Obsah fóra bubenici.com
Obaly na bicie VS. Kufre

Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
FROST
Prisťahovalec

Založený: 26 Dec 2007

PríspevokZaslal: apríla 9, 2008, 8:37 am    Predmet: Obaly na bicie VS. Kufre Odpovedať s citátom

Takže, ľahká otázka . Koľkí z vás využívajú obaly na bicie akéhokoľvek druhu (teda s nimi často fičia na koncerty). Ak ich používate, tak aké; aký druh (mäkký obal alebo hard case), akú značku, kde ste ich zohnali, resp. aké máte s nimi skúsenosti, atď... icon_biggrin.gif Tak píšte sem vaše pripomienky!! fi_lone_ranger.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
viki
Prieskumník

Založený: 03 Apr 2008

PríspevokZaslal: apríla 9, 2008, 9:03 am    Predmet: Odpovedať s citátom

to ma tiez zaujima. mam nove bicie (kupil som nakoniec yamaha gigmaker) a nevyjdem s tym z bytu kym nebudem mat obaly.
poradte aj kde vobec kupim sadu puzdier 5ks 22 16 14 13 12 .
v rakusku a nemecku vydavam na internete cenu okolo 2500 v pohode.
v auparku najlacnejsie wings za 5000. to nechcem, kde v blave kupim za 2500 puzdra ?
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: apríla 9, 2008, 11:10 am    Predmet: Odpovedať s citátom

na slovensku aj nikde
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
satano
Usadlík

Založený: 13 Mar 2008

PríspevokZaslal: apríla 9, 2008, 12:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

takzeee...ja pouzivam zatial puzdra Ritter (22,12,13,16,14x5,5)...avsak cakam na nove puzdra mapex (22,10,12,14,13x6)...

2 viki : ak by si mal zaujem, mozme sa dohodnut...su vo vybornom stave...foto mozem poslat...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
FROST
Prisťahovalec

PríspevokZaslal: apríla 9, 2008, 9:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2satano: Hmmm.... to ti tie rozmery teraz asi bohvieako nesedia, že jo? fi_lone_ranger.gif Ja som mal tiež doteraz Ritterky (len už si čo-to odžili). Hľadám skôr kufre, nech spávam spokojnejšie. Keď vidím ako to niekedy pcháme do auta... icon_neutral.gif Nepozná niekto takého zručného slováčiska, ktorý by sa výrobou takýchto kufríkov zaoberal? Aspoň aby sa dalo z niečoho vyberať, tie možnosti sú fakt na zaplakanie...
Ako si prenášate bubny vy ostatní? Či neprenášate ani neprevážate? icon_question.gif
Návrat hore
miso03
Usadlík

Založený: 27 Okt 2007

PríspevokZaslal: apríla 9, 2008, 10:26 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

FROST napísal:
2satano: Hmmm.... to ti tie rozmery teraz asi bohvieako nesedia, že jo? fi_lone_ranger.gif Ja som mal tiež doteraz Ritterky (len už si čo-to odžili). Hľadám skôr kufre, nech spávam spokojnejšie. Keď vidím ako to niekedy pcháme do auta... icon_neutral.gif Nepozná niekto takého zručného slováčiska, ktorý by sa výrobou takýchto kufríkov zaoberal? Aspoň aby sa dalo z niečoho vyberať, tie možnosti sú fakt na zaplakanie...
Ako si prenášate bubny vy ostatní? Či neprenášate ani neprevážate? icon_question.gif

Nalozim do auta vyberiem z neho rozlozim na podium, odohram, zlozim, nalozim do auta, vybalim na skusobni .. Su tam sice nejake skrabance ale nejake viditelne ryhy alebo podobne poskodenia som nespozoroval .. Cinely a dvojslapku samozrejme v puzdre ale cele bicie prenasam bez obalov. Ale obal na rytmicak by sa mi zisiel, zatial to nosim v kartonovej krabici :))
Návrat hore
FROST
Prisťahovalec

PríspevokZaslal: apríla 9, 2008, 10:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

icon_biggrin.gif Veľmi správne! Dobre si to načal... Možno sa teda naskytá iná otázka; čo sa s bubnami deje práve medzi tým, čo sa vezú v aute a stoja na pódiu, a naopak? icon_eek.gif Bohužiaľ sa vo vzduchu nevznášajú... icon_mrgreen.gif To je možno dôvod prečo ich zaobaliť icon_lol.gif
Návrat hore
dusan
Moderátor

Založený: 27 Dec 2006

PríspevokZaslal: apríla 10, 2008, 12:50 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Taktiez nepouzivam obaly. Mam stare skoro 30 rocne bubny, ktore toho zazili uz strasne vela a kupil som ich uz s mnoho skrabancami. Vzdy to boli bubny "pracovne", prenasane z miesta na miesto, v zime, v dazdi, fujavici, ukladane kade tade... a tie hororove prevozy... Ale hraju diabolsky. Ked budem velky a naaaahodou si nasporim na nieco lepsie, bude to zabalene, slubujem icon_biggrin.gif na slapku a cinely obaly mam. Cast mechaniky dam este do cineloveho puzdra zboku, zvysok do ruksaka a rytmicak na ruky.
Návrat hore
satano
Usadlík

Založený: 13 Mar 2008

PríspevokZaslal: apríla 10, 2008, 7:30 am    Predmet: Odpovedať s citátom

tak to tu pisete ine hororove pribehy fi_lone_ranger.gif ...chudence bicie icon_cry.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: apríla 10, 2008, 8:44 am    Predmet: Odpovedať s citátom

...ja som tiez vliekol bubny po dazdi, konkretne to bolo v Majeri, hehe Viera len zahlasila ze vas to chalani musi bohovsky bavit, ked sme tam v tom dazdi premoceni do nitky vlacili aparat icon_lol.gif
Návrat hore
Misho
Moderátor

Založený: 27 Mar 2006

PríspevokZaslal: apríla 10, 2008, 10:48 am    Predmet: Odpovedať s citátom

ja používam obaly Rockbag (velmi tenke asi okolo 5mm ci jak) na prevoz to staci...staci to spravne naukladat do auta a nic sa nestane...a samozrejme byt vodicom auta ktore ich vezie a prinajhorsom spolujazdec...na cinely mam vzdy obal a aj na dvojslapku, len na hardware pouzivam bud cestovnu tasku alebo bez obalu...horove kusky sa mi z bubnami nestali...zatial len s kombami :D Urcite to nepride moc fajne ked vzadu mate Marshalla (pozicaneho) a Hughesa&Kettnera a na spomalovačoch sa to to zvalí a počujete len velky rachot :P
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bicie Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na: