| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Karr Prisťahovalec

Založený: 06 Apr 2008 Príspevky: 78 Bydlisko: Trencin
|
Zaslal: apríla 7, 2008, 3:18 pm Predmet: Dave Grohl |
|
|
Aky nazor mate na tohto "byvaleho,sucasneho" bubenika?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1094 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: apríla 7, 2008, 3:19 pm Predmet: |
|
|
moj oblubenec, ako bubenik aj spevak aj textar aj ako clovek, milujem Foo Fighters a taktiez Nirvanu
ako bubenik je velmi energicky, to sa mi na nom paci :)
Naposledy upravil Foo Fighter dňa apríla 7, 2008, 6:23 pm, celkom upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Usadlík

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 217 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: apríla 7, 2008, 3:48 pm Predmet: |
|
|
no neviem, s nirvanou pracoval dost dlho a vacsina ludi ho pozna lepsie nez chada channinga.. takze mne sa viac spaja s nirvanou ako s foo fighters..
nechapem len jednej veci... preco zalozil dalsiu kapelu, ked ako clen nirvany zarobil slusne peniaze.. preco sa chce este viac zviditelnit ... pre tuto vec ho moc neuznavam, samozrejme ako bubenik je OK, len ta slava... asi mu nestacila... |
|
| Návrat hore |
|
 |
EL- Nováčik

Založený: 13 Feb 2007 Príspevky: 48 Bydlisko: Púchow
|
Zaslal: apríla 7, 2008, 4:53 pm Predmet: |
|
|
osobne si myslim ze ak je "zavisli" na muzike..jednoducho isiel dalej ..ale uz s inou kapelou..
ako bubenik taky priemer..riadne do toho racha  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: apríla 7, 2008, 6:25 pm Predmet: |
|
|
| fernetsrumom napísal: | no neviem, s nirvanou pracoval dost dlho a vacsina ludi ho pozna lepsie nez chada channinga.. takze mne sa viac spaja s nirvanou ako s foo fighters..
nechapem len jednej veci... preco zalozil dalsiu kapelu, ked ako clen nirvany zarobil slusne peniaze.. preco sa chce este viac zviditelnit ... pre tuto vec ho moc neuznavam, samozrejme ako bubenik je OK, len ta slava... asi mu nestacila... |
mal prestat hrat v 20 rokoch ci kolko mal? btw zarobil slusne ale drtivu vacsinu vsetkych prav na pesnicky a podobne dostala po Kurtovej smrti Courtney Love, cize mohlo to byt aj lepsie
novu kapelu zalozil, lebo chcel proste hrat a uz v Nirvane mal napady na nove pesnicky |
|
| Návrat hore |
|
 |
Karr Prisťahovalec

|
Zaslal: apríla 7, 2008, 8:53 pm Predmet: Dave Grohl |
|
|
25  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Karr Prisťahovalec

|
Zaslal: apríla 7, 2008, 9:00 pm Predmet: Dave Grohl |
|
|
| FF sami tiez pacia, ale skoda ze "zmakli". Prvy album a ciastocne druhy sa mi pacia najviac. A dost kruty je jeho POCKETWATCH album ece u cias Nirvany |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: apríla 7, 2008, 9:38 pm Predmet: |
|
|
| jj pocketwatch je dobry..mne sa paci aj ten novy album, len mi bolo divne ze vyhrali grammy za najlepsi hardrockovy album, kedze na nom su hlavne pomale veci:D ale celkovo myslim ze nemam oblubeny album od FF |
|
| Návrat hore |
|
 |
DeFeKt Nováčik

Založený: 06 Apr 2008 Príspevky: 29 Bydlisko: hrdý Blavák
|
Zaslal: apríla 8, 2008, 7:46 am Predmet: |
|
|
Dave Grohla mam velmi rad, ci uz ako Nirvanu alebo ako FF... je to davac  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mufty Prisťahovalec

Založený: 30 Nov 2007 Príspevky: 60 Bydlisko: Martin
|
Zaslal: apríla 8, 2008, 6:33 pm Predmet: |
|
|
| davídek...je všetranný hudobník..ale v Nirvane sa mi viac rátal...to ale netvrdím že FF nie sú bohovskí...tých mám tiež rád. |
|
| Návrat hore |
|
 |
davegr Prisťahovalec
Založený: 31 Mar 2006 Príspevky: 60
|
Zaslal: apríla 10, 2008, 3:41 pm Predmet: |
|
|
| fernetsrumom napísal: | | nechapem len jednej veci... preco zalozil dalsiu kapelu, ked ako clen nirvany zarobil slusne peniaze.. preco sa chce este viac zviditelnit ... pre tuto vec ho moc neuznavam, samozrejme ako bubenik je OK, len ta slava... asi mu nestacila... |
Nehnevaj sa na mna, ale asi si založím zbierku vtipných a nezmyselných hlášok a toto mi tam krásne sadne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: apríla 10, 2008, 3:53 pm Predmet: |
|
|
| davegr napísal: | | fernetsrumom napísal: | | nechapem len jednej veci... preco zalozil dalsiu kapelu, ked ako clen nirvany zarobil slusne peniaze.. preco sa chce este viac zviditelnit ... pre tuto vec ho moc neuznavam, samozrejme ako bubenik je OK, len ta slava... asi mu nestacila... |
Nehnevaj sa na mna, ale asi si založím zbierku vtipných a nezmyselných hlášok a toto mi tam krásne sadne. |
suhlasim, uz som sa to snazil kolegovi vysvetlit |
|
| Návrat hore |
|
 |
Moonwalker Nováčik
Založený: 30 Apr 2008 Príspevky: 33
|
Zaslal: apríla 30, 2008, 3:34 pm Predmet: drummer |
|
|
| dave sa mi paci v queens of the stoneage no one knows kuknite si klip |
|
| Návrat hore |
|
 |
JUROMURO Usadlík

Založený: 28 Jan 2008 Príspevky: 107 Bydlisko: sever
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: Máj 2, 2008, 5:15 pm Predmet: |
|
|
| jj je to good..ale taylor tam ukazal toho viac si myslim :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Karr Prisťahovalec

|
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: Máj 3, 2008, 12:07 pm Predmet: |
|
|
| je to gut, len tam mohli dat aj ze ako to vyzeralo cele spolu dokopy |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Usadlík

|
Zaslal: Máj 5, 2008, 7:07 pm Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | | fernetsrumom napísal: | no neviem, s nirvanou pracoval dost dlho a vacsina ludi ho pozna lepsie nez chada channinga.. takze mne sa viac spaja s nirvanou ako s foo fighters..
mal prestat hrat v 20 rokoch ci kolko mal? btw zarobil slusne ale drtivu vacsinu vsetkych prav na pesnicky a podobne dostala po Kurtovej smrti Courtney Love, cize mohlo to byt aj lepsie
novu kapelu zalozil, lebo chcel proste hrat a uz v Nirvane mal napady na nove pesnicky |
ok, pochop ja som to nemyslel zle, Dave je podla mna vyborny bubenik ale viac mi pasoval v Nirvane....
Ospravedlňujem sa všetkym ktorych som mojim vyrokom urazil....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: Máj 5, 2008, 7:39 pm Predmet: |
|
|
| :D netreba to zase dramatizovat, len treba premyslat nad tym co pises;) |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Usadlík

|
Zaslal: Máj 8, 2008, 8:31 pm Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | | :D netreba to zase dramatizovat, len treba premyslat nad tym co pises;) |
jasne, vem ze som ta asi do krvi urazil ked som to napisal, si predsa foo fighter, ale proste ja tak mi to pripada...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|