| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
PST Usadlík

Založený: 31 Jan 2008 Príspevky: 192 Bydlisko: Trenčín
|
Zaslal: marca 9, 2008, 12:04 am Predmet: |
|
|
| BJač napísal: | Mate niekto skusenosti s CHINA BOY 20' ANATOLIAN
Asi ma vsetci odhovorite od inzeratu,vsak?
Rozmyslam nad kupou paliciek zo sklenenych vlakien,nemyslite ze pri nich trpia viac cinely ako pri dreve? |
Prosim ta napiš kde sa daju tie palice splašit.. dakujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
BJač Prisťahovalec

Založený: 07 Dec 2006 Príspevky: 93 Bydlisko: Banská Bystrica
|
Zaslal: marca 9, 2008, 2:24 pm Predmet: |
|
|
takze stagg DH? A co crashe od nich?Povedzte...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
BJač Prisťahovalec

|
Zaslal: marca 9, 2008, 2:31 pm Predmet: |
|
|
| PST napísal: | | BJač napísal: | Mate niekto skusenosti s CHINA BOY 20' ANATOLIAN
Rozmyslam nad kupou paliciek zo sklenenych vlakien,nemyslite ze pri nich trpia viac cinely ako pri dreve? |
Pisal som,ze musim zistit,jediny komu som ix videl v rukach je moj ucitel a s nim budem az v stredu vecer,tak xvilu strpenia.Zistim,ja ix chcem tiez. |
|
| Návrat hore |
|
 |
lommbardo Prisťahovalec

Založený: 09 Jan 2007 Príspevky: 75 Bydlisko: Považská Bystrica
|
Zaslal: marca 9, 2008, 4:27 pm Predmet: |
|
|
K tym Staggom 14" som testoval v Ziline hral ovela lepsie ako 14" PST5 a lepsie ako Zildijan ZXT takze len tolko ti poviem ale najlepsie je ked si to oklepnes sam  |
|
| Návrat hore |
|
 |
PST Usadlík

|
Zaslal: marca 9, 2008, 9:59 pm Predmet: |
|
|
| BJač napísal: | | PST napísal: | | BJač napísal: | Mate niekto skusenosti s CHINA BOY 20' ANATOLIAN
Pisal som,ze musim zistit,jediny komu som ix videl v rukach je moj ucitel a s nim budem az v stredu vecer,tak xvilu strpenia.Zistim,ja ix chcem tiez. |
okej, diky... tak potom teda napiš pls.. aj jaka je to značka aj šecko.. rad by som si ich zaobstaral.. zatim |
|
| Návrat hore |
|
 |
vAlve Šialenec

Založený: 15 Júl 2007 Príspevky: 385
|
Zaslal: marca 11, 2008, 12:20 am Predmet: |
|
|
ked tu niekdo potrebuje neznicitelne cinely,mam jeden doma.Amati lamac paliciek,ma paradnu hrubku cca 3mm,netusim co to je,ale da sa pouzit ako zvonec do kostola.Spravim dobru cenu,mozem ho aj podpísat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
BJač Prisťahovalec

|
Zaslal: marca 12, 2008, 12:07 am Predmet: |
|
|
| vAlve napísal: | ked tu niekdo potrebuje neznicitelne cinely,mam jeden doma.Amati lamac paliciek,ma paradnu hrubku cca 3mm,netusim co to je,ale da sa pouzit ako zvonec do kostola.Spravim dobru cenu,mozem ho aj podpísat  |
Co je to za cinel(hrubka,urcenie)?Mozes mi nahrat aspon zvuk?By som sa mohol na nom aspon zverit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
BJač Prisťahovalec

|
Zaslal: marca 12, 2008, 12:09 am Predmet: |
|
|
| lommbardo napísal: | K tym Staggom 14" som testoval v Ziline hral ovela lepsie ako 14" PST5 a lepsie ako Zildijan ZXT takze len tolko ti poviem ale najlepsie je ked si to oklepnes sam  |
Ale predsa co sa tyka tych staggov... Este aj predavac ma odhovaral od tej znacky co sa tyka cinelov.Spominal nieco ako ORION... |
|
| Návrat hore |
|
 |
lommbardo Prisťahovalec

Založený: 09 Jan 2007 Príspevky: 75 Bydlisko: Považská Bystrica
|
Zaslal: marca 12, 2008, 8:56 am Predmet: |
|
|
| No jo to zalezi aj na ludoch chapes a niektori ti radsej poradia drahsie cinely ako lacne aby zorobili a nakoniec never druhym ale sam si otestuj poklep a uvidis co sa tebe paci |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 3124 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: marca 12, 2008, 10:49 am Predmet: |
|
|
| Orionu by som rozhodne veril viac ako staggu |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 906 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: marca 12, 2008, 10:57 am Predmet: |
|
|
| To hej, co sa vydrze tyka, ale oriony velmi nehraju. Akosi nerezonuju, resp. sa po nich velmi cudne prenasa zvuk. Je v nich cosi znacne tupe. |
|
| Návrat hore |
|
 |
BJač Prisťahovalec

|
Zaslal: marca 14, 2008, 2:07 am Predmet: |
|
|
| PST napísal: | | BJač napísal: | | PST napísal: | | BJač napísal: | Mate niekto skusenosti s CHINA BOY 20' ANATOLIAN
okej, diky... tak potom teda napiš pls.. aj jaka je to značka aj šecko.. rad by som si ich zaobstaral.. zatim |
Nuz,tie palice mu nosi typek z nemecka. ja som si jedny objednal.Rozmery su rozne... zabudol som aka je to znacka sorry,ale zistim. |
|
| Návrat hore |
|
 |
BJač Prisťahovalec

|
Zaslal: marca 14, 2008, 2:38 am Predmet: |
|
|
Co vravite na Z custom China Boy 18' ? Jazdeny...
Hodi sa do metalu?Oplati sa cez inzerat? |
|
| Návrat hore |
|
 |
PST Usadlík

|
Zaslal: marca 14, 2008, 9:46 am Predmet: |
|
|
| BJač napísal: | | PST napísal: | | BJač napísal: | | PST napísal: | | BJač napísal: | Mate niekto skusenosti s CHINA BOY 20' ANATOLIAN
Nuz,tie palice mu nosi typek z nemecka. ja som si jedny objednal.Rozmery su rozne... zabudol som aka je to znacka sorry,ale zistim. |
Počuj, tak prosim ta zisti tu značku, a nemohol by si mi objednat tiež jedny? ja hravam s 5B alebo aj 5A môžu byt... kolko stoja.. a tak.. šak napiš SS ak budeš mat čas.. dakujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
weckluf Psychopat

Založený: 07 Apr 2007 Príspevky: 665 Bydlisko: Polomka
|
Zaslal: marca 14, 2008, 4:22 pm Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | | Orionu by som rozhodne veril viac ako staggu |
ja som zatial hral od orionu aj staggu len na chyny a vsetky sa mi pacili ...od orionu to bola len dusanova chyna a od staggu to boli moja 10 a potom este kamaratove 16 a 18 sh a dh...mne osobne sa viac pacia staggy aj ked je to vecsi risk ale tak mne sa ten risk zatial oplaca moja stagg sh 10 chyna drzi bez problemou a to us ju budem mat rok pomaly...a pouzivam ju dost hojne... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kakavec Prisťahovalec

Založený: 12 Máj 2007 Príspevky: 88
|
Zaslal: marca 14, 2008, 5:32 pm Predmet: |
|
|
| Pocul som , ze Paiste 201 su najvhodnejsie do metalu v tejto cenovej kategorii .... |
|
| Návrat hore |
|
 |
BJač Prisťahovalec

|
Zaslal: marca 16, 2008, 4:16 pm Predmet: |
|
|
| Kakavec napísal: | | Pocul som , ze Paiste 201 su najvhodnejsie do metalu v tejto cenovej kategorii .... |
tomu by som velmi neveril  |
|
| Návrat hore |
|
 |
patrismetil Prisťahovalec

Založený: 16 Jan 2008 Príspevky: 59 Bydlisko: nikým nezistené
|
Zaslal: apríla 10, 2008, 12:42 pm Predmet: |
|
|
| Kakavec napísal: | | Pocul som , ze Paiste 201 su najvhodnejsie do metalu v tejto cenovej kategorii .... |
najvhodnejšia je sada nerezových hrncov  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brndo Psychopat

Založený: 05 Júl 2007 Príspevky: 743 Bydlisko: Liptovský Mikuláš
|
Zaslal: apríla 10, 2008, 1:23 pm Predmet: |
|
|
| BJač napísal: | | Myslite ze dlhy dozvuk sa nehodi do metalu? |
Zalezi do akeho metalu...ak je to nieco progresivnejsie, tak sa hodia aj cinely s kratsim dozvukom, aby Ti to tam nesumelo dva takty, aby to nerobilo tu hudbu nezrozumitelnou. Ak je to nieco jednoduche, tak dlhy dozvuk nemusi vadit. |
|
| Návrat hore |
|
 |
BJač Prisťahovalec

|
Zaslal: apríla 11, 2008, 12:32 pm Predmet: |
|
|
| Brndo napísal: | | BJač napísal: | | Myslite ze dlhy dozvuk sa nehodi do metalu? |
Zalezi do akeho metalu...ak je to nieco progresivnejsie, tak sa hodia aj cinely s kratsim dozvukom, aby Ti to tam nesumelo dva takty, aby to nerobilo tu hudbu nezrozumitelnou. Ak je to nieco jednoduche, tak dlhy dozvuk nemusi vadit. |
Mas pravdu,ked tak nad tym rozmyslam,tak kratsi sustain bude lepsi.Hrame taky black/death/trash |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|