| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
PST Usadlík

Založený: 31 Jan 2008 Príspevky: 107 Bydlisko: Trenčín
|
Zaslal: apríla 8, 2008, 11:29 am Predmet: Paličky zo sklených vlákien |
|
|
zdravim! Niečo sa hovorilo o palicach zo sklenych vlakien v "činelovom oddeleni - niečo pre drevorubača"
Neviete, kde by som ich zohnal? aspon aka je to značka alebo niečo bližšie.. lebo moc toho nevyguuglim, ked neviem ani značku ani nič... dikes |
|
| Návrat hore |
|
 |
El Sombrante Prisťahovalec

Založený: 25 Okt 2007 Príspevky: 63
|
Zaslal: apríla 8, 2008, 12:10 pm Predmet: Re: Paličky zo sklených vlákien |
|
|
| PST napísal: | zdravim! Niečo sa hovorilo o palicach zo sklenych vlakien v "činelovom oddeleni - niečo pre drevorubača"
Neviete, kde by som ich zohnal? aspon aka je to značka alebo niečo bližšie.. lebo moc toho nevyguuglim, ked neviem ani značku ani nič... dikes |
nesom si isty ci spravne vravim ale myslim ze pre drevorubaca asi najskor palice Ahead a predava ich ten ujko na www.mapex.sk  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 309 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: apríla 8, 2008, 2:13 pm Predmet: |
|
|
| Su to palice Fibersticks, neviem kde sa u nas daju zohnat. Ja som ich dostal od kamosa, kupil ich tusim v Rakusku a stoja asi 10Eur Odolnost je super, zacal som ich obcas pouzivat na skusanie s kapelou. Horsie je to zo zvukom a feelom. Co sa tyka zvuku cinely a rimshot na snare zneju v poriadku...horsie je to pri normalnych uderoch na snare a tomy...to je take dute. Feel...su trosku ohybne, zo zaciatku ma to dost sralo, ked si na to trosku zvyknes je to v poho. |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 657
|
Zaslal: apríla 10, 2008, 5:22 pm Predmet: |
|
|
| Dzaaro napísal: | | Su to palice Fibersticks, neviem kde sa u nas daju zohnat. Ja som ich dostal od kamosa, kupil ich tusim v Rakusku a stoja asi 10Eur Odolnost je super, zacal som ich obcas pouzivat na skusanie s kapelou. Horsie je to zo zvukom a feelom. Co sa tyka zvuku cinely a rimshot na snare zneju v poriadku...horsie je to pri normalnych uderoch na snare a tomy...to je take dute. Feel...su trosku ohybne, zo zaciatku ma to dost sralo, ked si na to trosku zvyknes je to v poho. | ________JA som dnes dostal od svojho mecenasa /Personal jesus/ jeden par 5A FiberSTICKS na vyskusanie. Daju sa kupit tu v Bratislave v Roland hudobninach na Trnavke. Stoja 240 sk /neviem aky je presny kurz eura , ale v Rakusku urcite nebudu drahsie takze 10e sa mi zda vela./ je to zprvu cudny pocit, je iny ako s drevom... , a ja som si musel chvilu zvykat aj na model 5A, kedze 4 hodiny predtym som cvicil svojimi Goodwood rockmodel /dost rozdiel/. Na cvicenie su to dobre palice. Na koncert by som to asi nevzal na nahravanie von koncom , nepaci sa mi ten zvuk co z z toho lezie. Citit syntetiku, ale v podstate dufam ze zozeniem FiberSTICKS rock model ,alebo daco podobne velke a dlhe aby som nemusel nicit tych 5 parov pouzitelnych GW, co maju raz za mesiac v BA Muzikeri, na cvicenie. Nelame sa to , nestiepi , len sa to po malickych ciastockach odlupuje... neznicitelna palicka to urcite nieje... , jednemu znamemu vydrzali 2 mesiace.../u mna nehrozi_on menej cvici))/__povedal by som ze je to zaujimave... , aj z toho hladiska , ze nemozu byt krive a ked sa ti zlomi jedna z paru , nahradis ju dalsim kusom rovnakeho modelu... , su odlievane z nejakeho epoxidoidneho materialu a mali by byt vsetky rovnake... , na male odchylky. A dalsia zaujimavost , ale to uz ozaj chujina, ze su CIERNE ! Wraaaaaa!!! mtallll ! niekto si ich urcite kupi prave preto...)) |
|
| Návrat hore |
|
 |
PST Usadlík

Založený: 31 Jan 2008 Príspevky: 107 Bydlisko: Trenčín
|
Zaslal: apríla 11, 2008, 8:47 am Predmet: |
|
|
To El Sombrante: ja nie som drevorubač.. a ani take palice nechcem ..hravam s 5A Pellwood Hickory... (ktore mi vydržia tak 7mesiacov) ja som to povedal len preto, aby ste vedeli ktore konkretne myslim...
To all: dakujem za odpovede.. idem si ich kuknut.... dik |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
|
Zaslal: apríla 11, 2008, 12:21 pm Predmet: |
|
|
Ako vzdy dal MrMetronom komplexnu informaciu. Nevedel som, ze sa daju zohnat aj v BA, a ked stoja len 240SKK, je to urcite vhodna volba na cvicenie. jo a tie hudobniny v trnavke su: http://www.on-board.sk/ |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: apríla 12, 2008, 5:26 pm Predmet: |
|
|
| Dzaaro napísal: | Ako vzdy dal MrMetronom komplexnu informaciu. Nevedel som, ze sa daju zohnat aj v BA, a ked stoja len 240SKK, je to urcite vhodna volba na cvicenie. jo a tie hudobniny v trnavke su: http://www.on-board.sk/ | ___ked uz tak poriadne...)) inak preslo niekolko dni... , za tuto noc som tie palicky skoro znicil a to som len swingoval.../prisaham!)))/ |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1417 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: apríla 12, 2008, 5:45 pm Predmet: |
|
|
| MrMetronome napísal: | | Dzaaro napísal: | | Su to palice Fibersticks, neviem kde sa u nas daju zohnat. Ja som ich dostal od kamosa, kupil ich tusim v Rakusku a stoja asi 10Eur Odolnost je super, zacal som ich obcas pouzivat na skusanie s kapelou. Horsie je to zo zvukom a feelom. Co sa tyka zvuku cinely a rimshot na snare zneju v poriadku...horsie je to pri normalnych uderoch na snare a tomy...to je take dute. Feel...su trosku ohybne, zo zaciatku ma to dost sralo, ked si na to trosku zvyknes je to v poho. | ________JA som dnes dostal od svojho mecenasa /Personal jesus/ jeden par 5A FiberSTICKS na vyskusanie. Daju sa kupit tu v Bratislave v Roland hudobninach na Trnavke. Stoja 240 sk /neviem aky je presny kurz eura , ale v Rakusku urcite nebudu drahsie takze 10e sa mi zda vela./ je to zprvu cudny pocit, je iny ako s drevom... , a ja som si musel chvilu zvykat aj na model 5A, kedze 4 hodiny predtym som cvicil svojimi Goodwood rockmodel /dost rozdiel/. Na cvicenie su to dobre palice. Na koncert by som to asi nevzal na nahravanie von koncom , nepaci sa mi ten zvuk co z z toho lezie. Citit syntetiku, ale v podstate dufam ze zozeniem FiberSTICKS rock model ,alebo daco podobne velke a dlhe aby som nemusel nicit tych 5 parov pouzitelnych GW, co maju raz za mesiac v BA Muzikeri, na cvicenie. Nelame sa to , nestiepi , len sa to po malickych ciastockach odlupuje... neznicitelna palicka to urcite nieje... , jednemu znamemu vydrzali 2 mesiace.../u mna nehrozi_on menej cvici))/__povedal by som ze je to zaujimave... , aj z toho hladiska , ze nemozu byt krive a ked sa ti zlomi jedna z paru , nahradis ju dalsim kusom rovnakeho modelu... , su odlievane z nejakeho epoxidoidneho materialu a mali by byt vsetky rovnake... , na male odchylky. A dalsia zaujimavost , ale to uz ozaj chujina, ze su CIERNE ! Wraaaaaa!!! mtallll ! niekto si ich urcite kupi prave preto...)) |
...nesvini ta cierna cinely? |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: apríla 12, 2008, 5:48 pm Predmet: |
|
|
prave preto...))[/quote]
...nesvini ta cierna cinely?[/quote] ___nie , ono sa to sprava ako epoxid... , je to tvrde, ono sa to len tak odlupuje, po malilinkych vlockach, najprv na palicke a potom to odpadne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
|
Zaslal: apríla 19, 2008, 12:29 pm Predmet: |
|
|
| MrMetronome napísal: | | Dzaaro napísal: | Ako vzdy dal MrMetronom komplexnu informaciu. Nevedel som, ze sa daju zohnat aj v BA, a ked stoja len 240SKK, je to urcite vhodna volba na cvicenie. jo a tie hudobniny v trnavke su: http://www.on-board.sk/ | ___ked uz tak poriadne...)) inak preslo niekolko dni... , za tuto noc som tie palicky skoro znicil a to som len swingoval.../prisaham!)))/ | Fakt? Ja ich pouzivam na skusky s kapelou, s ktorou hrame tvrdsiu muziku a celkom sa drzia...v dobrom zdravi prezili uz asi 4 3hodinove skusky |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|