Obsah fóra bubenici.com

Do čoho by ste šli?

Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Činely
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Trav
Prieskumník

Založený: 07 Jan 2008

PríspevokZaslal: februára 2, 2008, 1:11 pm    Predmet: Do čoho by ste šli? Odpovedať s citátom

Chcem kúpiť 2x crash o priemeroch 16 a 17 alebo 17 a 18 a rozmyslam nad meinl classic alebo paiste pst5... Ktore ma podla vas väcsiu zivotnost a muzikalnejsi zvuk?diky za rady a skusenosti
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
MrMetronome
Psychopat

Založený: 01 Sep 2007

PríspevokZaslal: februára 2, 2008, 1:17 pm    Predmet: Re: Do čoho by ste isšli? Odpovedať s citátom

Trav napísal:
Chcem kúpiť 2x crash o priemeroch 16 a 17 alebo 17 a 18 a rozmyslam nad meinl classic alebo paiste pst5... Ktore ma podla vas väcsiu zivotnost a muzikalnejsi zvuk?diky za rady a skusenosti
....,na Classicu 16 med. som nahraval, nic moc cinel, hodilo sa to len na tu jednu vec... ,je to taka stredna trieda /Amun je o nieco lepsi.../ cineli praskaju vacsinou podla sposobu hry , ale plati , ze cim vacsi crash-tym nachylnejsi na prasknutie.,Paiste Pst5 som skusal len jednu chinu - 18,ktora ma dost prekvapila, ale ako su na tom Crashe, to netusim..., co sa tyka muzikalnosti VYSKUSAJ SI a POROVNAJ ))
Návrat hore
dano
Usadlík

Založený: 02 Apr 2007

PríspevokZaslal: februára 2, 2008, 1:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Hral som na obidvoch 16tkach, neda sa povedat ze jeden je horsi a druhy lepsi. Kazdy ma trosku iny zvuk (co je samozrejme ocakavatelne), ale tato stredna trieda uz neznie tak plechovo a myslim ze ich uz najdes aj u bubenikov co si hranim obcas aj nieco privyrobia po kluboch, proste taka semi-profi trieda. Musis ist vyskusat a rozhodnut sa sam podla svojho ucha a vkusu, ostatnych cinelov co mas. Rozhodne to nie su zle cinely. Problem je ale asi v tom, ze neviem kde by si u nas nasiel obchod kde by ich mali vedla seba..Podobne aj s vydrzou su na tom asi rovnako... V prospech Paistov hovori o chlp lepsia cena, ale ten rozdiel by ti asi nemal branit zobrat aj ten meinl, ked by sa ti pozdaval viac. Tot moj nazor fi_lone_ranger.gif
Návrat hore
Trav
Prieskumník

PríspevokZaslal: februára 2, 2008, 2:24 pm    Predmet: Trav Odpovedať s citátom

Dakujem vám za názory... Niekde som pocul a aj ctal ze meinl má dobrú životnosť ale skúšal som aj paiste a meinl ale ride a paiste sa mi viac pacila zvukovo..No ale hovorim to boli ride a kazda v inom obchode. icon_neutral.gif
Návrat hore
MrMetronome
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 5, 2008, 10:26 am    Predmet: Re: Trav Odpovedať s citátom

Trav napísal:
Dakujem vám za názory... Niekde som pocul a aj ctal ze meinl má dobrú životnosť ale skúšal som aj paiste a meinl ale ride a paiste sa mi viac pacila zvukovo..No ale hovorim to boli ride a kazda v inom obchode. icon_neutral.gif
ja som videl dva echt nove 16 a 17 Traditional Byzance od Meinlu a za mesiac mali prasklinu... ,ide o to ako na to, ako ich mas zatiahnute v stojane a td....
Návrat hore
Trav
Prieskumník

PríspevokZaslal: februára 5, 2008, 8:54 pm    Predmet: Re: Trav Odpovedať s citátom

MrMetronome napísal:
Trav napísal:
ja som videl dva echt nove 16 a 17 Traditional Byzance od Meinlu a za mesiac mali prasklinu... ,ide o to ako na to, ako ich mas zatiahnute v stojane a td....

Heh tak to niekto musel riadne rubat... činele treba dat dýchat a aj je to efektné ked má vôlu v stojane....ja mám starú meinl 16 mcs uz asi 5 rokov a keby mi nepadla v garáži na zem nič jej neni.
Návrat hore
cani
Prieskumník

Založený: 26 Jan 2008

PríspevokZaslal: februára 7, 2008, 12:58 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Keď ti mám poradiť tak zober radšej ten meinl, nie že by paiste bol zlý činel, ale predsa sa mi ten meinl zdá aspoň v tejto triede o niečo lepší a má veľmi dlhú životnosť. Ja mám 18 crash, rúbem do nej tri roky a krásne drží, okraje má celistvé, žiadne prasklinky a iné zakrivenia. Toť môj názor
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Trav
Prieskumník

PríspevokZaslal: februára 7, 2008, 2:41 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

cani napísal:
Keď ti mám poradiť tak zober radšej ten meinl, nie že by paiste bol zlý činel, ale predsa sa mi ten meinl zdá aspoň v tejto triede o niečo lepší a má veľmi dlhú životnosť. Ja mám 18 crash, rúbem do nej tri roky a krásne drží, okraje má celistvé, žiadne prasklinky a iné zakrivenia. Toť môj názor

Uhm..tak 18 palcov už je dosť a vraviš že ho máš tri roky a bez poškodenia...ale čo zvuk? Neznie už nahodou zle?
Návrat hore
Dzaaro
Šialenec

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: marca 15, 2008, 2:22 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Trav napísal:

Uhm..tak 18 palcov už je dosť a vraviš že ho máš tri roky a bez poškodenia...ale čo zvuk? Neznie už nahodou zle?

Chalani, ako ste dosli k tomu, ze stare cinely hraju horsie? To je dost velka vtakovina. Zvuk sa vekom trolinku meni ale vobec nie zasadne a k horsiemu. Ked je cinel moc zaneseny, tak zvuk trosku straca na brilantnosti /co sa niektorym bubenikom aj paci/, ale staci ho vycistit a hra ako predtym.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Malcolm
Šialenec

Založený: 23 Júl 2007

PríspevokZaslal: marca 15, 2008, 11:25 am    Predmet: Odpovedať s citátom

casom su cinly maksie a podla mna hraju lepsie
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
MrMetronome
Psychopat

PríspevokZaslal: marca 15, 2008, 1:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Malcolm napísal:
casom su cinly maksie a podla mna hraju lepsie
cinely sa vyhraju... ,podla sposobu ako na ne hras sa modeluje ich molekularna struktura a su na sposob hry "zvyknute" je to ako s plniacom perom...))
Návrat hore
mmimoman
Šialenec

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: marca 15, 2008, 1:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

toto je podla mna vyslovene choroba...ak ma nejaky nastroj par rokov kazdy si mysli ze uz nema cenu...ja mam dvojrocne sonor 505 a par ludi mi vravela ze fuuuu to su uz stare bicie to nikto nekupi...ale preco? ved ked su v dobrom stave, neposkrabane, neposkodene, HW drzi tak isto ako ked boli nove...preco by tie bicie stratili cenu?....to iste plati o cineloch...ved skor sa da hovorit a vyzretom a nie o zhorsenom zvuku...
no ale toto je OT ak chceme o tomto kecat dajme inu temu :)
Návrat hore
Dzaaro
Šialenec

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: apríla 5, 2008, 2:42 am    Predmet: Odpovedať s citátom

jj toto je sranda...konzumni ludia potrebuju furt daco nove...vacsina nastrojov z prirodnych materialov vekom ziskava na kvalite... ale pravda je, ze low end nastroje stracaju velmi rychlo cenu, pretoze tato trieda sa velmi rychlo vyvija a na trh prichadzaju nove a casto kvalitnejsie postavene nastroje za rovnaku alebo dokonca nizsiu cenu...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
larzzzz
Usadlík

Založený: 17 Apr 2007

PríspevokZaslal: apríla 7, 2008, 8:21 am    Predmet: Stare zle? Odpovedať s citátom

k tomu tolko - preco stoji 30 rocny Fender Stratocaster USA tolko co stoji?
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Činely Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na: