| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
red

Založený: 10 Apr 2008 Príspevky: 2
|
Zaslal: apríla 10, 2008, 4:26 pm Predmet: Nováčik |
|
|
Zdravim setkych :)
Chcel zacat s bubnovanim.. Viem, ze za uspechom stoji vela driny a nie len povedat si, ze ja chcem byt bubenikom... Viete mi povedat co to vsetko obnasa?? Kolko korun priblizne potrebujem na tu celu biciu sustavu??
Dakujem setkym :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Šialenec

Založený: 12 Mar 2008 Príspevky: 376 Bydlisko: Mars
|
Zaslal: apríla 10, 2008, 4:41 pm Predmet: Re: Nowaaciq |
|
|
| red napísal: | Zdravim setkych :)
Chcel zacat s bubnovanim.. Viem, ze za uspechom stoji vela driny a nie len povedat si, ze ja chcem byt bubenikom... Viete mi povedat co to vsetko obnasa?? Kolko korun priblizne potrebujem na tu celu biciu sustavu??
Dakujem setkym :) |
no tak takto kupis dajake Amatky z bazaru a 3000/4000 tisic + 2000sk dajake srotne cinely,ale kupis aj napr. Mapexi jake mam ja aj s cinelymi za 23000SK.
Napis kolko by si do toho chcel vrazit.
Ale ked to kupis musis sa tomu venovat a uvidis ked to do teba vojde tak budes happy.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2988 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: apríla 10, 2008, 5:07 pm Predmet: |
|
|
Môžem ti poradiť nákup bicích amati. Kúpiš to za pár tisíc a základy sa na tom naučíš a keď náhodov zistíš že ťa to nebaví alebo niečo, tak ich predáš za rovnakú cenu ako si ich kúpil.
Ak ťa to poriadne rafne tak ich pokojne predáš a kúpiš lepšie.
No každopádne si do začiatku treba pripraviť minimálne 8000 |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 702
|
Zaslal: apríla 10, 2008, 5:11 pm Predmet: Re: Nowaaciq |
|
|
| red napísal: | Zdravim setkych :)
Dakujem setkym :) | ....,zohnat sa da vselico... , samozrejme nie iba mapexi... daju sa zohnat aj lepsie veci... , ale aj horsie... ,vhodna je otazka , ci chces naozaj hrat na bicie a vzdelavat sa... vela cvicit a driet , ako si napisal... , alebo do toho iba "len tak" rubat... najlepsie na zaciatok zohnat ucitela... ktory ti povie co a ako... vlastnit kompletnu celu sadu, ked sa ucis hrat, nieje ani nutnost. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: apríla 10, 2008, 5:16 pm Predmet: |
|
|
| nj, nutnosť to nie je, no na začiatku som bol rád že som mal aspoň tie rozbombardované amatky a mohol som si všetko odskúšať a sám sa učiť metódov pokus - omyl |
|
| Návrat hore |
|
 |
ska-mo Šialenec

Založený: 29 Nov 2007 Príspevky: 333 Bydlisko: Humenné, SR
|
Zaslal: apríla 10, 2008, 7:38 pm Predmet: |
|
|
| nejaký učiteľ alebo nejaký bubeník ktorého poznáš ťa môže čo to naučiť... zíde sa ti to.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
patrismetil Prisťahovalec

Založený: 16 Jan 2008 Príspevky: 59 Bydlisko: nikým nezistené
|
Zaslal: apríla 10, 2008, 9:27 pm Predmet: |
|
|
| mozem ti čorknut svoje amatky ak by si mal zajem |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1637 Bydlisko: Senica
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 374 Bydlisko: Bratislava
|
|
| Návrat hore |
|
 |
red

Založený: 10 Apr 2008 Príspevky: 2
|
Zaslal: apríla 12, 2008, 7:35 am Predmet: |
|
|
....no tomu to fakt ide .... ja by som chcel normalne zacat cvicit na bicie a casom ( ak mi to pojde ) vstupit mozno aj do nejakej kapeli... kamos si chce zalozit kapelu, chyba mu bubenik, mozno, ze by som nim mohol byt aj ja po case :P .... a dik za vsetky odpovede :)
... mimochodom nepoznate niekoho kto vyucuje na bubny v Kosiciach? ;) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: apríla 12, 2008, 12:59 pm Predmet: |
|
|
| nie, ale najrýchlejšie sa budeš učiť v kapele nováčikov. |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: apríla 12, 2008, 5:11 pm Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | | nie, ale najrýchlejšie sa budeš učiť v kapele nováčikov. | Nightwolf to si sa pomylil , nie ?__ ked som este fakt toho moc nenahral zvykol som aktivne jamovat s bratmi Gulasovcami / gitarista a basak... ,momentalne pracuju ako nahravaci hudobnici pre nejake svedske radio/ dvaja fusionovy makatori, ktori mi tak nakladali, ze som nad tym este tyzden musel rozmyslat... ,urcite je lepsie pre zaciatocnika hrat s pokrocilejsimi hudobnikmi... je to ovela lahsie... vsetko je lahsie s pokrocilimi hudobnikmi...)) to je logicke... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Qu!r!@5h Usadlík

Založený: 18 Nov 2006 Príspevky: 221 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: apríla 12, 2008, 5:17 pm Predmet: |
|
|
| red napísal: | ....no tomu to fakt ide .... ja by som chcel normalne zacat cvicit na bicie a casom ( ak mi to pojde ) vstupit mozno aj do nejakej kapeli... kamos si chce zalozit kapelu, chyba mu bubenik, mozno, ze by som nim mohol byt aj ja po case :P .... a dik za vsetky odpovede :)
... mimochodom nepoznate niekoho kto vyucuje na bubny v Kosiciach? ;) |
Odporucam sukromnu ZUS na Krosnianskej 6. Uci ma Jozko Zima. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dano Usadlík

Založený: 02 Apr 2007 Príspevky: 188
|
Zaslal: apríla 12, 2008, 10:19 pm Predmet: |
|
|
| MrMetronome napísal: | | Nightwolf_08 napísal: | | nie, ale najrýchlejšie sa budeš učiť v kapele nováčikov. | Nightwolf to si sa pomylil , nie ?__ ked som este fakt toho moc nenahral zvykol som aktivne jamovat s bratmi Gulasovcami / gitarista a basak... ,momentalne pracuju ako nahravaci hudobnici pre nejake svedske radio/ dvaja fusionovy makatori, ktori mi tak nakladali, ze som nad tym este tyzden musel rozmyslat... ,urcite je lepsie pre zaciatocnika hrat s pokrocilejsimi hudobnikmi... je to ovela lahsie... vsetko je lahsie s pokrocilimi hudobnikmi...)) to je logicke... |
...po hudobnej stranke urcite...ale po psychickej suhlasim s nightwolfom...ja by som zaciatky s profikmi nezvladol (akoby som to teraz zvladal)...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brndo Psychopat

Založený: 05 Júl 2007 Príspevky: 734 Bydlisko: Liptovský Mikuláš
|
Zaslal: apríla 12, 2008, 10:34 pm Predmet: |
|
|
...po hudobnej stranke urcite...ale po psychickej suhlasim s nightwolfom...ja by som zaciatky s profikmi nezvladol (akoby som to teraz zvladal)... [/quote]
jednalo sa o to, kedy sa bude ucit rychlejsie, nie o nocne pomocovanie sposobene stresom sposobenym spoluhracmi... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: apríla 12, 2008, 11:03 pm Predmet: |
|
|
Ja som začánal hrať na bicie a o dve dni som ol v kapele. Chalani už nejaký ten rok hrali, ale nikdy nehrali v kapele, nepoznali spoluprácu. Ja som nevedel nič. No za rok takéhoto hrania sme hrávali v podnikoch a na koncertoch.
Bolo vidno pokroky na každej jednej skúške. Mne sa tak velmi dobre učilo |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

|
Zaslal: apríla 13, 2008, 11:23 am Predmet: |
|
|
| dano napísal: | | MrMetronome napísal: | | Nightwolf_08 napísal: | | nie, ale najrýchlejšie sa budeš učiť v kapele nováčikov. | Nightwolf to si sa pomylil , nie ?__ ked som este fakt toho moc nenahral zvykol som aktivne jamovat s bratmi Gulasovcami / gitarista a basak... ,momentalne pracuju ako nahravaci hudobnici pre nejake svedske radio/ dvaja fusionovy makatori, ktori mi tak nakladali, ze som nad tym este tyzden musel rozmyslat... ,urcite je lepsie pre zaciatocnika hrat s pokrocilejsimi hudobnikmi... je to ovela lahsie... vsetko je lahsie s pokrocilimi hudobnikmi...)) to je logicke... |
...po hudobnej stranke urcite...ale po psychickej suhlasim s nightwolfom...ja by som zaciatky s profikmi nezvladol (akoby som to teraz zvladal)...  | NO prave o tom je aj Ta DRINA! )) ze si muceny.... ,ale vela ti to da... ,naparili mi 13/8 mahavishnu a smiali sa ako sa potim...)) ...,ja som sa nastval sam na seba abol som nuteny hrat zlozitejsie veci... , tie jednoduchsie sa stali automatikou , pri hrani tych tazsich... ,ale na uplne uplnomzaciatku si treba vziat virblik do odlhucnenej miestnosti , vaticku do usiek a ficat si paradiddle |
|
| Návrat hore |
|
 |
mischo4077 Šialenec

Založený: 15 Dec 2006 Príspevky: 447 Bydlisko: Michalovce vs. Kosice
|
Zaslal: apríla 13, 2008, 12:27 pm Predmet: |
|
|
| nj tak tak, :) ... k tym tazsim evciam je dobra pomoc metronom, a neh oznacuje doby, tie vyznamovo dolezite, :) alebo aspon kazdu 13tu, a ked to sadne do uska tak sa to da v pohodke, :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
dano Usadlík

Založený: 02 Apr 2007 Príspevky: 188
|
Zaslal: apríla 13, 2008, 1:51 pm Predmet: |
|
|
...cele je to o ludoch, ked su to sice profici ale stale ludia, tak ta naozaj pozenu dopredu, ale povedzme si uprimne, kolko je takych...potom ti ostava len to pomocovanie...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|