Obsah fóra bubenici.com
video zo skusky
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Vlastná produkcia
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
bubnista
Prieskumník

Založený: 04 Apr 2008

PríspevokZaslal: apríla 6, 2008, 10:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

weckluf napísal:
ešte raz vďaka za to odstránenie....

heh, inac som si vsimol, ze nad avatarom mas trefne oznacenie : psychopat icon_cool.gif icon_cool.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
vAlve
Šialenec

Založený: 15 Júl 2007

PríspevokZaslal: apríla 6, 2008, 10:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

nemohol by sem niekto dat este raz ten link,adresu na to video?Aby som si to mohol pozriet lebo prvy prispevok v tejto teme mat takyto /////////////////////////// diky .-)
Návrat hore
Dzaaro
Šialenec

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: apríla 6, 2008, 11:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ja tiez nevidim ziadny link. To iste co Valve vidim. 2MrMetronom> pozor na ladicky, ked slabne baterka, stracaju sluch /animal ma pravdu, ze obcas ta intonacia na tvojich demach kriva, aj gitary, aj spev a obcas ste rozhodeni, aj co sa tyka rytmu/ a na gitarach treba niekedy skontrolovat aj ladenie oktav! 2all> to s tym pravopisom by si tu mohli viaceri zobrat k srdcu...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: apríla 7, 2008, 12:06 am    Predmet: jihad Odpovedať s citátom

uf aspoň niekto to počuje,dzaaro klobúk dole
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
mischo4077
Šialenec

Založený: 15 Dec 2006

PríspevokZaslal: apríla 7, 2008, 9:03 am    Predmet: Odpovedať s citátom

2animal icon_arrow.gif mne sa tiez ta intonacia vsade nezda, ... take surove este, ale ja som bubenik :D mozem sa mylit :D

a k tej nahravke, ja som to videl ked tu este neboli prispevky, a ani som sa nechcel vyjadrovat, ... a viete co ani sa nebudem icon_exclaim.gif
Návrat hore
MrMetronome
Psychopat

Založený: 01 Sep 2007

PríspevokZaslal: apríla 7, 2008, 9:24 am    Predmet: Re: sadam husain Odpovedať s citátom

animal666palermo napísal:
fiha tak sa uvidíme hádam v londyne,to musíte mat hodne peňazí nahrávať v londyne alebo Dubline myslim že 8hodin nahrávania stoji skoro 300 libier,no naposledy ste mali v plane ist do prahoch,žeby maličká zmena? no ja môžem všetko vypočujem si joss stone a hned nato napalm death alebo aj bubnistu
__Joss , je fajn...)) bubnista je uplne super... ,no do Prahy isla kapela v ktorej som iba hostoval...kapela Rara Avis... uz tam byvaju a nahravaju... k tej nahravke PIXIE AND THE DEVILS , je to demac... v hroznej kvalite... , tak to vznikalo tazku hlavu si z toho nerobime... je to spinave a neokrochane... mvp...))
Návrat hore
bubnista
Prieskumník

PríspevokZaslal: apríla 7, 2008, 1:46 pm    Predmet: Re: sadam husain Odpovedať s citátom

MrMetronome napísal:
fiha tak sa uvidíme hádam v londyne,to musíte mat hodne peňazí nahrávať v londyne alebo Dubline myslim že 8hodin nahrávania stoji skoro 300 libier,no naposledy ste mali v plane ist do prahoch,žeby maličká zmena? no ja môžem všetko vypočujem si joss stone a hned nato napalm death alebo aj bubnistu
__Joss , je fajn...)) bubnista je uplne super... ,no do Prahy isla kapela v ktorej som iba hostoval...kapela Rara Avis... uz tam byvaju a nahravaju... k tej nahravke PIXIE AND THE DEVILS , je to demac... v hroznej kvalite... , tak to vznikalo tazku hlavu si z toho nerobime... je to spinave a neokrochane... mvp...))

no pockat, toto mam brat ako urazku???!!! icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif heh...
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: apríla 7, 2008, 2:09 pm    Predmet: jihad Odpovedať s citátom

takže hluchý ešte všetci nie sme,bubnista je super neurazil sa,mischo sa zdržal komentára,a mr metronom sa vyjadril že si z toho ťažkú hlavu nerobia,všetko je tak ako má byt,môžme íst dalej....heureka
Návrat hore
Dzaaro
Šialenec

Založený: 08 Mar 2008

PríspevokZaslal: apríla 8, 2008, 9:44 am    Predmet: Re: sadam husain Odpovedať s citátom

bubnista napísal:
MrMetronome napísal:

no pockat, toto mam brat ako urazku???!!! icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif heh...

2bubnista> mrmetronom to pisal o svojich demach S Pixie And The Devils
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
BJač
Prisťahovalec

Založený: 07 Dec 2006

PríspevokZaslal: apríla 8, 2008, 10:51 am    Predmet: Odpovedať s citátom

este k tym stylom... Napr u nas v bb je prevazna vacsina metalovych kapiel ktore tu funguju uz roky a ked aj vidim daky plagat na koncert tak kazdy treti nie je metalovy... icon_eek.gif Inak ten link by bodol.Bubnista,pixni to sem rad by som si to pozrel.Prasacinky ja mozem icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
bubnista
Prieskumník

PríspevokZaslal: apríla 8, 2008, 5:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

BJač napísal:
este k tym stylom... Napr u nas v bb je prevazna vacsina metalovych kapiel ktore tu funguju uz roky a ked aj vidim daky plagat na koncert tak kazdy treti nie je metalovy... icon_eek.gif Inak ten link by bodol.Bubnista,pixni to sem rad by som si to pozrel.Prasacinky ja mozem icon_cheesygrin.gif

ja uz sem nic pichat nebudem icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif poslem ti SS
Návrat hore
gondorcan
Usadlík

Založený: 05 Mar 2007

PríspevokZaslal: apríla 8, 2008, 7:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

posli pls aj mne bo by ma z\aujimalo o com sa tu vedu take vasnive debaty :)
Návrat hore
fernetsrumom
Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008

PríspevokZaslal: apríla 8, 2008, 9:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

MrMetronome napísal:
inak checknite to vsetci 2 new songy su tam....:
www.myspace.com/pixieandthedevils

p.s.:home made...

k prvej pesnicke carnal affection :dobra pecka !!! fakt, uplne super ! pripominalo mi to nejaky cover RHCP, najma ta gitara a vokaly.. jedine co mi trosku nepasovalo bol, rytmus asi v case 1:20 (cca), nehovorim, ze bol zly, len trosku trhany a moc mi to tam nepasovalo. Ale inak bicie velmi dobre !
Naozaj dobra praca, chytlava pesnicka...

Druhy song: tiez dobra vec, zaciatok jak turecky bigbit, ale mne sa to lubilo..
spevakovi vsetka cest !!! naozaj velmi dobry song..

celkove hodnotenie : 9,5 z 10
Návrat hore
BJač
Prisťahovalec

PríspevokZaslal: apríla 9, 2008, 12:34 am    Predmet: Odpovedať s citátom

bubnista napísal:
BJač napísal:

ja uz sem nic pichat nebudem icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif poslem ti SS

Dikes.Je to fajnotka.Bicie su podla mojej chuti,ale gitarku/y pocut poslabsie,ale tak co uz.xapem...
Riesite aj dake koncerty?
Návrat hore
bubnista
Prieskumník

PríspevokZaslal: apríla 9, 2008, 9:06 am    Predmet: Odpovedať s citátom

BJač napísal:
bubnista napísal:
BJač napísal:

Dikes.Je to fajnotka.Bicie su podla mojej chuti,ale gitarku/y pocut poslabsie,ale tak co uz.xapem...
Riesite aj dake koncerty?

koncerty?? ako napisal Viki, citujem :
Viki napísal:
...proste hrame pre nas aj pre ludi a budeme hravat v podnikoch a akcoskach. Vy moc nie...

tak asi koncerty nebudeme nikdy hrat...metalove kapely totiz koncerty nemavaju...kto by to tam predsa pocuval?? icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
ale ne, snad cez leto, hrame spolu dost kratko, takze...
Návrat hore
BJač
Prisťahovalec

PríspevokZaslal: apríla 9, 2008, 6:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

icon_idea.gif fajn,tak pohrajte cez leto co treba a pred koncom roka xystame aj my daky koncert,tak by sme to mohli aj spolu dako na vymenu vymysliet icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Vlastná produkcia Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 3 z 3

Prejdi na: