| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2823 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: apríla 8, 2008, 11:33 am Predmet: Re: bonham |
|
|
| animal666palermo napísal: | | Mikoz napísal: | | Caute.Co hovorite na bicie mapex vx?Viete o niecom lepsom v tejto cenovej kategorii? | ludwig accent |
Tak to is nie som isty |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 820 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: apríla 8, 2008, 2:08 pm Predmet: wolf 3 |
|
|
| a prečo nie,tie accent cs slušne síce sú to ešte také detské bicie ale pre začiatočníka fasácke,berme v úvahu že za tú cenu nekúpite ani poriadnu hi hatku nie to ešte cele bicie.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
satano Usadlík

Založený: 13 Mar 2008 Príspevky: 175 Bydlisko: Považská Bystrica
|
Zaslal: apríla 8, 2008, 2:25 pm Predmet: Re: wolf 3 |
|
|
| animal666palermo napísal: | | a prečo nie,tie accent cs slušne síce sú to ešte také detské bicie ale pre začiatočníka fasácke,berme v úvahu že za tú cenu nekúpite ani poriadnu hi hatku nie to ešte cele bicie.. |
no oboch som hral (VX - ahoj bambus i Accent cs)...neporovnaval by som to...VX su bicie a Accent ako si spravne spomenul su take "detske" nieco...takze nie moc vyrovnany suboj  |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1426 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: apríla 9, 2008, 2:25 pm Predmet: |
|
|
...jj, len keby na tych vx neboli pieskove blany a este tak tupo nizko naladene, co?
...este chvilku prezijem a uz pojdem do g2, cestne pionierske  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: apríla 9, 2008, 2:32 pm Predmet: sound |
|
|
čo je to G2????  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1453 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: apríla 9, 2008, 2:34 pm Predmet: |
|
|
zeby evans?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
FROST Prisťahovalec

Založený: 26 Dec 2007 Príspevky: 53 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: apríla 9, 2008, 10:01 pm Predmet: Re: wolf 3 |
|
|
| satano napísal: | | animal666palermo napísal: | | a prečo nie,tie accent cs slušne síce sú to ešte také detské bicie ale pre začiatočníka fasácke,berme v úvahu že za tú cenu nekúpite ani poriadnu hi hatku nie to ešte cele bicie.. |
no oboch som hral (VX - ahoj bambus i Accent cs)...neporovnaval by som to...VX su bicie a Accent ako si spravne spomenul su take "detske" nieco...takze nie moc vyrovnany suboj  |
No teda. Fascinuje ma ako viete rýchlo odsúdiť nejaké bicie, najmä preto, že sú vám zrejme nesympatické. Skúste byť pri tej kritike aspoň trošku konkrétnejší, hm? Každé bicie vedia znieť slušne v prípade, že sú schopne naladené a zároveň sa na ne hrá niečo a takým spôsobom, ktorý sa k nim hodí.
Možno len dodám, je to už síce pár rokov dozadu , ale videl som v Bratislave Doda Šošoku hrať na Accentoch (vypýtal si na ne Remo Fiberskiny) a fičal. A to tak a s takým zvukom, že by si niektorí možno aj cvrkli do nohavičiek!  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: apríla 9, 2008, 10:48 pm Predmet: ss |
|
|
| pravda je že to nieje o bicích ale o technike skúsenostiach vedomostiach a o tom s tu píše fakticky málo o tom naj dôležitejšom,bicie su viacmenej nepodstatné,ale je dobré ked už,vybrat čo najlepšie |
|
| Návrat hore |
|
 |
satano Usadlík

|
Zaslal: apríla 10, 2008, 7:19 am Predmet: Re: wolf 3 |
|
|
| FROST napísal: | | satano napísal: | | animal666palermo napísal: | | a prečo nie,tie accent cs slušne síce sú to ešte také detské bicie ale pre začiatočníka fasácke,berme v úvahu že za tú cenu nekúpite ani poriadnu hi hatku nie to ešte cele bicie.. |
No teda. Fascinuje ma ako viete rýchlo odsúdiť nejaké bicie, najmä preto, že sú vám zrejme nesympatické. Skúste byť pri tej kritike aspoň trošku konkrétnejší, hm? Každé bicie vedia znieť slušne v prípade, že sú schopne naladené a zároveň sa na ne hrá niečo a takým spôsobom, ktorý sa k nim hodí.
Možno len dodám, je to už síce pár rokov dozadu , ale videl som v Bratislave Doda Šošoku hrať na Accentoch (vypýtal si na ne Remo Fiberskiny) a fičal. A to tak a s takým zvukom, že by si niektorí možno aj cvrkli do nohavičiek!  |
mno takze...par dni som teraz aj ja na ne fical (accent)...nastastie obdobie ficania na nich je za mnu...a preto to moje hodnotenie...je to brane globalne...bicie accent+HW...cize moje konstatovanie je opodstatnene...a ver tomu, ze nie kazde "bicie" vedia zniet slusne...a to by si mali pamatat hlavne ti, ktori sa bez vsetkeho vrhnu na nepoznane...ale tak kazdeho nazor...kazdy pocuje to svoje...ja som len bral v porovnanie suboj VX vs Accent...vitaz jednoznacne vx...tot mvoj nazor... |
|
| Návrat hore |
|
 |
satano Usadlík

|
Zaslal: apríla 10, 2008, 7:32 am Predmet: |
|
|
| drBambus napísal: | ...jj, len keby na tych vx neboli pieskove blany a este tak tupo nizko naladene, co?
...este chvilku prezijem a uz pojdem do g2, cestne pionierske  |
aaaaaa...mudre synku mudre ...neboj dame tomu nejaky tooooooon...ja zaobstaram ten ton a ty to pifko(á)  |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1426 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: apríla 10, 2008, 8:42 am Predmet: |
|
|
...dobre Tatino, spravime jako si povedal, len si musis potom sofera vybavit neboj nist, pifko obstaram:)
...a k teme: combo cs som skusal v trencine v hudobninach, asi neboli naladene a mali iba prevozky, ale aj tak to bolo podstatne horsie jako mapex vx, barsaj nenaladene a s prevozkami... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mikoz Prieskumník
Založený: 05 Apr 2008 Príspevky: 5
|
Zaslal: apríla 12, 2008, 9:10 pm Predmet: |
|
|
| a viete mi nieco poradit v oblasti cinelov??do 10 tisic |
|
| Návrat hore |
|
 |
dano Usadlík

Založený: 02 Apr 2007 Príspevky: 150
|
Zaslal: apríla 26, 2008, 4:54 pm Predmet: |
|
|
Ma niekto skusenosti s tymto: http://www.mshop.sk/index.php?target=products&product_id=2048
Pytam sa na skusenosti, ide mi hlavne o vydrz hardwaru. Mam kamosa co silou mocou trva na novych bicich a Sonory 507 co som mu odporucal sa mu uz zdaju drahe, ono 4 tis. rozdiel nie je mala suma...ja viem ze tieto Basixy nebudu ziadny zazrak, iba chcem vediet ci na tom niekto hra ci hral...dik.
...pripadne ak je niekto mudrejsi a vygooglovanejsi, aky je rozdiel medzi tymto a classicplus? |
|
| Návrat hore |
|
 |
kvasha Šialenec

Založený: 19 Feb 2008 Príspevky: 274 Bydlisko: Tovarné
|
Zaslal: apríla 26, 2008, 5:36 pm Predmet: |
|
|
| Pri Classicplus by mal byť HW série 600 a nové blany REMO ( neviem aký typ ). O ďalších rozdieloch neviem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
parky Nováčik
Založený: 14 Apr 2008 Príspevky: 33 Bydlisko: Dobsina
|
Zaslal: apríla 29, 2008, 9:41 am Predmet: |
|
|
| pozna niekto znacku dimavery???? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2823 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: apríla 29, 2008, 8:00 pm Predmet: |
|
|
| Hej, "kvalita" je velmi podobne bicim stagg. To si radšej kúp amati nech máš na čom cvičiť a šetri na poriadne bicie |
|
| Návrat hore |
|
 |
parky Nováčik
|
Zaslal: apríla 30, 2008, 12:24 pm Predmet: |
|
|
| no lenze ja som si ich us kopil asi pred dvoma mesiacmi .. nemam s nimi ziadny problem len som chcel nieco o nich vediet.. som ich kupil za 13000 su stare 1 rok |
|
| Návrat hore |
|
 |
satano Usadlík

|
Zaslal: apríla 30, 2008, 1:02 pm Predmet: |
|
|
| parky napísal: | | no lenze ja som si ich us kopil asi pred dvoma mesiacmi .. nemam s nimi ziadny problem len som chcel nieco o nich vediet.. som ich kupil za 13000 su stare 1 rok |
do prcic a ja somar som pustil za 13t yamahy...co su bubny...och a ono sa za tu cenu predavaju taketo . . . . . . . .
nuz trh je s*ina  |
|
| Návrat hore |
|
 |
parky Nováčik
|
Zaslal: apríla 30, 2008, 1:08 pm Predmet: |
|
|
| no 14 snare 12 13 tom 16 kotol 22 BD .. stojany 1 tovny 1 sibenica, hait stojan a na ritmicak .. ale inak oni su v perfektnom stave.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
satano Usadlík

|
Zaslal: apríla 30, 2008, 1:24 pm Predmet: |
|
|
| parky napísal: | | no 14 snare 12 13 tom 16 kotol 22 BD .. stojany 1 tovny 1 sibenica, hait stojan a na ritmicak .. ale inak oni su v perfektnom stave.. |
ved ano...vyzerat to moze nadherne...ale bicie su trochen o niecom inom...zda sa, ze na tomto fore sa najde dost jedincov, ktori to neregistrovali z X prispevkov...kua mat tak tu moc a zakazat dovazat tieto hracky (snad sa ozajstne hracky na mna nenahnevali)  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|