| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
bubnista Prieskumník
Založený: 04 Apr 2008 Príspevky: 21
|
Zaslal: apríla 6, 2008, 10:09 pm Predmet: |
|
|
| weckluf napísal: | | ešte raz vďaka za to odstránenie.... |
heh, inac som si vsimol, ze nad avatarom mas trefne oznacenie : psychopat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

Založený: 15 Júl 2007 Príspevky: 385
|
Zaslal: apríla 6, 2008, 10:27 pm Predmet: |
|
|
| nemohol by sem niekto dat este raz ten link,adresu na to video?Aby som si to mohol pozriet lebo prvy prispevok v tejto teme mat takyto /////////////////////////// diky .-) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 351 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: apríla 6, 2008, 11:49 pm Predmet: |
|
|
| Ja tiez nevidim ziadny link. To iste co Valve vidim. 2MrMetronom> pozor na ladicky, ked slabne baterka, stracaju sluch /animal ma pravdu, ze obcas ta intonacia na tvojich demach kriva, aj gitary, aj spev a obcas ste rozhodeni, aj co sa tyka rytmu/ a na gitarach treba niekedy skontrolovat aj ladenie oktav! 2all> to s tym pravopisom by si tu mohli viaceri zobrat k srdcu... |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 819 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: apríla 7, 2008, 12:06 am Predmet: jihad |
|
|
| uf aspoň niekto to počuje,dzaaro klobúk dole |
|
| Návrat hore |
|
 |
mischo4077 Šialenec

Založený: 15 Dec 2006 Príspevky: 439 Bydlisko: Michalovce vs. Kosice
|
Zaslal: apríla 7, 2008, 9:03 am Predmet: |
|
|
2animal mne sa tiez ta intonacia vsade nezda, ... take surove este, ale ja som bubenik :D mozem sa mylit :D
a k tej nahravke, ja som to videl ked tu este neboli prispevky, a ani som sa nechcel vyjadrovat, ... a viete co ani sa nebudem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 664
|
Zaslal: apríla 7, 2008, 9:24 am Predmet: Re: sadam husain |
|
|
| animal666palermo napísal: | | fiha tak sa uvidíme hádam v londyne,to musíte mat hodne peňazí nahrávať v londyne alebo Dubline myslim že 8hodin nahrávania stoji skoro 300 libier,no naposledy ste mali v plane ist do prahoch,žeby maličká zmena? no ja môžem všetko vypočujem si joss stone a hned nato napalm death alebo aj bubnistu | __Joss , je fajn...)) bubnista je uplne super... ,no do Prahy isla kapela v ktorej som iba hostoval...kapela Rara Avis... uz tam byvaju a nahravaju... k tej nahravke PIXIE AND THE DEVILS , je to demac... v hroznej kvalite... , tak to vznikalo tazku hlavu si z toho nerobime... je to spinave a neokrochane... mvp...)) |
|
| Návrat hore |
|
 |
bubnista Prieskumník
|
Zaslal: apríla 7, 2008, 1:46 pm Predmet: Re: sadam husain |
|
|
| MrMetronome napísal: | | animal666palermo napísal: | | fiha tak sa uvidíme hádam v londyne,to musíte mat hodne peňazí nahrávať v londyne alebo Dubline myslim že 8hodin nahrávania stoji skoro 300 libier,no naposledy ste mali v plane ist do prahoch,žeby maličká zmena? no ja môžem všetko vypočujem si joss stone a hned nato napalm death alebo aj bubnistu | __Joss , je fajn...)) bubnista je uplne super... ,no do Prahy isla kapela v ktorej som iba hostoval...kapela Rara Avis... uz tam byvaju a nahravaju... k tej nahravke PIXIE AND THE DEVILS , je to demac... v hroznej kvalite... , tak to vznikalo tazku hlavu si z toho nerobime... je to spinave a neokrochane... mvp...)) |
no pockat, toto mam brat ako urazku???!!! heh... |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 819 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: apríla 7, 2008, 2:09 pm Predmet: jihad |
|
|
| takže hluchý ešte všetci nie sme,bubnista je super neurazil sa,mischo sa zdržal komentára,a mr metronom sa vyjadril že si z toho ťažkú hlavu nerobia,všetko je tak ako má byt,môžme íst dalej....heureka |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 351 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: apríla 8, 2008, 9:44 am Predmet: Re: sadam husain |
|
|
| bubnista napísal: | | MrMetronome napísal: | | animal666palermo napísal: | | fiha tak sa uvidíme hádam v londyne,to musíte mat hodne peňazí nahrávať v londyne alebo Dubline myslim že 8hodin nahrávania stoji skoro 300 libier,no naposledy ste mali v plane ist do prahoch,žeby maličká zmena? no ja môžem všetko vypočujem si joss stone a hned nato napalm death alebo aj bubnistu | __Joss , je fajn...)) bubnista je uplne super... ,no do Prahy isla kapela v ktorej som iba hostoval...kapela Rara Avis... uz tam byvaju a nahravaju... k tej nahravke PIXIE AND THE DEVILS , je to demac... v hroznej kvalite... , tak to vznikalo tazku hlavu si z toho nerobime... je to spinave a neokrochane... mvp...)) |
no pockat, toto mam brat ako urazku???!!! heh... |
2bubnista> mrmetronom to pisal o svojich demach S Pixie And The Devils |
|
| Návrat hore |
|
 |
BJač Prisťahovalec

Založený: 07 Dec 2006 Príspevky: 93 Bydlisko: Banská Bystrica
|
Zaslal: apríla 8, 2008, 10:51 am Predmet: |
|
|
este k tym stylom... Napr u nas v bb je prevazna vacsina metalovych kapiel ktore tu funguju uz roky a ked aj vidim daky plagat na koncert tak kazdy treti nie je metalovy... Inak ten link by bodol.Bubnista,pixni to sem rad by som si to pozrel.Prasacinky ja mozem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
bubnista Prieskumník
|
Zaslal: apríla 8, 2008, 5:11 pm Predmet: |
|
|
| BJač napísal: | este k tym stylom... Napr u nas v bb je prevazna vacsina metalovych kapiel ktore tu funguju uz roky a ked aj vidim daky plagat na koncert tak kazdy treti nie je metalovy... Inak ten link by bodol.Bubnista,pixni to sem rad by som si to pozrel.Prasacinky ja mozem  |
ja uz sem nic pichat nebudem poslem ti SS |
|
| Návrat hore |
|
 |
gondorcan Usadlík

Založený: 05 Mar 2007 Príspevky: 246 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: apríla 8, 2008, 7:36 pm Predmet: |
|
|
| posli pls aj mne bo by ma z\aujimalo o com sa tu vedu take vasnive debaty :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 410 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: apríla 8, 2008, 9:33 pm Predmet: |
|
|
k prvej pesnicke carnal affection :dobra pecka !!! fakt, uplne super ! pripominalo mi to nejaky cover RHCP, najma ta gitara a vokaly.. jedine co mi trosku nepasovalo bol, rytmus asi v case 1:20 (cca), nehovorim, ze bol zly, len trosku trhany a moc mi to tam nepasovalo. Ale inak bicie velmi dobre !
Naozaj dobra praca, chytlava pesnicka...
Druhy song: tiez dobra vec, zaciatok jak turecky bigbit, ale mne sa to lubilo..
spevakovi vsetka cest !!! naozaj velmi dobry song..
celkove hodnotenie : 9,5 z 10 |
|
| Návrat hore |
|
 |
BJač Prisťahovalec

|
Zaslal: apríla 9, 2008, 12:34 am Predmet: |
|
|
| bubnista napísal: | | BJač napísal: | este k tym stylom... Napr u nas v bb je prevazna vacsina metalovych kapiel ktore tu funguju uz roky a ked aj vidim daky plagat na koncert tak kazdy treti nie je metalovy... Inak ten link by bodol.Bubnista,pixni to sem rad by som si to pozrel.Prasacinky ja mozem  |
Dikes.Je to fajnotka.Bicie su podla mojej chuti,ale gitarku/y pocut poslabsie,ale tak co uz.xapem...
Riesite aj dake koncerty? |
|
| Návrat hore |
|
 |
bubnista Prieskumník
|
Zaslal: apríla 9, 2008, 9:06 am Predmet: |
|
|
| BJač napísal: | | bubnista napísal: | | BJač napísal: | este k tym stylom... Napr u nas v bb je prevazna vacsina metalovych kapiel ktore tu funguju uz roky a ked aj vidim daky plagat na koncert tak kazdy treti nie je metalovy... Inak ten link by bodol.Bubnista,pixni to sem rad by som si to pozrel.Prasacinky ja mozem  |
Dikes.Je to fajnotka.Bicie su podla mojej chuti,ale gitarku/y pocut poslabsie,ale tak co uz.xapem...
Riesite aj dake koncerty? |
koncerty?? ako napisal Viki, citujem :
| Viki napísal: | | ...proste hrame pre nas aj pre ludi a budeme hravat v podnikoch a akcoskach. Vy moc nie... |
tak asi koncerty nebudeme nikdy hrat...metalove kapely totiz koncerty nemavaju...kto by to tam predsa pocuval??
ale ne, snad cez leto, hrame spolu dost kratko, takze... |
|
| Návrat hore |
|
 |
BJač Prisťahovalec

|
Zaslal: apríla 9, 2008, 6:03 pm Predmet: |
|
|
fajn,tak pohrajte cez leto co treba a pred koncom roka xystame aj my daky koncert,tak by sme to mohli aj spolu dako na vymenu vymysliet  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|