Obsah fóra bubenici.com
Paličky zo sklených vlákien

Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Drevo a paličky
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
PST
Usadlík

Založený: 31 Jan 2008

PríspevokZaslal: apríla 8, 2008, 11:29 am    Predmet: Paličky zo sklených vlákien Odpovedať s citátom

zdravim! Niečo sa hovorilo o palicach zo sklenych vlakien v "činelovom oddeleni - niečo pre drevorubača"
Neviete, kde by som ich zohnal? aspon aka je to značka alebo niečo bližšie.. lebo moc toho nevyguuglim, ked neviem ani značku ani nič... dikes
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
El Sombrante
Prisťahovalec

Založený: 25 Okt 2007

PríspevokZaslal: apríla 8, 2008, 12:10 pm    Predmet: Re: Paličky zo sklených vlákien Odpovedať s citátom

PST napísal:
zdravim! Niečo sa hovorilo o palicach zo sklenych vlakien v "činelovom oddeleni - niečo pre drevorubača"
Neviete, kde by som ich zohnal? aspon aka je to značka alebo niečo bližšie.. lebo moc toho nevyguuglim, ked neviem ani značku ani nič... dikes

nesom si isty ci spravne vravim ale myslim ze pre drevorubaca asi najskor palice Ahead a predava ich ten ujko na www.mapex.sk icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Dzaaro
Šialenec

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: apríla 8, 2008, 2:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Su to palice Fibersticks, neviem kde sa u nas daju zohnat. Ja som ich dostal od kamosa, kupil ich tusim v Rakusku a stoja asi 10Eur Odolnost je super, zacal som ich obcas pouzivat na skusanie s kapelou. Horsie je to zo zvukom a feelom. Co sa tyka zvuku cinely a rimshot na snare zneju v poriadku...horsie je to pri normalnych uderoch na snare a tomy...to je take dute. Feel...su trosku ohybne, zo zaciatku ma to dost sralo, ked si na to trosku zvyknes je to v poho.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
MrMetronome
Psychopat

Založený: 01 Sep 2007

PríspevokZaslal: apríla 10, 2008, 5:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Dzaaro napísal:
Su to palice Fibersticks, neviem kde sa u nas daju zohnat. Ja som ich dostal od kamosa, kupil ich tusim v Rakusku a stoja asi 10Eur Odolnost je super, zacal som ich obcas pouzivat na skusanie s kapelou. Horsie je to zo zvukom a feelom. Co sa tyka zvuku cinely a rimshot na snare zneju v poriadku...horsie je to pri normalnych uderoch na snare a tomy...to je take dute. Feel...su trosku ohybne, zo zaciatku ma to dost sralo, ked si na to trosku zvyknes je to v poho.
________JA som dnes dostal od svojho mecenasa /Personal jesus/ jeden par 5A FiberSTICKS na vyskusanie. Daju sa kupit tu v Bratislave v Roland hudobninach na Trnavke. Stoja 240 sk /neviem aky je presny kurz eura , ale v Rakusku urcite nebudu drahsie takze 10e sa mi zda vela./ je to zprvu cudny pocit, je iny ako s drevom... , a ja som si musel chvilu zvykat aj na model 5A, kedze 4 hodiny predtym som cvicil svojimi Goodwood rockmodel /dost rozdiel/. Na cvicenie su to dobre palice. Na koncert by som to asi nevzal na nahravanie von koncom , nepaci sa mi ten zvuk co z z toho lezie. Citit syntetiku, ale v podstate dufam ze zozeniem FiberSTICKS rock model ,alebo daco podobne velke a dlhe aby som nemusel nicit tych 5 parov pouzitelnych GW, co maju raz za mesiac v BA Muzikeri, na cvicenie. Nelame sa to , nestiepi , len sa to po malickych ciastockach odlupuje... neznicitelna palicka to urcite nieje... , jednemu znamemu vydrzali 2 mesiace.../u mna nehrozi_on menej cvici))/__povedal by som ze je to zaujimave... , aj z toho hladiska , ze nemozu byt krive a ked sa ti zlomi jedna z paru , nahradis ju dalsim kusom rovnakeho modelu... , su odlievane z nejakeho epoxidoidneho materialu a mali by byt vsetky rovnake... , na male odchylky. A dalsia zaujimavost , ale to uz ozaj chujina, ze su CIERNE ! Wraaaaaa!!! mtallll ! niekto si ich urcite kupi prave preto...))
Návrat hore
PST
Usadlík

Založený: 31 Jan 2008

PríspevokZaslal: apríla 11, 2008, 8:47 am    Predmet: Odpovedať s citátom

To El Sombrante: ja nie som drevorubač.. a ani take palice nechcem ..hravam s 5A Pellwood Hickory... (ktore mi vydržia tak 7mesiacov) ja som to povedal len preto, aby ste vedeli ktore konkretne myslim...

To all: dakujem za odpovede.. idem si ich kuknut.... dik
Návrat hore
Dzaaro
Šialenec

PríspevokZaslal: apríla 11, 2008, 12:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ako vzdy dal MrMetronom komplexnu informaciu. icon_biggrin.gif Nevedel som, ze sa daju zohnat aj v BA, a ked stoja len 240SKK, je to urcite vhodna volba na cvicenie. jo a tie hudobniny v trnavke su: http://www.on-board.sk/
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
MrMetronome
Psychopat

PríspevokZaslal: apríla 12, 2008, 5:26 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Dzaaro napísal:
Ako vzdy dal MrMetronom komplexnu informaciu. icon_biggrin.gif Nevedel som, ze sa daju zohnat aj v BA, a ked stoja len 240SKK, je to urcite vhodna volba na cvicenie. jo a tie hudobniny v trnavke su: http://www.on-board.sk/
___ked uz tak poriadne...)) inak preslo niekolko dni... , za tuto noc som tie palicky skoro znicil a to som len swingoval.../prisaham!)))/
Návrat hore
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: apríla 12, 2008, 5:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

MrMetronome napísal:
Dzaaro napísal:
________JA som dnes dostal od svojho mecenasa /Personal jesus/ jeden par 5A FiberSTICKS na vyskusanie. Daju sa kupit tu v Bratislave v Roland hudobninach na Trnavke. Stoja 240 sk /neviem aky je presny kurz eura , ale v Rakusku urcite nebudu drahsie takze 10e sa mi zda vela./ je to zprvu cudny pocit, je iny ako s drevom... , a ja som si musel chvilu zvykat aj na model 5A, kedze 4 hodiny predtym som cvicil svojimi Goodwood rockmodel /dost rozdiel/. Na cvicenie su to dobre palice. Na koncert by som to asi nevzal na nahravanie von koncom , nepaci sa mi ten zvuk co z z toho lezie. Citit syntetiku, ale v podstate dufam ze zozeniem FiberSTICKS rock model ,alebo daco podobne velke a dlhe aby som nemusel nicit tych 5 parov pouzitelnych GW, co maju raz za mesiac v BA Muzikeri, na cvicenie. Nelame sa to , nestiepi , len sa to po malickych ciastockach odlupuje... neznicitelna palicka to urcite nieje... , jednemu znamemu vydrzali 2 mesiace.../u mna nehrozi_on menej cvici))/__povedal by som ze je to zaujimave... , aj z toho hladiska , ze nemozu byt krive a ked sa ti zlomi jedna z paru , nahradis ju dalsim kusom rovnakeho modelu... , su odlievane z nejakeho epoxidoidneho materialu a mali by byt vsetky rovnake... , na male odchylky. A dalsia zaujimavost , ale to uz ozaj chujina, ze su CIERNE ! Wraaaaaa!!! mtallll ! niekto si ich urcite kupi prave preto...))

...nesvini ta cierna cinely?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
MrMetronome
Psychopat

PríspevokZaslal: apríla 12, 2008, 5:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

prave preto...))[/quote]
...nesvini ta cierna cinely?[/quote] ___nie , ono sa to sprava ako epoxid... , je to tvrde, ono sa to len tak odlupuje, po malilinkych vlockach, najprv na palicke a potom to odpadne.
Návrat hore
Dzaaro
Šialenec

PríspevokZaslal: apríla 19, 2008, 12:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

MrMetronome napísal:
Dzaaro napísal:
___ked uz tak poriadne...)) inak preslo niekolko dni... , za tuto noc som tie palicky skoro znicil a to som len swingoval.../prisaham!)))/
Fakt? Ja ich pouzivam na skusky s kapelou, s ktorou hrame tvrdsiu muziku a celkom sa drzia...v dobrom zdravi prezili uz asi 4 3hodinove skusky
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Drevo a paličky Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na: