Obsah fóra bubenici.com
pozicanie bicich

Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Všeobecná diskusia
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Python
Usadlík

Založený: 03 Máj 2007

PríspevokZaslal: apríla 7, 2008, 11:21 pm    Predmet: pozicanie bicich Odpovedať s citátom

mam otazku, resp. prieskum...
chcu odo mna pozicat bicie na koncert (samozrejme bez cinelov, dvojslapky a snare) a neviem kolko za to pytat, tak sa vas pytam ak poziciavate niekto bicie na koncerty kolko za to pytate:)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: apríla 7, 2008, 11:42 pm    Predmet: nie Odpovedať s citátom

Python napísal:
mam otazku, resp. prieskum...
chcu odo mna pozicat bicie na koncert (samozrejme bez cinelov, dvojslapky a snare) a neviem kolko za to pytat, tak sa vas pytam ak poziciavate niekto bicie na koncerty kolko za to pytate:)
nie preboha len to nie nerob to oľutuješ,vlastná skúsenosť nebolo nič výnimočne že chybovali šróby,blany ako mesačná krajina,dodrvené a čo ma najviac štvalo predná blana na kopáku v hajzlu už mám tretiu,toto naozaj chceš a potrebuješ???
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
dano
Usadlík

Založený: 02 Apr 2007

PríspevokZaslal: apríla 8, 2008, 7:25 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Netusim cenu za pozicanie, ta sa odvija od ceny ich samotnych, ale hlavne si vypytaj zalohu za poskodenie...inak sa k nim potom budu spravat...kamarat nekamarat.... icon_evil.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
larzzzz
Usadlík

Založený: 17 Apr 2007

PríspevokZaslal: apríla 8, 2008, 8:12 am    Predmet: Hm Odpovedať s citátom

Zalezi od ceny bicich ... a povedal by som ze zalezi aj od bubenika ... ak to nie je drevorubac tak myslim ze velke poskodenie nehrozi, je tu isty predpoklad ze vie ako sa spravat k nastroju - ale berte to len ako teoriu

Ja mam zatial s poziciavanim len pozitivne skusenosti... ale hrali na nich v podstate len profici...

na zaver - It depends...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Dzaaro
Šialenec

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: apríla 8, 2008, 9:50 am    Predmet: Odpovedať s citátom

ja som este bubny nepoziciaval na akciu kde som nehral...poziciaval som ich len na spolocnych hraniach s inymi kapelami a nebral som za to prachy a nic zle sa mi nestalo... ale na akciu kde nehram by som bubny pozical jedine v takom pripade, ze by som bubenika, ktory bude hrat, poznal a vedel by som, ze mi s nimi nic zle nespravi. Keby potreboval pozicat bubny nejaky dobry kamos tak ich pozicam zadara, inac by som pytal aspon liter. Ako vravi larzzz zavisi od okolnosti...
Návrat hore
larzzzz
Usadlík

Založený: 17 Apr 2007

PríspevokZaslal: apríla 8, 2008, 9:54 am    Predmet: Odpovedať s citátom

a mne by si pozical? fi_lone_ranger.gif
Návrat hore
Dzaaro
Šialenec

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: apríla 8, 2008, 10:30 am    Predmet: Odpovedať s citátom

larzzzz napísal:
a mne by si pozical? fi_lone_ranger.gif
no problem man icon_biggrin.gif
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Všeobecná diskusia Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na: