ? pretože ak by som náhodou aj našiel ( vďaka vám ) predajňu kde by som si to vedel zohnať musel bysom to umiestniť na nejakú rampu .. alebo " Tom holdery " alebo čo to je |
|
| Návrat hore |
|
 |
misho47 Nováčik
Založený: 05 Nov 2007 Príspevky: 39 Bydlisko: Martin
|
Zaslal: apríla 6, 2008, 3:10 pm Predmet: |
|
|
| corcs napísal: | | Nightwolf_08 napísal: | | Vyrieš to cez čechov. Majú diametrálne odlišný postoj a dá sa s nimi normálne dohodnúť |
noo a mohol by si mi prosím povedať nejakú predajňu prípadne predajne , kde by som sa snimi vedel dohodnúť ?? pripadne sa poinformovať :) a ešte k veci ... niečo ako rampa sa dá niekde zohnať ? pretože ak by som náhodou aj našiel ( vďaka vám ) predajňu kde by som si to vedel zohnať musel bysom to umiestniť na nejakú rampu .. alebo " Tom holdery " alebo čo to je |
Z nákupom z Česka moc skúseností, čo sa ohľadom bicích týka nemám, ale ostatní tovar, čo som z Česka objednával, taq som nikdy nemal problém, dokonca ani s reklamáciou,
Bicie Premier -skús najprv všemohúci GOOGLE (nič v zlom)
Ja som našiel len 2 linky, kde ich predávajú http://www.hudebnicentrum.cz/inshop/bici-soupravy-1/set.asp?level=200&producer=Premier&producerroot=1
a www.muziker.cz - ale ako tu už bolo spomínané v muzikeri sú ochotní len keď zamávaš fialovým vejárom |
|
| Návrat hore |
|
 |
corcs Nováčik
|
Zaslal: apríla 6, 2008, 3:54 pm Predmet: |
|
|
| misho47 napísal: | | corcs napísal: | | Nightwolf_08 napísal: | | Vyrieš to cez čechov. Majú diametrálne odlišný postoj a dá sa s nimi normálne dohodnúť |
Z nákupom z Česka moc skúseností, čo sa ohľadom bicích týka nemám, ale ostatní tovar, čo som z Česka objednával, taq som nikdy nemal problém, dokonca ani s reklamáciou,
Bicie Premier -skús najprv všemohúci GOOGLE (nič v zlom)
Ja som našiel len 2 linky, kde ich predávajú http://www.hudebnicentrum.cz/inshop/bici-soupravy-1/set.asp?level=200&producer=Premier&producerroot=1
a www.muziker.cz - ale ako tu už bolo spomínané v muzikeri sú ochotní len keď zamávaš fialovým vejárom |
tak budem musieť všetko skúsiť... lebo viem , že napr v musikeri sa PREIERY kúpiť dajú... len že keby som im napísal , že by som si u nich chcel objednať Tomy osobitne , tak že čo by mi odpísali heh ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: apríla 6, 2008, 7:47 pm Predmet: |
|
|
| corcs odkial si? skus zajst napriklad aj do nejakych miestnych hudobnin a opytat sa tam |
|
| Návrat hore |
|
 |
corcs Nováčik
|
Zaslal: apríla 6, 2008, 9:07 pm Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | | corcs odkial si? skus zajst napriklad aj do nejakych miestnych hudobnin a opytat sa tam |
juuj to si teraz trafil :)) toto je take male mesto 30 km vzdialene od Rimavskej Soboty... tu nie su hudobniny heh :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: apríla 6, 2008, 9:35 pm Predmet: |
|
|
| tak zajdi do RS, pripadne sa opytaj v Big Music v Banskej Bystrici ( www.bigmusic.sk ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Karr Usadlík

Založený: 06 Apr 2008 Príspevky: 118 Bydlisko: Trencin
|
Zaslal: apríla 6, 2008, 11:38 pm Predmet: mohol by mi niekto pomôcť ?? |
|
|
Zdrawim
Zacinam hrat na bicich.Sice uz mi to tiahne na 18, ale dufam ze to neni neskoro.Pozeral som po hudobninach na bicie a nasiel som tam znacku BASIX.Je to dobra znacka??A teda skor by som chcel vedet ci sa oplati kupit nove alebo pouzivane.Ked pozeram po inzeratoch ceny su moc prehnane.
Dik za odpoved |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: apríla 7, 2008, 12:41 am Predmet: |
|
|
| Ak zacinas tak ver ze sa ti vsetky ceny budu zdat prehnane. No poradim ti, kup si hranu sadu. Ak nevies ci ta to bude bavit tak amati za 5000 postacia. Ak uz budes vediet ze do toho ides tak ich opat za 5000 predas a mozes sa pustit do nakupu lepsej sady. Basix by som ti mohol doporucit v rade custom. Ak vymenis diskutabilne tomholdery tak je to celkovo slusna sada |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|