| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Python Usadlík

Založený: 03 Máj 2007 Príspevky: 178 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: apríla 7, 2008, 11:21 pm Predmet: pozicanie bicich |
|
|
mam otazku, resp. prieskum...
chcu odo mna pozicat bicie na koncert (samozrejme bez cinelov, dvojslapky a snare) a neviem kolko za to pytat, tak sa vas pytam ak poziciavate niekto bicie na koncerty kolko za to pytate:) |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 776 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: apríla 7, 2008, 11:42 pm Predmet: nie |
|
|
| Python napísal: | mam otazku, resp. prieskum...
chcu odo mna pozicat bicie na koncert (samozrejme bez cinelov, dvojslapky a snare) a neviem kolko za to pytat, tak sa vas pytam ak poziciavate niekto bicie na koncerty kolko za to pytate:) | nie preboha len to nie nerob to oľutuješ,vlastná skúsenosť nebolo nič výnimočne že chybovali šróby,blany ako mesačná krajina,dodrvené a čo ma najviac štvalo predná blana na kopáku v hajzlu už mám tretiu,toto naozaj chceš a potrebuješ??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
dano Usadlík

Založený: 02 Apr 2007 Príspevky: 137
|
Zaslal: apríla 8, 2008, 7:25 am Predmet: |
|
|
Netusim cenu za pozicanie, ta sa odvija od ceny ich samotnych, ale hlavne si vypytaj zalohu za poskodenie...inak sa k nim potom budu spravat...kamarat nekamarat....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
larzzzz Usadlík

Založený: 17 Apr 2007 Príspevky: 157 Bydlisko: NZ
|
Zaslal: apríla 8, 2008, 8:12 am Predmet: Hm |
|
|
Zalezi od ceny bicich ... a povedal by som ze zalezi aj od bubenika ... ak to nie je drevorubac tak myslim ze velke poskodenie nehrozi, je tu isty predpoklad ze vie ako sa spravat k nastroju - ale berte to len ako teoriu
Ja mam zatial s poziciavanim len pozitivne skusenosti... ale hrali na nich v podstate len profici...
na zaver - It depends... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 316 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: apríla 8, 2008, 9:50 am Predmet: |
|
|
| ja som este bubny nepoziciaval na akciu kde som nehral...poziciaval som ich len na spolocnych hraniach s inymi kapelami a nebral som za to prachy a nic zle sa mi nestalo... ale na akciu kde nehram by som bubny pozical jedine v takom pripade, ze by som bubenika, ktory bude hrat, poznal a vedel by som, ze mi s nimi nic zle nespravi. Keby potreboval pozicat bubny nejaky dobry kamos tak ich pozicam zadara, inac by som pytal aspon liter. Ako vravi larzzz zavisi od okolnosti... |
|
| Návrat hore |
|
 |
larzzzz Usadlík

Založený: 17 Apr 2007 Príspevky: 157 Bydlisko: NZ
|
Zaslal: apríla 8, 2008, 9:54 am Predmet: |
|
|
a mne by si pozical?  |
|